Kunst og underholdningKunst

Skræmmende og smukke skulpturer i træ med japanske kunstner

Næppe vil du høre en masse om Nagato Iwasaki. Japanske kunstner personlighed blæste en aura af mystik. Pålidelige data om billedhuggeren fandt ikke noget på hans officielle hjemmeside eller i pressen. I Japan, den kulørte presse er fulde af rygter og spekulationer kun. På de sider af publikationer nu og da er der oplysninger om, at kunstnerens rigtige navn, men et pseudonym for journalister, en kvinde skjul antyder. , Den smertefulde spørgsmål om, hvem er Iwasaki ophører dog at være relevant, når synet af hans utrolige kreationer synes i stand til lige glæde og skræmme!

Kunstværker fra drivtømmer

Dens skulptur Nagato Iwasaki producenter af usædvanlige materiale. Japanske skabe sande kunstværker fra simpel drivtømmer! Udsættelse træ kun minimalt forarbejdet, forvandler han det ind i en lidt skematiske menneskefigurer. Hver af disse kunstnere optræde i fuld størrelse.

Iwasaki kender anatomi og skaber værker, hvis skønhed er næsten live! Forbavsende realistiske skulpturer lavet af drivtømmer, ser skræmmende og vækker tanker om gamle legender, hvilket ikke er alt for godmodige nisser strejfe skovene. Nogle seere og gør sammenligne dem med de døde fra horror-film.

Vær sikker, hvis du engang var stødt på en af skulpturerne Nagato Iwasaki i mørke, kunne vi ikke have et blink søvn den næste nat!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.