LovenStat og lov

Hvilke dokumenter er der brug for at sælge en bil? Salg af biler i Rusland. Salgsdokument

Er det muligt at forestille os vores moderne liv uden biler? Nu er de virkelig ikke en luksus, men de nødvendige transportmidler. I udlandet har hvert familiemedlem ofte sin egen bil, og dette betragtes som helt normalt. Køb og salg af biler i Rusland er endnu ikke så hurtigt. For eksempel sælges og købes maskiner i USA så ofte som mobiltelefoner. Allerede på dagen for opnåelse af rettigheder giver mange forældre deres voksne børn de eftertragtede nøgler fra den første bil i deres liv. Selv salg af biler, der deltog i ulykken, i udlandet er ikke svært.

Årsagerne til, at folk sælger biler

Selvfølgelig er vores land stadig langt fra dette udviklingsstadium. Og selvom salget af biler i Rusland stiger hvert år, kan ikke alle købe en jernhest. Men forretningsmænd, der har en stor formue og følger automobilmode, skifter køretøjer som handsker. Og hvorfor sælger almindelige mennesker biler? En har brug for penge, andre ønsker at skifte bil efter ulykken, den tredje gamle bil er simpelthen træt af. Men uanset grunden har alle mennesker det samme spørgsmål: "Hvilke dokumenter er der brug for at sælge bilen?" Du vil finde svaret på det efter at have læst artiklen.

Sådan sælger du en bil

Hvilke dokumenter, der kræves ved salg af en bil, afhænger af den transaktionsmulighed, du vælger. Du kan selv sælge bilen via kommissionsplatformen og også bruge auto-buy eller trade-in. Lad os overveje hver metode separat.

Selvsælgende bil

Dokumenter bør kun udarbejdes, når bilen bringes på markedet. Når alt kommer til alt, til en lav pris, kan du øge omkostningerne betydeligt. Rengør først interiøret og vask bilen udenfor. Ikke overflødigt vil gøre en overflade reparation: polstring, farvetone og lignende. Hvis der er mulighed og behov, skal du henvende dig til bilens servicecenter for at justere lejerne, motoren, trække sædernes polstring op. Alt klar? Så kan du søge om salg. Forbered dig på at bruge en masse tid og kræfter. Denne forretning er trods alt ikke let. Interessen for bilen vil ikke kun blive vist af potentielle købere, men også af brugte forhandlere, der specielt klamrer sig på forskellige bagatellister for at maksimere prisen. Når køberen er fundet, kan du leje en bil fra kontoen. I forvejen bør det ikke gøres, for i henhold til loven med transitnumre kan du køre højst tre måneder, og hvor er garantien for, at i denne periode finder du den køber der passer til dig?

Træk maskinen ud

Før denne procedure glem ikke at betale alle tilgængelige sanktioner. For fjernelse fra registret er det nødvendigt at bestå en ekspertundersøgelse af maskinen og indsamle de nødvendige dokumenter. Når du sælger en bil, skal du være opmærksom på udstyret: Der skal være et nødtegn, førstehjælpskasse, ildslukker. Hvis alle kravene er opfyldt, tager processen med at tage fra kontoen dig meget lidt tid. Så du har brug for følgende dokumenter:

 • Den originale og en kopi af det tekniske pas
 • Osagas forsikringspolitik;
 • Det originale pas og kopier af sider med opholdstilladelse og et fotografi
 • Originalen og en kopi af identifikationskoden;
 • Hvis du ejer maskinen ved fuldmægtig, skal du også afgive en notariseret fuldmagt (original), som angiver din ret til at trække dig fra bilkontoen.

Det er værd at fortælle om, hvilke dokumenter der er nødvendige for at sælge en bil købt på kredit. I dette tilfælde skal du for at trække bilen fra kontoen, skal du indsende et certifikat fra banken om fuld tilbagebetaling af gælden, pantsætningsaftalen, låneaftalen.

Hvordan virker proceduren?

Hvis alle papirer er på dine hænder, skriv til MREO's hensigt om at fjerne bilen fra registret. Vedhæft de nødvendige dokumenter til det. Ansatte af tjenesten på samme tid vil kontrollere, om du har ubetalte bøder. For tjenester til inspektion af maskineksperterne skal installation af transitnumre udarbejde en handling om vurdering af maskinens tilstand. Bevar alle kvitteringer, de skal præsenteres for trafikpolisen.

Når inspektionsrapporten er klar, skal den indsamles fra kontrolpersonalet og afleveres sammen med det tekniske pas, kvitteringer for betaling af tjenester og nummerplader i MREO. Til gengæld skal du udstede transitkort, et kontokort, et teknisk pas med en registrering af afregistreringen. Faktisk skal hele proceduren være afsluttet på en dag (forudsat at dokumenterne er i orden). De, der ønsker, kan overlades til denne formidling til formidlere, det er glæden værd, men nerver og tid vil blive frelst.

Ekspertvurdering

Dokumentet om køb og salg af bilen kan kun foretages, efter at ekspertvurderingen er gennemført. Baseret på resultaterne af inspektionen er det på grundlag af den modtagne konklusion fastlagt, hvilken afgift, der skal betales. Kun en certificeret vurderer har ret til at give en ekspertudtalelse. Naturligvis betales hans ydelser, proceduren vil koste dig omkring 700 rubler. Efter verifikation udstedes en passende handling.

Udførelse af dokumenter til køb og salg af biler

Transaktioner af denne art er reguleret af borgerloven. Vores lovgivning indeholder ikke nogen særlig lov om salg af biler, så forholdet mellem køber og sælger er underlagt civillovens kapitel 30. Du ved sikkert, at salget kan udføres på to måder: ved en notariseret kontrakt eller ved en referencekonto.

Salgsaftale

Listen over dokumenter til salg af en bil gennem udarbejdelse af en aftale omfatter:

 • Køretøjets tekniske pas
 • Ægteskab certifikat (hvis nogen);
 • Pass og identifikationskode til bilens ejer
 • Notareret samtykke fra ægtefælle til salg (eller hans / hendes personlige tilstedeværelse);
 • Fuldmagt på bilen (hvis tilgængelig);
 • Transitnumre;
 • Lov om peer review.

Ud over at betale for notarier, skal du betale en afgift på fem procent af bilens skønnede værdi. Hvis bilen købes af en slægtning, nedsættes toldsatsen til en procent. Det er værd at bemærke, at denne salgsmetode på grund af høje omkostninger ikke er særlig populær. Selv om der er en fordel: I kontrakten kan du angive yderligere betingelser, for eksempel at sørge for betaling i rater.

Hjælp konto

Dette er et dokument for køb og salg af en bil, for at få det, som du skal indsamle dokumenter:

 • Passet til ejeren af bilen;
 • Køretøjets tekniske pas
 • Fuldmagt på bilen (hvis tilgængelig);
 • Transitnumre;
 • Lov om peer review.

Med denne mulighed er den skat, du skal betale kun 1% af den anslåede værdi, men kun hvis du ikke har solgt bilen i indeværende kalenderår. Ellers vil satsen være så meget som 15%. Det er også nødvendigt at betale for kontoen selv.

Salg af biler gennem kommissionsplatformen

Vi fortalte om, hvilke dokumenter der er nødvendige for at sælge en bil, hvis du gør det selv. Men du kan bruge tjenester fra et autoriseret firma, som i tillæg til at søge efter købere til din bil, også vil sælge bilen på egen regning. I hele denne tid vil bilen stå i virksomhedens garage, kunder vil komme der selv og inspicere det. Potentielle købere forhandles af medarbejderne på kommissionsplatformen.

Til et sådant salg af maskinen skal du indgå en kommissionsaftale i flere måneder og udarbejde en handling med accept-overførsel af bilen. For at gøre dette skal du have dokumenter som et pas og identifikationskode, et teknisk pas til bilen og en fuldmagt (hvis nogen). Vær opmærksom på, at den konkrete form for kommissionsaftalen ikke er etableret overalt, derfor udvikler selskaberne det selvstændigt. I forskellige virksomheder kan dokumentet indeholde forskellige elementer, så læs først omhyggeligt indholdet og først underskrive det. Afklare nuancerne om, hvem der skal betale for bilens beskyttelse og parkering; På hvilke vilkår og hvordan du kan få penge efter at bilen er solgt; Hvad vil der ske, hvis bilen ikke sælges i den aftalte tidsperiode; Uanset om det er muligt at opsige kontrakten, hvis du finder en køber selv og så videre.

Denne mulighed har en række fordele, samt en liste over mangler. Plussen er, at eksperterne vil gøre alt for dig, du sparer tid betydeligt, gennem kommissionsplatformen er chancerne for at sælge bilen mere, fordi det er ubestridt, bliver dokumenterne udarbejdet lige på stedet på kortest tid. Ulempen er, at du ikke kan bemærke punkter, der er urentable for dig selv, og som følge heraf mister en stor sum penge, kan eksperterne på kommissionsstedet estimere bilen under dens markedsværdi. Derfor er denne metode kun til de bilejere, der ikke har travlt med at sælge eller er dårligt kyndige i biler.

Hurtig indløsning

Der er også situationer, hvor bilen skal sælges meget hurtigt. I dette tilfælde kan du bruge auto-buy-tjenesten, som leveres af mange bilforhandlere, samt nogle provisioner. Du kan få penge til dine jernhestpenge samme dag. Og hvilke dokumenter er der brug for til at sælge bilen under denne ordning? Det samme som i den tidligere version. Du skal også besøge værkstedet for at diagnosticere den tekniske tilstand og bestemme den omtrentlige pris for maskinen. Tjenesten vil koste dig 800-1000 rubler. Det største problem med et sådant nødsalg er at tage bilen hurtigt ud af registret. Men hvis du betaler repræsentanter for showroom, vil vanskelighederne hurtigt løse. Efter at køretøjet er fjernet fra kontoen, indgås en salgsaftale, og inden for få timer kan du modtage penge. Selvfølgelig vil beløbet blive betydeligt undervurderet i forhold til det, du kunne få, hvis du solgte bilen uden en sådan hastighed.

Handel-in

Ofte ejere vil ændre deres brugte bil til en ny. I dette tilfælde, og brug en sådan tjeneste som Trade-in. Nu i Rusland er det hurtigt ved at vinde popularitet. Hvad er processen? Alt er yderst simpelt: du forlader din bil i showroomet, hvor du vælger en ny, laver en salgskontrakt, betaler forskellen i pris og ferie. Det er fristende, er det ikke?

Men det er værd at overveje, at det ikke vil være muligt at drage fordel af dette forslag. Virksomheder pålægger normalt de strengeste krav til de leverede maskiners tilstand og egenskaber. For eksempel tager kun biler af bestemte års produktion eller visse mærker med en kilometertal over 50 tusind kilometer og så videre. Dokumenter skal have det samme, men skal desuden også give en servicebog af bilen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.