Intellektuelle udviklingReligion

Kafir - er en fjende eller ikke for islamisterne?

Eller kafir kafir - en islamisk sigt er det hensigten at henvise til en person, der begår kufr. Til gengæld er Kufr er en mangel på tro på Gud, benægte eksistensen af profeten Muhammed, dommedag, himmel og helvede.

Kufr: detaljer

Det er på grund af denne kufr mennesker opnår status som de vantro. Alt i islam er der præcis 55 synder. Kun nogle af dem anses for at være kufr. Så hvis en person henvendte sig til en formue, det er tilfældet.

Alle Kufri er opdelt i flere dele:

  1. Dzhuhudi - indebærer troen på én Gud (Allah), men den negation af alle hans ord.
  2. INKAR, eller tro på en bestemt religion, t. E. benægtelse af Allah.
  3. Nifaki - lyve om tro på Gud.
  4. Inada - når det fornægtet troen i ord. I hjertet af troen på Allah eksisterer.

Tro på islam - er den vigtigste del af religionen. Derfor er en person, der bekender Islam, skal hele dit hjerte, og ord til at vise det. Ellers - indledningen til de vantro.

typer af vantro

Kafir - hvem er det? Fjenden for muslimer? Ikke alle vantro betragtes fjender. I dag er muslimer deler alle disse vantro i flere typer:

  • Al-dhimmi - den ikke-troende, der følger alle love sharia og være sikker på at betale en afgift på livet.
  • Al mustaman - kafir, som beskytter en muslim.
  • Al muahid - mennesker, der bor i vantro land, der er i fred med de islamiske stater.
  • Al-harbi - fjende kafir, som er i krig med muslimerne.

Kafir - det er ikke altid fjenden. Muslimer henvise til dem på forskellige måder. Men alle af dem er sikre på, at sådanne mennesker efter døden venter på mørket, brand og en masse lidelse.

Placer de vantro i islam

Al-dhimmier - vantro er, at historisk dukkede op i de muslimske lande. I det 7. århundrede som følge af tiltrædelsen af arabiske kalifat andre lander i landet er der folk af andre religioner. var de fleste ofte jøder eller kristne. At de er under kontrol, indført en afgift for dem. Kun børn, gamle mænd og kvinder til denne hyldest til at betale. De blev imidlertid forpligtet til at overholde sharia. Derfor muslimer fredeligt henviser til sådanne vantro. I dag er al-dhimmi meget lidt. Efter alt, deres børn, børnebørn, oldebørn i lang tid taler det lokale sprog, er muslimer.

På trods af, at al-muahid og al-mustaman - det er ikke en fjende af muslimer, er nogle af dem indstillet til disse fjendtlige vantro. Ofte skadet. Nogle gange kan det endda komme til mord. Selv Allah i den hellige bog beder alle muslimer til at behandle de vantro med tålmodighed. Men der er islamiske skoler og strømninger, som ellers, på deres egen måde at forklare hans ord og anmodninger, samtidig med at øve vold mod ikke-troende.

Lidt af historiske fakta

Vantro - det er mennesker, der har eksisteret fra det tidspunkt, hvor islams grundlæggelse. De fik sjældent sammen med muslimer. Så der Jihad, som førte til at tro på styrken i Allah. Men selv blandt de vantro, er dem, som har overtalt muslimer til en anden tro.

Lidt senere, de vantro, tilfangetagne muslimer skulle hylde. Ordet "vantro" - er endda en fornærmelse mod alle dem, der tror på Allah. Især i middelalderen. Selv i dag mange muslimer, ordet let oprørende.

Du behøver kun lidt viden til at forstå, hvad der er kafir. Betydningen af dette er ganske enkel. Dette er en mand, der ikke tror, at Gud eksisterer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.