Intellektuelle udviklingReligion

Vologda Templer: kulturarv af den gamle jord

Vologda - en gammel by ved floden af samme navn, er berømt i dag for sin historiske arv. På sin jord er værd en lang række historiske og arkitektoniske monumenter, mange af dem er beskyttet af staten. Dejlig Vologda jord og kirker. Vologda templer kendte antikke arkitektur og smukke ikoner. Nogle af dem læse artiklen nedenfor.

Temple St. Nicholas på Glinka (Vologda)

I dag, den nøjagtige dato for opførelsen af kirken er ukendt. Det menes, at den blev bygget omkring slutningen af XV århundrede. Church of St. Nicholas i Glinka er placeret tæt på kilden af floden scrofula, gravet på ordre fra Tsar Ivan IV. I disse dage tjente som en voldgrav scrofula Vologda Kremlin fra sydøst. For at hæve vandstanden kongen beordrede grave en anden kanal (Copanca). Når grave disse kanaler dannet en stor mængde ler. Derfor, før templet blev kaldt "Glinka" (såvel som andre kirker i Vologda, St. Nicholas kirke skiftede navn).

I 1676, en trækirke genopbygget. Nu bliver det en sten, og bygge det ud af mudder mursten, udvundet under gravning af floden scrofula. Fundet under udgravninger ovn ler bekræfte dette faktum.

Church of St. Nicholas på Glinka, ligesom mange gamle templer Vologda, genopbygget flere gange, så det indledende udseende har ændret sig dramatisk.

Kirke forbøn af den hellige Jomfru om Kozlenev

bygget en trækirke på det tidspunkt Kozlenev ukendt, men den meget første skriftlige omtale af den vedrører 1612. Sloboda, hvor kirken blev kaldt Kozlenskaya (Nu navnet er en af gaderne i byen) blev bygget.

Kirke forbøn af den hellige Jomfru om Kozlenev (Vologda) er typisk for begyndelsen af det XVII århundrede arkitektur. De vigtigste sammensatte dele er to niveauer af vinduer skæppe med den medfølgende ham med otte og et hvælvet tag med et enkelt hoved.

Meget interessante væg malerier af templet, der henviser til begyndelsen af det XVIII århundrede. Dome struktur, dens mure og hvælvinger er dækket med malerier af tradition Yaroslavl-Kostroma kalkmalerier. Made maleri Fedor Fedorov. Renoveret i det XIX århundrede. I begyndelsen af det XX århundrede der dukkede kalkmalerier Alekseeva. De er interessante, fordi de repræsenterer den sidste fase af kunst vægmalerier i Rusland.

Vologda Templer: kirken St. Prince Aleksandra Nevskogo

Templet, som ligger på højre bred af Vologda-floden nær katedralen, bygget i 1554. Dato for opførelsen af templet af sten er ikke ligefrem kendt, men at dømme efter de arkitektoniske detaljer, omstruktureringen fandt sted i det XVIII århundrede.

I 1869 er byen besøgt af zar Alexander II og templet vil blive omdøbt til kirken St. Alexander Nevsky.

Kompleks skæbne af bygningen begynder med 1924, når den er lukket. Under krigen, er en militær enhed, efter krigen - "Glavkinoprokat". Indtil 1993 i opbygningen af en ski leje udstyr det var placeret, og først i 1997, tempel kontrollen overgår til et religiøst samfund, der åbner den til menigheden igen.

Templer i Vologda jord er meget interessant for sin arkitektur, ikoner og fresker. Mens der i Vologda, for at besøge nogle af dem er simpelthen nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.