TravelingRejsetips

Naval Cathedral i Kronstadt: driftsform, adresse, fotos

C tidernes morgen by Kronstadt, som ligger på Kotlin i Den Finske Bugt, tjente som en vagt i udlandet nordvestlige Rusland om Østersøen. Imidlertid er han kendt, ikke blot som en militær garnison, men også som hjemsted for mange historiske værdier og attraktioner i St. Petersborg i relation til maritim herlighed.

En af de vigtigste og mest storslåede bygninger er St. Nicholas Naval Cathedral i Kronstadt. Det er beliggende i byens centrum, og er ikke kun et monument over det heltemod og mod russiske sejlere, men også udfører ganske fredelige funktioner i normale og holdes gudstjeneste, dåb og bryllup helligdage.

Naval Cathedral i Kronstadt: Adresse

Rusland, Sankt Petersborg, Kronstadt, Anker-pladsen, d. 1..

tilstand

Kronstadt sømandskatedral, åbningstider: dagligt 9,30-18,00.

Også, hvis det ønskes, kan du få der og tilbedelse, som afholdes to gange om dagen på 10.00 og klokken 18.00.

Hvordan kommer man dertil?

Desværre, vandet ruter i år er blevet annulleret på grund af lav rentabilitet, så at komme til St. Nicholas Cathedral kan nu kun landtransport:

- bus nummer 405 til Kronstadt fra metroen "Black River" for at stoppe på anker pladsen;

- № bus 407 i metroen Kronstadt "Prospect Education 'for at stoppe ved anker område;

- Bus nummer 101 til Kronstadt fra metrostationen "Old Village" til et stop på House of livet, så - til fods på sovjetisk Street i Anchor Square.

totaler

Deres udseende Naval Cathedral Nikolaya Chudotvortsa minder Sophia kirke i Istanbul. Dens struktur er næsten identisk med den tyrkisk religiøse museum, men har meget mindre dimensioner: længde Nicholas Cathedral blade 83 m, bredde - 64 m, højden af den samme (herunder indlæg) - lidt mere end 70 m.

På samme tid i St. Nicholas kirken i den vigtigste del af det, kan rumme omkring 3 tusinde mennesker.

Naval Cathedral i Kronstadt ved sin størrelse ligger på andenpladsen i Rusland efter Moskva Kristus Frelseren Katedralen.

historie

Forudsætninger for starten på opførelsen af katedralen begyndte at dukke i slutningen af det nittende århundrede, da øen Kotlin allerede har opnået status af en levet :. På dette tidspunkt blev der bygget havnen, skibsværfter, dokker, militærbase. Men alvorlig tempel, hvilket ville symbolisere tro og fromhed af den russiske hær, indtil nu ikke eksisterede.

Selvfølgelig, den ortodokse kirke havde. Men hun, sammenlignet med stående nær lutherske kapeller var så unprepossessing udseende, at den vigtigste fortaler for opførelsen af en ny kirke og donatorer domkirkepræsten Ioann Kronshtadtsky er konstant skylden chefen. Ifølge ham, fra dette var det muligt, og nogle fejl i den russiske flåde karriere. Hertil kommer, at den majestætiske kirke beskytte og forsvare Rusland fra indgreb fremmede, som templet svarer til det samme skib, der drives af Herren.

Design: 1896 - 1902 år.

I 1896, gennem de bestræbelser en af initiativtagerne, vice-admiral og chef for havnen i Kronstadt N. I. Kazakova, arbejde er begyndt på at designe fremtiden for St. Nicholas Cathedral. Sammen med deres direkte formål, templet var også at forevige mindet om de udestående sømilitære rækker og officerer dræbt i rækken af tolden.

en international konkurrence om design af konstruktioner, samt at nedsætte et udvalg til at indsamle donationer til opførelse blev annonceret i 1897. Penge doneret og medlemmerne af den kongelige familie og almindelige borgere, og embedsmænd, der tilhører Navy Department. Af den måde, er det sidste i 1898 pålagt at bidrage 0,25% af lønnen indtil 1914.

Kun to af konkurrencen på Naval Cathedral i Kronstadt blev givet. Planlæg dem dateret 1897 og 1898 år, men ingen af de foranstaltninger valgt som vinder og var ikke.

I juli 1899 blev Nikolaj II allerede godkendt projektet har ikke tidligere deltaget i konkurrencer AI Tomishko, men byggeriet er modsat dette udvalg, og som et resultat udvikler instrueret V. A. Kosyakovu. Et par år tidligere, har denne arkitekt allerede bygget to lignende emner tempel.

I 1901, V. A. Kosyakov indført særlige militære møde to skitser, hvoraf den ene blev endeligt godkendt, og Nikolaj II af, og Udvalget. Future Naval Cathedral (Kronstadt) på dette projekt var meget lig den linje af Konstantinopel St. Sophia.

Bogmærke: 1901-1903 gg.

Et sted til konstruktion af sømandskatedral blev valgt i 1898. De blev ankeret område på grund af dets følgende funktioner:

- dette segment var centrum af byen;

- sted besad en forhøjet og beskyttet mod oversvømmelse;

- i henhold til planen, St. Nicholas Cathedral, ligger her, kunne ses fra alle steder i farvandet;

- et stort område foran templet ville have tjent som en parade jorden for parader naval styrker;

- størrelsen af området lige nok til den store katedral.

I 1901, efter at den vejledning, der er afsat midler til opførelse af templet i Anchor Square blev afholdt en bøn tjeneste. Grunde indviet sig selv Ioann Kronshtadtsky. Arrangementet blev overværet af omkring 14.000 flådefartøjer embedsmænd og kadetter. Efter festlighederne begyndte arbejdet på at rydde stedet, som varede flere måneder.

1902 var præget af starten af arrangementet af udgravningen og fundament for Naval Cathedral i Kronstadt.

I 1903 lagde han den første væg. Dette skete den 8. maj i tilstedeværelse af kejser Nikolaj II, hans kone Alexandra Fyodorovna, mor til Maria Feodorovna og Prins Michael, Alexis og Vladimir.

Byggeri og overflade: 1903-1913 gg.

Før starten af 1905 ikke stoppe byggeriet af Naval Cathedral. I Kronstadt, en proces styret af retningen af udvalget imidlertid selv de højere niveauer kunne ikke påvirke suspensionen af processen, opstod pludseligt i 1905-1906 på grund af interne stridigheder. Dette medfører primært manglende levering essentielle byggematerialer: metalkonstruktioner, mursten og ornamenter.

I 1907, opførelsen af katedralen blev genåbnet i gang boligindretning. Indretningen har taget længere tid end selve konstruktionen.

I 1908 afsluttede vi at installere varmeanlægget.

I 1913 blev det gennemført den afsluttende fase af finish: på væggene i St. Nicholas Cathedral placeret en mindeplade med navnene på de døde sømænd, lavet af marmor. Listen omfatter alle medarbejdere siden 1696.

10 juni 1913 Naval Cathedral blev indviet i overværelse af kejseren og hans familie. Ikke kun i Kronstadt, men også i St. Petersborg var vært en grand festligheder til ære for denne begivenhed.

Efter alt det arbejde var afsluttet, vi genberegnet byggeomkostningerne. Som et resultat, blev det konstateret, at den eneste Naval Cathedral i Kronstadt blev brugt omkring 1,876 millioner rubler.

St. Nicholas Cathedral i de dage af revolutionen

Bedømmelse sit formål templet skulle udføre lang - kun 4 år. I 1914 den første verdenskrig, i 1918, strukturen tilbygges under civile behov, og året efter gik og gjorde menigheden i kontraktlige brug.

I sommeren 1929 var den sidste tjeneste i Naval Cathedral of Kronstadt. Efter at alt er tilbage efter plyndringen af templet ejendom, der er beskrevet og overføres til den statslige fond, State Bank, søværnet og russiske museer.

Uigenkaldeligt tab af stål lister sejlere guld foreviget på marmor tabletter. En del af dem er blevet brudt, den anden - bruges til montagearbejde.

I 1930, bolsjevikkerne sendt til smeltes næsten alle de klokker og metal enheder, der kunne finde i templet. For alarm notification blev efterladt kun én klokke vejer omkring 5000 kg. Der er en version, der arbejderne simpelthen ikke kunne fjernes. Et par måneder senere fra toppen blev droppet og krydser. Nu over toppen af kupler af katedralen i flagrende røde flag.

I 1932 blev det indre af kirken omdannet til en biograf i 1939, genopbygget igen, men allerede under House of Officerer. Engineering Service nylig ydet et væsentligt bidrag til bevarelsen af de tekniske karakteristika for strukturen. Regelmæssig vedligeholdelse har hjulpet med at redde templet og kommunikation fra forfald og fuldstændig ødelæggelse.

Den Store Fædrelandskrig og efterkrigstiden

Med ankomsten af nazistiske tropper på kuplen af Naval Cathedral udstyret observation platform. Den fungerede indtil ophævelsen af blokaden. Trods de bedste bestræbelser på borgere under krigen, templet fik et par skaller, huller, hvorfra fjernes senere, og gjorde reparationer i bygningen.

Ved slutningen af kampene, en ny idé: at bygge i Naval Cathedral koncertsal. Som følge heraf blev kapital anlægsarbejder udstyret med et falsk loft, balkon, scene og skillevægge. Ændring af lokalerne blev udført indtil 1954, og dens resultat var en krænkelse af integriteten af væggene i templet - af dem gik til de mange revner. I februar 1955 hal blev indviet. Der var afholdt aftener, koncerter, forskellige underholdende arrangementer. Efter nedsættelsen af garnisonen i 60'erne. Hall igen blev en af de grene af House of Officerer.

Sømandskatedral: 70'erne. til denne dag

I 1970 har bevidstheden i befolkningen ændret sig, og i Naval Cathedral Nikolaya Chudotvortsa, blev det besluttet at revidere og restaurering. Staten tog templet under sine vinger, at udpege det som et kulturelt monument.

1976 blev en milepæl i historien om ortodokse bygninger. Restaurering Naval Cathedral i Kronstadt returneret sit oprindelige udseende.

I 1978 var der en brand i bygningen af Kronstadt sejlere klub. I dette tilfælde lokaler Naval Cathedral igen kom til undsætning - klubben er midlertidigt til huse i templet.

Maj 8, 1980, en dag dedikeret til årsdagen for sejren over tyske tropper i St. Nicholas Cathedral åbnede museet, opkaldt efter den Kronstadt fæstning. Dens område var en smule mindre end 1.000 m2, og i samlingerne var ca. 3.000 poster, der har nået os fra krigstid.

Arkitekturen og udsmykning af Sea Cathedral

Det ydre af byggeelementerne er fremherskende i romansk stil. Facade lys mursten foret, søjler, portaler og hævet bue, med tilføjelse af flere dekorative elementer og ornamenter. På trods af de massive og imponerende struktur dimensioner på grund af de mange dekorationer, betyder det ikke at skabe en følelse af forlegenhed.

Portalen over hovedindgangen portalen er dekoreret med mosaik billeder af engle og et citat fra Salme 112 "fra øst til vest hvalno Herrens navn!" På begge sider er to klokketårn med forgyldte buer og ikoner på frontpanelet.

Det vigtigste udsmykning af Havets katedral er naturligvis, dens vigtigste kuppel. Lyse, store, rigt udsmykket med guld ankre, der hviler på den "tromle" af de mange okonets, skaber det en virkelig storslået oplevelse.

Til indgangen er flere granit trin til Cathedral of St. Nicholas. Døre - massive, dekoreret med udskæringer og billeder af helgener.

Inde udsigt over Naval Cathedral ufrivilligt stiger. Den centrale kuppel her synes endnu bredere. Dens diameter er 27 meter og højden fra gulvet op til kupler - 52 meter. På siderne til støder yderligere to kupler, men i en mindre størrelse. Øge plads på siderne af åbne gallerier.

Fra inde i templet er slående sand storhed: kæmpe rum fyldt med mosaikker lavet i byzantinsk stil. Interiøret indeholder en række billeder af fisk, tang, søheste, skibe. Særlig opmærksomhed bør være iconostasis og farvede lærreder måler 52 kvadratmeter hver.

Vi kan ikke ignorere den sort marmor plak med navnene på de døde sømænd - alle, der blev bjærget og restaureret fra glemsel. De er placeret rundt langs kanten af St. Nicholas Cathedral og er dens vigtigste funktion.

Bønnen Huset har tre altre, indviet til ære for Nikolaya Chudotvortsa, samt Peter og Paulus og St. John. De er placeret i den vestlige portalen. De nordlige og sydlige dele er dekoreret med billeder af Vor Frue af Kazan og St. Mitrofanii hhv. Restaurering Naval Cathedral i Kronstadt hjalp med at bringe til vor tid disse billeder i al deres herlighed og pragt.

Hvis du beundre den kunstneriske skønhed af Naval Cathedral i almindelige dage kan være uendelig, da datoen for helligdage ortodokse, han er forvandlet til den højeste grad. Utallige rækker af stearinlys og lamper gøre paneler, forgyldte og blyindfattede ruder skinne og funkle, inspirerende ærefrygt og højtidelig ærbødighed. Effekten øger pragt af løbende service og sang af kirkens kor, placeret på balkonen af galleriet. Ikke mere storslået og storslåede by af attraktioner Kronstadt: Naval Cathedral - en sand symbol på øen Kotlin, et monument til den heroiske fortid Rusland Hav og målmanden fra sit vand nordlige grænser.

Funktionalitet Naval Cathedral i dag

I dag, St. Nikolaya Chudotvortsa fungerer i fuld tilstand. Virker på større restaurering af dens ydre og boligindretning, samt åndelig og patriotisk skrin status begyndte for 15 år siden, da i 2000 for første gang rejste spørgsmålet om genoplivning af søværnets traditioner og tilbagesendelse af ortodokse monumenter i brystet af Kirken.

I 2002 blev faldet i toppen af templet opført en ny støbt på Pushkin Sofia plante syv meter på tværs. 3 år senere, den første i så lang tid, blev den liturgi til ære for Ioanna Kronshtadtskogo lavet.

Direkte involveret i restaureringen af templet tog hustru Ruslands præsident D. A. Medvedeva - Svetlana. I marts 2009 i Sergiev Posad Lavra med sin deltagelse var et møde i Rådet for værgemål byggeri Naval Cathedral i Kronstadt, som blev undertegnet en beslutning om at etablere den eponyme velgørenhedsfond. Allerede i maj samme år, blev dannet, og begyndte sin aktivitet svarende til en non-profit organisation.

December 2009 blev begyndelsen på storstilet rekonstruktion af templet i byen Kronstadt. Naval Cathedral, drift er til færdiggørelse af byggeri og dekoration omfatte ikke et besøg til gæsterne og sognebørn, May 28, 2013 blev indviet patriark af Moskva og Hele Rusland Kirill i tilstedeværelse af talrige repræsentanter for den russiske ortodokse kirke, offentlige personer, såvel som de højere rækker af Sortehavet, Nord , Stillehavet og de baltiske flåde.

Til dato tour - til ikke den eneste grund til at besøge Naval Cathedral i Kronstadt. Dåb af voksne og børn, bryllup, forskellige tjenester - alle bare holdt i St. Nicholas kirke, som i enhver anden kirke i Rusland.

Jeg vil gerne tro, at den tragiske historie af monumentet er endelig overstået. Nu ikke kun russerne fra hele landet, men også mange turister fra nær og fjern i udlandet en tendens til at komme til øen Kotlin til at se grand fristed i byen Kronstadt - Naval Cathedral. dens virkemåde, selvom standard - hver dag - men det er værd at huske, at der i forbindelse med den endelige åbning af Great ortodokse Holiday tempel sognebørn fyldes helt. I den forbindelse anbefales det at vælge andre dage for en grundig undersøgelse af helligdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.