TravelingKrydstogter

Skib "Mikhail Kutuzov" - beskrivelse. teplokhodnye ture

Mange spekulerer på, hvordan at tilbringe din ferie usædvanligt, interessant og nyttig? Nok sjov begivenhed kan være en sejltur langs de forskellige ruter.

Skib "Mikhail Kutuzov". beskrivelse

"Mikhail Kutuzov" - en tre-dæk skibstype. Hovedmål: bredde på 14,4 m, længde - 96 meter. Det blev bygget i Tyskland i 1957, i byen Wismar (på fabrikken Mathias Thesen Werft). Motoren Skibet kan nå hastigheder på 23 km / t. Om bord 239 passagerer, er det tjent med en besætning på 60 personer kan imødekommes.

Siden begyndelsen af 2006, er krydstogtskibet flyvende langs Kama-floden, startende fra byen Perm. Ifølge klassificeringen af floden fartøj tilhører en klasse "økonomi" (2 **). Kaptajn er Baklykov Konstantin Cheslavovich. Motoren skibet er i god stand.

infrastruktur

Skib "Mikhail Kutuzov" er udstyret med alt det nødvendige for en god behageligt ophold. Han har brede, rummelige dæk til fods. Interiøret er dekoreret med naturtræ. Ombord er der plads til afslapning (Salon - 30 m 2) til 15-20 pladser, et musiklokale, spil for børn (i området - 30 m 2), bar.

På båden dæk er udstyret med et solarium, så alle kan nyde solen. For fans af parret har en rummelig sauna. Den øverste dæk er en restaurant areal på 72 m 2 med 70 pladser til mere plads i hotellet den er udstyret med aircondition. Den nederste dæk omfatter power interiør på sæder 56, et samlet areal på ca. 64 m2. Her er en biograf sal (78 m2) med aircondition til op til 100 mennesker.

flodbåd udstyret med specielle formål husstand badeværelse med strygebræt og et strygejern, et areal på 7 m2. Der er også delte brusere og sanitære rum. Om bord driver et medicinsk center.

Måltider om bord

Afhængigt af hvilken type af krydstogt rejse, kan du vælge enhver form for mad. Normalt i prisen inkluderer tre måltider om dagen. Det tilbyder to restauranter i en retro stil, der serverer europæiske, russiske og kaukasiske køkken. Enhver parabol kan tilberedes på bestilling, samt en ordning for supplerende redundans livretter.

klassifikation af hytter

At vælge som resten teplokhodnye lange ture, er det værd opmærksomme ikke kun på skibstype, men også af graden af komfortable kahytter.

"Mikhail Kutuzov" Det tilbyder en bred vifte af hytter klassificering.

På båden dæk er placeret:

  • To kamre klasse "Delta" (2-3-lokale) på 20 m2. De har et toilet, badeværelse. De er også udstyret med klimaanlæg.
  • Tre klasser af "Gamma" kabine (2-seng), og udstyret med eget bad og aircondition.
  • Otte hytter 1. klasse (single). De ligger vask med varmt og koldt vand.

På den midterste dæk:

  • Fire kabine klasse "Alpha" (2-3 personer), med et toilet, et brusebad og et vindue air condition.
  • Fem hytter "Gamma" (2 personer), som er udstyret med et toilet, en bruser og en split-systemet.
  • Tre hytter "Omega" (2-personers).

Placeret på hoveddækket kabinen klasse "Gamma" (en), kabine klasse 2A (14 stk.) Og 2B (8 hytter).

Den nederste dæk omfatter 3A-kahytter (28 hytter) med håndvask.

Fritid og underholdning

Om bord på skibet er meningen rigt underholdningsprogram. For børn Direktoratet krydstogt tur normalt organisere enkelte arrangementer. Skib "Mikhail Kutuzov" kan tilbyde gæsterne en bred vifte af sportsudstyr til aktiv fritid.

På den mellemste dæk er fælles rum, hvor aftenen holdt en sort viser.

Det tilbyder gæsterne en række udflugter. Deres tidsplan afhænger af krydstogt tur.

Skib "Mikhail Kutuzov": anmeldelser

Et stort antal turister taler positivt om turen på denne båd.

Mange gik på et krydstogt i løbet af deres ferie og har ikke fortrudt det, fik en masse positive følelser. Strøm tændt høj, selv om der var nogle nuancer forbundet med funktioner i lange floden sporkrydsninger. Men på hele venlig atmosfære, kompetente turistguider og komfortabel kabine gav en speciel smag frigivelse og efterlod et godt indtryk.

Andre rejsende foretrækker netop denne form for afslapning og ikke for første gang gøre en sejltur på skibet "Mikhail Kutuzov". De konstaterer, fint sat af den organisatoriske arbejde om bord på fartøjet. Især ønsket showet programmet. Takket være det arbejde dygtigt cruise direktør og hans assistenter, alle en del af underholdningen bragt usigelige glæde. Alle udflugtsprogrammer var intens og interessant.

Teplokhodnye ture - det er en integreret del af orloven nogle par, familier med børn. River rejse bliver en behagelig opdagelse for dem. Cabin klasse "Delta" glade behageligt interiør. Børneværelset i det kan være meget nyttig. Takket være den gode organisation af krydstogtet, fremragende mad under rejsen, på ferie indtryk er eneste positive.

Ikke bare ung par lave flod krydstogter, selv ældre mennesker vælger sådan en ferie. Efter at have rejst følgende positive anmeldelser og pensionister om krydstogt, som gav skibet "Mikhail Kutuzov". De, der ønsker at besøge de Solovetsky Islands, takket være cruise rundt Bileam Kazan, kan denne drøm til virkelighed. Den valgte krydstogt i to dage, kan man beundre skønheden af øen ikke kan overdrages. Turister var præget af god mad om bord og det gode arbejde af personalet. De er tilfredse med alle de aktiviteter og evnen til at bruge et solarium på båden dækket.

At vælge den mest interessante program til din ferie, er opmærksomme på skibet "Mikhail Kutuzov". Flodkrydstogt kan starte fra Perm, Yaroslavl, St. Petersburg, Kazan og andre byer, og for at være ganske interessant, især når organisationen af fritid i hænderne på professionelle. Kompetente guider vil afsløre ukendte fakta om seværdigheder, DJs fartøj berige aften fritid den, vil talentfulde kokke forberede de lækreste retter. Resten er ikke kun underholdende og mættet, men også fuld af indtryk fra Betragtningen af den smukke banker af arter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.