SundhedSygdomme og betingelser

Endoesophagitis

Bluetongue betændelse ledsaget af esophagitis
esophageal mucosa. arten af deres sygdomsforløb kan være akut eller kronisk. Årsagen til esophagitis er virkningen på stoffet negative faktorer. Først og fremmest, det er brugen af alt for varmt eller
kold mad, krydret mad, pickles, råprodukter, såsom kiks.

Akut bluetongue esophagitis kan forekomme under indflydelse af spiserøret
produkter med en stærk surhed, stoffer med en høj kemisk aktivitet.
Andre årsager kan være sygdomme i stenose eller insufficiens
Cardia, brok af membranen åbning, et kraftigt fald i beskyttelse
saltsyre. Den negative faktor er den øgede intra-abdominale tryk, og kirurgisk fjernelse af mavesår og gastrisk resektion. Ved alt for tidlige og ineffektiv behandling endoesophagitis kan gå ind i en kompliceret form - nekrotisk colitis eller undergravende.

De væsentligste symptomer omfatter kedelig smerte i spiserøret, halsbrand, bøvsen, brændende fornemmelse bag brystbenet og opkastning. Indtagelse fastfoderstykker vanskeligheder overholdes. Diagnosen er baseret på fibrogastroscopy, patientklager, manometri. Også udført esophageal barium røntgen,
gør det muligt at afsløre en brok af en esophageal åbning. Ifølge resultaterne af en blodprøve kan bestemme graden af anæmi og inflammation. Distal endoesophagitis kan påvises ved FGS. Sygdommen kan skyldes forskellige infektiøse skader, gastritis, gastrisk støbning, ofte sammen med galde.

Distal bluetongue øsofagitis grundet refluks allokeres i en selvstændig sygdom, der er kendt som gastroøsofageal reflukssygdom. At bekræfte diagnosen anvendt esophagoscopy (endoskopi i spiserøret), som gør det muligt at identificere sværhedsgraden af læsioner hos patienter med sygdommen bluetongue esophagitis. Behandling af akutte former som følge af kemiske forbrændinger er bydende gastrisk lavage at fjerne irriterende middel. I mildere former af sygdommen patienten anbefales afslag af fødeindtagelse i et par dage.

Lægemiddel terapi indebærer at tage stoffer famotidin og antacida. Fra kost til at udelukke fødevarer, der skader esophageal slimhinde, såsom grove og krydret mad, kaffe, alkohol, citrus. Alle, uden undtagelse, patienter anbefale et fuldstændigt ophør af rygning. mad skal være meget forsigtig, indtil enteral i alvorlig sygdom. Skal anvende gelen, og overliggende antacida. Alvorlig forgiftning fjernes via infusion terapi afgiftning løsninger. Infektiøs proces undertrykkes med antibiotika. Når stærke smerter Ventrikelskylning er kontraindiceret ordineret analgesi.

Indikationen for kirurgi er ikke modtagelig for udvikling af svær bougiebehandling struktur. Den store betydning i behandlingen af kataralsk esophagitis spiller eliminering af årsagerne, der producerer det. Vellykket behandling er kun mulig under streng kost og ernæring regime. I perioder med akutte kliniske manifestationer af anbefalede indtag af blødt pureret mad i moderate mængder, fortrinsvis undtagelse stegt og krydret mad, alkoholholdige drikkevarer og kulsyreholdige drikkevarer. Det er også nødvendigt at udelukke produkter, der indeholder store mængder af fiber. Du må ikke tage medicin, der påvirker tonen i lukkemuskel i spiserøret. Nyttige modtagelse afkog af urter, der har anti-inflammatorisk, antibakteriel og sårhelende effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.