Intellektuelle udviklingReligion

Ascension-Feodosievskaya kirke (Perm): beskrivelse og historie

Alle ortodokse helligdomme vrimler russisk jord, og her er en af dem, stilen minder meget om den røde mursten Kreml i Moskva, - Ascension-Feodosievskaya kirke bygget før revolutionen i Perm. Men oprindeligt var det kirken af Ascension (eller Kristi Himmelfart), og selv de mennesker kaldte hende "købmand", men i dag bedre kendt som Feodosievskaya. I 1991 blev det returneret til troende, og i dag er det hører til Perm bispedømmet den russiske ortodokse kirke. Men før du starter beskrivelsen, er det nødvendigt at nævne historien om byen Perm, hvilket er helt fantastisk.

by

I 1720, efter ordre fra Peter I styringen af statslige fabrikker V. N. Tatischev (russisk historiker), rejste til den sibiriske provins for at finde et sted at sætte en fabrik der for smeltning sølv og kobber. Han tog den op i nærheden af landsbyen Yegoshikha. Et år senere Tatishcheva trukket tilbage, og sagen blev taget af General G. Wilhelm, som godkendt projektet af sin forgænger og begyndte at bygge. Foundation dag i Perm blev den officielle dato for bogmærker plante (4 maj 1723), med deltagelse af mig selv Tatishchev.

I 1780, Catherine II, der bar titlen Princess of Perm, underskrev et dekret om etablering af den provinsielle by Perm-baserede Egoshihinsk plante, betragtes som centrum for Perm guvernør.

Ascension-Feodosievskaya kirke (Perm)

I 1902, fra den åndelige konsistorium blev udstedt af udvalget for opførelsen af den nye kirkebøger bog, der var malet på hele listen over krævede flow mængder af penge. På tidspunktet for denne sag doneret store summer af penge, har nogle borgere underskrevet vilje som helhed beløb fra 30 til 200 rubler.

Og i midten af maj 1903 har modtaget et brev på fanen for den nye kirke, underskrevet af biskoppen af Perm og Solikamsk John. Men først er vi på udkig efter et sted til sin konstruktion, og fandt hurtigt, eller rettere, det doneret købmand Babalov Alexander Pavlovich. Et år senere, den nye Ascension-Feodosievskaya kirke prydede det centrale område af byen. I 1904 blev den trone sin stueetagen indviet i navnet på St. Ærværdige. Serafima Sarovskogo.

split

I dette tempel 1904-1918 fungerede han som rektor for Bogoslovskiy Stefan Mihaylovich. Ascension-Feodosievskaya kirke under hans ledelse er blevet en af de største og rigeste i Perm. Dens omsætning var mere end 8000 rubler. Men da bolsjevikkerne tog magten, det skete for strejke - i samfundet split, hvor der var to grupper - "sergievtsy" og "grigorevtsy". "Grigorevstvo", som i høj grad understøtter OGPU blev skismatisk bevægelse i den russiske ortodokse kirke, der eksisterede fra 1925 til 1940. Således blev OGPU gennemført en særlig operation for at svække den hellige ortodokse kirke. Jeg førte denne bevægelse, ærkebiskop Gregory Ekaterinburg (Jackowski), efter hvem fik navnet. Dette indebar en opdeling omkring 55 biskopper, hvoraf halvdelen var kanoniske placering.

kamp

I 1927, i byen forretningsudvalg var menigheden i kirken med kravet om registrering af et nyt samfund. Ascension-Feodosievskaya Kirke i Perm i hænderne på "grigorevtsev", men den anden del af menigheden på grund af deres tro nægtede at komme i templet. Det blev derfor besluttet i 1928 at overføre bygningen mere troværdig "Sergius" samfund. Så "grigorevtsy" begyndte at henvende sig til myndighederne med en anmodning om tilbagelevering af templet, men blev afvist. Men ikke for længe glædet i hans sejr og "sergeevtsy", som i 1930 blev bygningen konfiskeret fra dem, og så er der placeret en sovesal, så - et bageri, der blev lanceret i drift i 1935.

Ascension-Feodosievskaya Church: beskrivelse, historie

Inden for et par årtier, 70'erne, denne bygning gjorde opmærksom på de myndigheder, der har besluttet at bringe et bageri, gøre restaurering og byggede der et orgel hal. Men restaureringen blev forsinket i lang tid.

Og kun ved 1991-Feodosievskaya Ascension Kirke blev atter vendt tilbage til den russiske ortodokse kirke troende. Den nyligt renoverede i 1996, blev det indviet selv Patriark Aleksej II. Over de centrale indløbs- temple installerede bas måde Frelser. I 2004 kirken afsluttet arkitektonisk belysning.

Ascension-Feodosievskaya kirke i den arkitektoniske ensemble er en forbindelse af forskellige stilarter og bemærkelsesværdig som mnogoshatrovaya bygning - en af syv i Rusland sammen med kirken i himlen i Moskva Putinki, Troeverhnim underligt for Uglich, Odigitrievsky Vyazma, tempel i Svirsky Kloster, Katedral Dormition i Kem og templet i landsbyen Nenoksa Arkhangelsk-regionen. Fremkomsten af denne kirke er en af de mest bemærkelsesværdige og velkendte i byen Perm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.