FormationUngdomsuddannelse og skoler

Økonomi som en videnskab og økonomi

Økonomi - et ord, der har gamle græske oprindelse. Det opstod som følge af tilslutningen af ordene "økonomi" og "lov". Og hvis tidligere den stærkt afhængig den filosofi, at det nu er et fuldgyldigt videnskab, som har en teoretisk og anvendt dele. Siden fremkomsten af begrebet det i høj grad kunne beriget og ændret. Så lad os finde ud af hvad er økonomien ligesom landbrug og videnskab.

Den moderne fortolkning

Økonomi da økonomien er præget først og fremmest objektivitet. I bred forstand, det er helheden af alle kategorier af materielle og immaterielle, som anvendes af mennesker til at opfylde de eksisterende behov. Økonomi som en gård - et liv support system skabt og drives af en person for at bevare sin egen eksistens og forbedre hans niveau.

Lad os nu se på økonomien som videnskab. I dette tilfælde er det den totale sum af viden om de produktionsaktiviteter af mennesker. Hun studerer brugen af ressourcer til at levere livsfornødenheder fra synspunkt deres begrænsninger, samt de relationer, der opstår under forvaltningsprocessen. Som den sidste interesse er processer af produktion, distribution, udveksling og forbrug af varer.

sammenfattende

Så økonomien er økonomien, og videnskaben om det, og om de relationer, der opstår mellem mennesker i produktionsprocessen. At hævde, at der er én definition, og det er sikkert rigtigt, er det umuligt. Økonomi som en videnskab og landbrug er set af forskellige mennesker i forskellige forhold og med ulige bagage af erfaringer og viden. Derfor kan vi møde en masse fortolkninger af definitionen. Nogle stater fix termbase i standardisere dokumentationen, mens andre gør intet af den slags.

teori

Økonomien har studeret visse aspekter af samfundet. På grund af dette er det er tæt forbundet med en række sociale videnskaber: historie, sociologi, psykologi, jura, statskundskab og andre. matematiske beregninger er kvantitative forskningsmetoder også meget udbredt økonomi til at forbedre resultaterne af anvendt analyse. Som et eksempel på kompleksiteten kan resultere i dets forhold til loven. Vigtigt for public relations er dens regulering af loven, samt bestemmelse af rækkefølgen af forskellige handlinger (f.eks Registrar of Companies). I dette tilfælde, arbejdet går med abstrakte begreber.

Overgangen fra teori til praksis

Et vigtigt aspekt er fordelingen inden for økonomien som en videnskab, en række discipliner: Økonomien i landbruget, arbejdskraft, industri og så videre. Derfor foran hendes ansigt sådanne formål (forskning kategori):

 1. Den vigtigste opgave er at søge efter muligheder for effektiv landbrug. Også produceret de bedste mekanismer for anvendelse af ressourcer i betragtning af, at de er begrænset (men behovene er ubegrænset).
 2. Forskning emne - økonomiske forbindelser, kommunikation, gensidig afhængighed, som vises som et element af økonomien i processen med dens udvikling.
 3. Det væsentlige træk er, at der lægges vægt på funktionel kommunikation, snarere end kausal.

Økonomi som en videnskab opfylder en række funktioner:

 1. Informativ.
 2. Metodologisk.
 3. Uddannelse.
 4. Ideologisk.
 5. Praktisk.

Der er også to niveauer af analyse, der bruges i dette område:

 1. Makroøkonomi. Er videnskab, som studerer økonomi som helhed. Omfanget af hendes interesser omfatter den økonomiske sundhedstilstand i verden og de enkelte lande. Hun er interesseret i spørgsmål om beskæftigelse, arbejdsløshed, økonomisk vækst, inflation og så videre. De vigtigste aktører er staten, firmaet husstand.
 2. Mikroøkonomi. Det er en videnskab , som studerer forbrugernes adfærd, virksomheder og enkelte brancher. Den undersøger spørgsmål som begrænsede ressourcer, offeromkostninger, pris, valg, skiftende udbud og efterspørgsel af varer i visse markeder, og så videre. De vigtigste emner her er virksomheder og husholdninger.

Lad os nu vende tilbage til den praktiske komponent og finde ud af, hvad økonomien er ligesom landbrug. Denne opfattelse af orden?

sociale produktionssystem

Det er involveret i at give folk de materielle betingelser for eksistens - boliger, mad, tøj, medicin og så videre. Her står et par vigtige aspekter:

 1. Produktion. Det er en proces, der skaber økonomiske fordele og tjenester.
 2. Distribution. Produkt eller indkomst fordeles mellem de mennesker, der er involveret i fremstillingen eller modtagelsen.
 3. Exchange. Det er en proces, hvor der i stedet for produktet en person modtager penge eller andre varer / ydelser.
 4. Forbrug. Denne fase af brug eller bortskaffelse af produktet.

Økonomi som økonomien illustreres af det faktum, at der er varer eller tjenesteydelser, som efterfølgende via forskellige mekanismer er fordelt blandt alle deltagerne og samfundet bliver brugt.

problemer

Når den ses økonomi som en videnskab og økonomi, er det svært at komme uden om den udestående spørgsmål opmærksomhed. Så det største problem er at opfylde de stadigt voksende (ubegrænsede) behovene hos de mennesker, på trods af at der er en vis reserve af ressourcer, som ikke øger. Og denne mand har behov. Så vi kalder et behov for noget, som du har brug for at støtte og samfundets funktion og den enkelte og deres udvikling. Menneskelige behov kan ikke ignoreres, da sådanne handlinger medfører negative konsekvenser. Behovet for den menneskelige bolig, mad, og forskellige materielle fordele er indlysende. Derfor stor betydning og har forskellige økonomiske fordele. De er et middel til at tilfredsstille menneskelige behov. Men de findes i meget begrænsede mængder. Dette skyldes det faktum, at de er skabt med de ressourcer, der også er ikke ubegrænset. Den sidste i økonomien kaldes også produktionsfaktorer.

konklusion

Det er os, og blev betragtet som konceptet. Økonomi som en videnskab og landbrug - det er to indbyrdes forbundne begreber, forenet af en fælles indhold. Denne disciplin er et meget komplekst og fortjener respekt. Det er nødvendigt at opbygge en støt udvikling samfund. For at gøre dette, så alle, der studerer det, gjorde deres arbejde samvittighedsfuldt både i uddannelse og på arbejdspladsen. Og det er nødvendigt ikke bare huske og overveje, meditere, og selv argumentere (hvis noget argument).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.