TravelingKrydstogter

Den skæbne af skibet "Costa Concordia"

Denne historie forårsagede en masse støj for et par år siden. "Costa Concordia", en af de smukkeste og mest kostbare skibe i verden, en fjollet måde løb ind koralrev ud for den vestlige kyst af Italien og næppe gjort det til kysten. De fleste af passagererne på krydstogt tur gemt, men tredive mennesker er døde og to mangler. Ulykke liner "Costa Concordia", ikke uden grund betragtes apoteose absurditet. At skyde skylden for død af den gigantiske skib var kun en af hans kaptajn Francesco Schettino, ifølge hans forsømte alle tænkelige navigation regler og forskrifter lotsiyami navigation. Afvigelse fra ruten i tre og en halv miles det var motiveret af et ønske om at byde velkommen til en gammel ven af kaptajnen, der havde en vane om aftenen at sidde på bredden af øen. På de mulige faldgruber i dette område oplevet hav hund eller anden måde ikke tænkt. Men efter sammenstød fortsatte idioti. "Costa Concordia" blev gennemhullet tredive meter lang, og passagererne kunne ikke undgå at føle bump og rasle.

Redningsaktionen

Kaptajn lang tid at indse det faktum, selv forsikret passagererne, der bekymrer sig om og efter beslutningen af "mindre tekniske problemer med generatoren" liner "Costa Concordia" vil fortsætte med at bevæge sig langs ruten. På det tidspunkt, mens kaptajnen beroliget passagerer på interne radionetværk, vand fortsætter med at strømme ind i lastrummet. Tid til at organisere redningsarbejdet er gået tabt. Ca. en time senere var det umuligt at lyve, skib roll nåede tredive grader, og "Costa Concordia" kunne vælte. Annonceret omsider evakuering fandt sted under forhold med kaos og panik. Kaptajnen gider ikke selv at indgive et nødopkald og bede om hjælp til shore og redningstjenester. Om bord på krydstogtskib på dette tidspunkt var der 3216 passagerer og mere end et tusind besætningsmedlemmer og ledsagere. Alle disse mennesker ved tilfældighed befandt sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Heldig kun dem i den forstand, at kyst Giglio øen var meget tæt på. Hvem har ikke nok plads i redningsbådene, var i stand til at nå det ved svømning. Og selve skibet i slutningen af deres fritsvømmende til bunden endnu ikke gået, og lå på siden i nærheden af øen landsby Porto Gil. Hvor han bor den dag i dag. De sidste passagerer blev fjernet fra ham tidligt om morgenen med hjælp fra helikoptere. Vi kunne ikke redde alle.

"Costa Concordia" - hvad bliver det næste?

Beboere i en lille og lidet kendte ø fra den italienske kyst følte for et par dage på verdens opmærksomhed medier. Og selve øen blev pludselig ejeren af sådanne attraktioner som vraget af transoceanic krydstogtskib på sit land. "Costa Concordia" var en del af de ti største skibe af sin art i verden. Beboere på øen er stærkt forpligtet til at rense det op et eller andet sted. Men denne opgave er teknisk vanskeligt og økonomisk meget dyrt. Mens det lykkedes i den første del - skibet i lodret position. Spørgsmålet om hans skæbne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.