TravelingRejsetips

Patriarkens Dam - hemmeligheder og mysterier Moskva

En af de mest gådefulde og mystiske områder i Moskva - Patriarkens Damme. Dette sted er pustet af mange myter og legender. Oprettelsen af en sådan herlighed hjælpe forfatter MA Bulgakov, som boede på Sadovaya 10 - mange flere end én gang genlæse den udødelige roman "Mesteren og Margarita", derfor, han ankom i Moskva, forsøge at få det her.

Historien om patriarkens Damme begynder meget tidligere. Engang i området var en sump Ged (til minde om ham blev senere opkaldt Big og Small Kozikhinskiy Kozikhinskiy baner). I slutningen af det sekstende århundrede, dette sted var residens for Patriarch Joachim. Så var der den patriarkalske afvikling.

tre damme, som senere blev opkaldt patriarkalske til dyrkning fisk til patriarken var blevet gravet. Desværre, indtil nu kun leve én gang, men kun, at der findes andre titel siger Trohprudnogo gyde. Efter krigen 1800 tolvte år på patriarkens Damme flytter "leve deres liv," russiske digter Ivan Dmitriev. Han boede der i tyve år.

At se ham komme Zhukovsky, Karamzin, Gogol, Pushkin, Baratynsky. Patriarkens Damme til banen kom LN Tyk. Daughters han bragt her at skate. Hver vinter, viste der sig en smuk naturlig skøjtebane. Mange store mænd kom til Patriarkens Damme. Skøjtebane var et mødested. Her alle var sjovt og ubekymret.

Ikke langt fra patriarkens Damme var en stor digter Vladimir Mayakovsky, her en vinter tilbragt i Moskva Alexander Blok. I nærheden boede en hel dynasti af berømte russiske skuespillere Sadovsky. Ikke langt fra dem boede en skuespiller og sanger Lidiya Ruslanova. Dette er ikke en udtømmende liste over kendte mennesker, der levede i denne del af Moskva.

I Sovjettiden, Patriarkens Damme ville (og endda gjort forsøget) omdøbt Pioneer. Heldigvis har navnet ikke holde. Patriarkens Damme, både i fortiden og i dag er hjemsted for en elite, der er folk kendte og velhavende.

Dette er en af de mest prestigefyldte områder af Moskva. Meget tæt Tverskaya, Garden Ring, Moskva sovjetiske Teater og Teater på Malaya Bronnaya. Siden 2003, patriarkens Damme er genstand for nationale arv. Staten beskytter parken, dam og pavillon. Det udviklede en ambitiøs plan for genopbygningen af det historiske distrikt. Til dato, nogle af det udførte arbejde, men genopbygningen er ikke afsluttet. På pladsen, et monument IA Krylov, bygget en dejlig legeplads. Nå rengøres dammen, fiskene begyndte. I flere år på Patriarkens Damme skøjtebane.

I 1999 blev det planlagt at etablere et monument over Bulgakov og hans nye helte. Dette område er meget populært blandt Moskva beboere. Om vinteren kan du besøge den berømte skøjtebane "Patriarkens Dam", og om sommeren for at fodre ænder og svaner på dammen.

En park på 2,2 hektar. dam dybde - 2,5 meter. Det ligger på det område af Presnensky distriktet i Moskva. Hans adresse - Big patriarkalske bane 7/1. Kom til dette historiske sted, vandre gennem de skyggefulde stræder, gnubbe skuldre med historien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.