LovenStat og lov

Hvad er Pentagon? Detaljeret analyse

Artiklen beskriver, hvad Pentagon er, da denne bygning blev oprettet, hvilke roller den udfører og hvem er hovedet.

tjenester

Med udviklingen af det menneskelige samfund er der efterhånden opstået et behov for forskellige former for offentlige tjenester og organisationer. Og sandsynligvis blev den største opmærksomhed altid betalt til de tjenester, der beskæftiger sig med at sikre landets og dets borgers sikkerhed, for eksempel hæren, retshåndhævende myndigheder mv. Og organisationen af deres arbejde, kontrol og alle andre ting håndteres normalt af Forsvarsministeriet. I USA er dette Pentagon.

Denne bygning af en ejendommelig form blev efterhånden meget genkendelig, og dens navn blev fast medtaget i dagligdags tale af servicemænd som betegnelse af Forsvarsministeriet. Men hvad er Pentagon, da den blev bygget? Vi vil tale om dette.

historie

Som nævnt er Pentagon hovedkvarteret for det amerikanske forsvarsministerium. Navnet kommer fra den oprindelige form af en almindelig femkant. Og metonymt er det længe blevet udpeget af forsvarsministeriet som blandt det amerikanske militær, såvel som blandt udenlandske journalister, observatører, militærspesialister og andre. Så nu ved vi, hvad Pentagon er.

Denne bygning er også det største kontor i verden, og bygningen blev færdiggjort i 1943. Med hensyn til dimensioner er længden af hver side 281 meter, den samlede perimeter er 1405 meter, og korridorernes samlede længde er 28 kilometer.

Projektet blev designet af arkitekt Bergstrom, og planen om en ny, meget rummelig og omhyggeligt gennemtænkt bygning blev bestilt direkte af det amerikanske forsvarsministerium. Så vi stillede spørgsmålet om, hvad Pentagon er.

Funktioner af konstruktion og interessante fakta

På trods af den generelle overbevisning er der ingen sakral betydning af bygningens femkantede form, bare på det sted, hvor den oprindeligt var beregnet til at blive rejst, havde sine egne ejendomme terræn, terræn, vejs beliggenhed og alt andet, der førte arkitekterne til at oprette en sådan bygning. Imidlertid blev dislokationen af den fremtidige bygning af Forsvarsministeriet besluttet at udskifte, før den øjeblikkelige start af konstruktionen. Og selv om der ikke var nogen begrænsninger på det nye site i form af eksterne objekter, blev det besluttet at forlade den femkantede form som før, så den moderne Pentagon viste sig at være. Bygningen er genkendelig, sandsynligvis over hele verden.

Den centrale græsplæne på gården har det uofficielle navn "Ground Zero". Dette navn blev givet til ham af departementets medarbejdere under den kolde krig, og det er noget ironisk, der angiver målet for Sovjetunionens nukleare missiler.

Det er også ofte muligt at finde spørgsmålet om, hvor Pentagon ligger. Og det er placeret i USA, i Virginia, ved siden af Washington.

Og forresten blev bygningens opbygning skabt i løbet af racial segregation, og de afsluttende stadier af konstruktionen - efter ophævelsen af denne lov. Og fordi antallet af toiletrum til sidst blev overskredet to gange, fordi nogle af dem udelukkende var beregnet til brug af sorte. Og denne kendsgerning er nok den hyppigste, som nævnes i historierne om Pentagon. Bygningen er berømt for en sådan historie.

Terrorhandling af 11. september 2001

Om de tragiske begivenheder på denne dato, formentlig ved næsten alle. Men i første omgang er det forbundet præcist med den måde, hvorpå flyene styrtede ned i skyskraberbygninger. Men Pentagon har rammet en anden af de kaprede fly, få husker det.

Den 11. september styrtede flyet ind i bygningens venstre ydre fløj, hvor dengang var hovedkvarteret for Navy-kommandoen placeret. En del af væggen kollapsede, såvel som alvorlig skade skyldtes brand. Som et resultat af alt dette var antallet af ofre 125 personer, 64 af dem var passagerer i det fangede fly.

Ca. 20 minutter efter den direkte kollision kollapsede en anden del af muren, hvilket kraftigt bremte ilden og redningsoperationerne. Men for alt ofrenes tragedie kunne der være meget mere. Sagen er, at kort før terrorangreb i den del af bygningen, blev reparationer næsten ikke færdige, og der var kun få arbejdere der.

Senere blev alt restaureringsarbejdet i den nyopbyggede fløj rejst et mindesmærke til minde om de dræbte på den skæbnesvangre dag.

Pentagonens chef

Hovedet på Pentagon er USAs forsvarsminister Ashton Baldwin Carter. Dette indlæg tog han den 17. februar 2015. Carter er den femogtredive under ministerens forsvarsministers konto. Til dette indlæg blev han introduceret af Barack Obama selv.

Carter har en bachelorgrad i teoretisk fysik, og mange af sine rivaler har udtalt, at videnskabsmanden af det ville have vist sig at være bedre end politikeren.

Efter udbruddet af den militære konflikt i den østlige del af Ukraine udtalte Carter gentagne gange, at Rusland skulle presses af forskellige slags, da han efter hans opfattelse var den, der dræbte krigen og den ustabile situation i Kiev.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.