RelationerSkilsmisse

I hvilken ret til at begære skilsmisse? Som en skilsmisse?

I dag vil vi finde ud af, hvilken ret til at begære skilsmisse. Og generelt, da det kan være nødvendigt denne operation direkte ved domstolene? Det er ikke altid opdrættet i nævnte rækkefølge. Desuden er det nødvendigt at forstå selv med øjeblikkelig behandlingsperioder, listen over krævede dokumenter og alle nuancerne i denne proces. Faktisk er skilsmisse er meget almindeligt. Og ikke i alle tilfælde er det muligt at løse problemet fredeligt. Så hvad er de tilfælde?

fredeligt

Den første og enkleste scenarie - det er, når du ikke skal tænke, hvor retten til at begære skilsmisse. Efter alt, ikke alle sager i retten skilsmisse opstår. Oftest kan du gøre uden disse tilfælde.

Det vil sige, hvis du blot ønsker at afslutte ægteskabet, hvilket er for eksempel ikke vare for længe, bør det være på banen og ikke at tænke. Efter alt, i praksis, er det fagforeningen afsluttes på samme sted, hvor han er - i registreringsdatabasen kontor. Men der er ganske særlige tilfælde, hvor du nødvendigvis skal gælde for domstolene.

Gennem registratoren normalt formaliseret fælles opsigelse (efter aftale mellem begge parter), samt manglen på fælles ejendom og, selvfølgelig, børn. Hvis du modtager "bare et par", der ønsker at få en skilsmisse, kan du gøre det direkte via registreringsdatabasen kontor din bopæl / hjemsted eller din ægtefælle, hvor det vil være bekvemt. Ellers er det nødvendigt at tænke i hvilken ret til at indgive skilsmisse.

børn

I princippet har vi sagt, er det muligt at gøre regnskabet op med opgaven uden problemer. Og uden at ty til domstolene. Men det er ikke altid muligt. Normalt tænker jeg om, hvilken domstol at begære skilsmisse (i Omsk, og andre byer) i nærværelse af mindreårige børn.

Bemærk: når et sådant scenario, gennem registrator til at gennemføre processen vil ikke fungere. Dette er forbudt. Selv hvis du dybest set ikke har nogen tvist. Så spørgsmålet er stadig åben. Husk, når det kommer til mindreårige børn, bliver du nødt til tvungen søge et svar på vores spørgsmål i dag. Der er to versioner af begivenhederne. Men om dem senere. Til at begynde med, selv når det er fornuftigt at tænke over, hvilken ret til at begære skilsmisse (i Nizhniy Tagil og andre byer)? Efter alt, er dette en ekstra bureaukrati. Og nogle gange kan det undgås.

ejendom

Den næste mulighed, som det er tilfældet - det er tilstedeværelsen af den fælles ejendom af ægtefællerne, er der i fællesskab har erhvervet. Ja, skilsmisse er normalt muligt uden retslig myndighed til at udstede, men i tilstedeværelse af børn og tvister ejendom gøre, er simpelthen umuligt.

Disse regler er sat i Rusland. Det er ligegyldigt, om der er en aftale mellem dig eller ej. Tænk over hvilken ret du kan begære skilsmisse, du stadig har. I princippet som i tilfældet med børn, er der to varianter af behandling.

deviators

Listen over de tilfælde, hvor det er umuligt at skilsmisse ved at henvise til registratoren, ikke slutningen. De mest almindelige klassifikationer vi lært - de børn og tilstedeværelsen af den fælles ejendom. Men det er ikke alt. Det faktum, at der ofte en ægtefælle er ikke enig med skilsmisse proces. Desuden undgår besøg til registratoren og udtrykker ikke en klar uoverensstemmelse med dette.

Når en situation som denne kan man undre sig, hvilken ret du skal begære skilsmisse. Det er ikke så svært i virkeligheden, fordi valget er ikke så stor. Husk: hvis den ene ægtefælle nægter processen, men tydelige tegn på protest viser ikke, kan du trygt opløse et ægteskab i retten. Kun for at finde ud af, præcis hvordan det gøres.

betalinger

Hvad andet at være opmærksom? For eksempel det faktum, at der stadig er nogle klassifikationer, som kræver tvangsbehandling i Den Russiske Føderation retsmyndigheder til at udføre skilsmissesagen. Faktisk ikke alt for svært at regne ud, hvor den "at gå", snarere end at forstå, når man gør det.

Ud over alle de ovenstående muligheder uden for registrator bliver nødt til at opløse foreningen af de tidligere ægtefæller, hvis der er nogen uoverensstemmelser. Det er blevet klart, at samtalen kan gå eller på ejendommen, eller for børnene. Men det er ikke alt. Tænker, hvilken ret at begære skilsmisse (i Vologda, Kaliningrad, Moskva og andre regioner i landet), er det nødvendigt, hvis du ikke kan løse problemet med den størrelse, du har betalt underholdsbidrag til mindreårige børn. Hvis et sådant scenario ville være nødt til virkelig forsøge retfærdigt. Så hvad slags retslige myndigheder kan og bør behandles med en bestemt sag? Og specifikt er denne proces gjort? Hvad skal man forberede? Det kan være nødvendigt? Forstå dette er ikke så svært, hvis du begynde at forberede i god tid.

af Fred Justice

Du tænker, hvor retten til at begære skilsmisse? World - så mange vil fortælle dig. Sagen er, at det her er normalt sker hele "familie demontering", som vedrører skilsmissesagen.

Ikke alle situationer er det imidlertid dette organ vil hjælpe dig i implementeringsprocessen. Efter alt, også her restriktioner forekomme. Verdens domstol kan anvende, når du har en ægtefælle har mindreårige børn, men du kunne blive enige om, med hvem de bor. Ikke den mest almindelige, men meget ubehagelig oplevelse. Hvis der ikke er uenighed i enhver henseende, og du har børn, det er verdens domstol vil hjælpe dig med udformningen af en skilsmisse.

Også her vender når helt fraværende ægteskabelig ejendom. Især hvis du har børn. Og mens den dommer vil overveje ansøgningen, når den fælles ejendom ikke overstiger et beløb på 50 000 rubler.

I hvilken ret til at begære skilsmisse? I verden! Men denne mulighed er også relevant for de tilfælde, hvor den ene ægtefælle er en "deviationist". I registreringsdatabasen kontor, han er ikke til at skille, men behandle sagen, når det ikke udtrykker en udtrykkelig protest og afvisning. Så, at muligheden for en verden domstol er ganske ofte er tilfældet. Men ikke altid. Der er et andet alternativ.

kvarter

I hvilken ret til at begære skilsmisse? Bydelen har også et sted. Og det antages, at det er denne tilpasning vil blive ledsaget af tvister, skænderier, skænderier. Hvorfor? Alle meget let og enkel.

Faktum er, at i alle andre tilfælde bliver nødt til at bede om hjælp er her. Hvis du maler alle de punkter, kan vi skelne situationer, hvor der er tvister vedrørende børn. Sådanne tilfælde er kun byretten betragtes som verdens du nægter.

Blandt andet, ejendom tvister, også vil blive behandlet i den retslige myndighed er obligatorisk. Især hvis mængden af den fælles ejendom på mere end 50 000 rubler. Det er ligegyldigt, om der er en tvist mellem dig eller ej. Faktum er.

Hvis der er tvister vedrørende underholdsbidrag og deres størrelse, har også et sted byret. I alle andre tilfælde, som regel, en ægtefælle eller i den globale appel, eller udarbejde skilsmisse processen ved hjælp af registreringsdatabasen kontorer. Intet er for svært er ikke her. Bortset fra, at papirarbejdet er mere end nok. Så hvordan man forbereder? Hvad der er behov i en bestemt sag?

Retten vil ikke hjælpe

Ingen fart. Bemærk, at du ikke altid kan tænke og beslutte, hvor retten er det nødvendigt at indgive skilsmisse. Sagen er, at de love, designet til at beskytte familien og dens medlemmer. Derfor er der særlige tilfælde, som generelt ikke kan opløse ægteskabet.

Det giver ingen mening at tænke i en Magistrates 'Court at begære skilsmisse (eller distrikt, er det ligegyldigt), når det kommer til gravide kvinder. Hvis et sådant scenario, en mand har ingen ret til at opløse ægteskabet. Timing, selvfølgelig, også tilgængelig. Mens en kvinde er gravid. Og i det første år af barnets liv for stærk sex er ikke mulighed for.

Men en kvinde kan søge skilsmisse. Desuden i nogen domstol, afhængigt af situationen. Selvom der i praksis det meste af processen er lavet med hjælp fra registratoren. Det er ikke så svært, som det ser ud. Her lærte vi alle scenarier. Nu kan du med det samme forberede skilsmisse. Hvordan præcist? Hvor skal man begynde? Det kan være nyttigt i en bestemt sag?

dokumenter

Nå, nu kan du gå direkte til indsamlingen af alle nødvendige dokumenter. Denne proces er yderst vigtigt. Især hvis du nødt til at tænke, hvilken ret til at begære skilsmisse. Efter en domstol skilsmisse har en masse nuancer og finesser. Og papirarbejdet her - helt en fælles ting. Så hvad skal der til for at nå målet?

Uden at fejle du bringer et krav. Den skal indeholde oplysninger om de parter (dig og din ægtefælle), og retten adresse, som du ansøger. Årsagerne til den samme indberettes. Generelt skal ansøgningsskemaet indeholde alle relevante oplysninger, som kun kan komme i handy. Listen over fælles ejendom, oplysninger om mindreårige børn, såvel som dine kontakter til kommunikation og mulige uegennyttige vidner og personer, der kan bekræfte disse eller andre arrangementer - alt dette er foreskrevet i dette dokument. Uden ham, de retslige myndigheder simpelthen ikke mening at anvende.

Desuden vil det også nødt til at vedhæfte dit legitimation. Mere præcist drejer det sig om passet. Du har brug for en kopi. Det er også ønskeligt at producere endnu din ægtefælles pas. Undtagelse - er tilfælde, hvor den anden part er klart gemmer sig og ikke ønsker en skilsmisse, undgå det med alle midler. Men her er de personlige pasoplysninger (sagsøgers) bragt i nogen domstol uden at mislykkes.

Dokumenter ægteskab også anvendt. Og kopier. Hvis du har på hånden en ægtepagt (kontrakt), vil det enten nødt til at gøre den oprindelige eller notarized kopi af dragten. Fraværet af dette dokument, hvis den overhovedet eksisterer - er et kæmpe problem.

Vi regnede ud, hvilken ret til at indgive skilsmisse. Desuden er det nu klart, hvornår og hvor "at gå." Bortset fra, at de ovennævnte dokumenter er ikke nok, at din ansøgning er modtaget og behandlet. Hvorfor?

Hvis du ikke har børn, som regel undvære retten. Hvis et sådant scenario, nok med passet og kopier af appellen til registratoren (glem ikke en vielsesattest), og derefter vente et stykke tid. Men her retten - det er en helt anden sag.

Blandt andet vil du blive bedt om at præsentere fødselsattester af børn. Det er obligatorisk. Ansøgningen skal påføres en kopi heraf. Men vi taler kun om de mindreårige børn. Hvis de har mere end 18, så dokumentet er simpelthen ikke nødvendigt.

På dette også slutter ikke med en liste over alle de basale fornødenheder. Skilsmisse - det er det, har mange finesser og nuancer. Især hvis du holder fast ejendom tvister. Og, selvfølgelig, når der er mindreårige børn. Det andet tilfælde tilføjer en vægtig papirarbejde i ovenstående liste over dokumenter, uanset præcis hvor du vil blive behandlet - i verden eller byretten.

derudover

Hvilke andre punkter skal du være opmærksom på? Det vigtige punkt er at betale staten gebyr for skilsmissesagen. I øjeblikket er der to versioner af begivenhederne. Først - dette er, når to enige om at en skilsmisse en ægtefælle. Hvis et sådant scenario, er du nødt til at betale for skilsmissen er 650 rubler. Men hvis du slår til domstolene, er betalingen reduceres. Lidt, men stadig. I så fald betale for "ansøgning" vil have kun 350 rubler. Disse regler gælder i Rusland i 2016, er de ændringer, der sker ofte. Derfor er det nødvendigt at kontrollere overensstemmelsen af de data, der årligt. Efter alt, i mangel af betaling af afgiften, du kan ikke opløse ægteskabet.

Desuden er det nødvendigt at bekymre sig også om, hvordan man bevise deres solvens. Og for at demonstrere den minimale solvens. Især når det kommer til børn. Ja, i dette tilfælde, at spørgsmålet om, med hvem de vil leve, er løst i retten. Og du skal bekræfte fkat der er i stand til at give alt, hvad du har brug for baby. Ellers, hvis der er en tvist i byretten vil du tage en beslutning, hvorefter børnene skal bo hos den anden ægtefælle. Her er en delikat øjeblik. Find ud af, hvilken ret til at indgive skilsmisse, og det er lettere. Men hvordan man kan bevise deres værd efter?

Hvad hjælper her? Dokumenterne om ejerskab af ejendommen, nogen bekræftelse på, at du har et tag over hovedet, eller du kan give hendes slægtninge, vidner, der vil bekræfte din status, indkomst certifikat, en kopi af værket bogen - alt dette vil kun hjælpe.

Der lægges særlig vægt på vidner. Uanset hvilken ret til at begære skilsmisse, bør du under alle omstændigheder at få støtte udefra. Vi har brug for uegennyttige vidner, der kan bekræfte din livsstil, karriere og helbred. Af den måde, den medicinske rapport om sundhed i retten, også, er det ønskeligt at producere. Især hvis du har konflikter om at leve mindreårige børn. Efter alt, vil domstolene aldrig forlade et barn med psykisk ustabil, og helt ærligt, syg mand. Selv hvis han vil være i stand til at give dit barn en anstændig levestandard.

resultater

Det er alt. Nu er det klart, hvilken ret du skal begære skilsmisse i en bestemt sag. Desuden er hele processen med de finesser, og det er ikke længere et mysterium for os. Efter opløsningen af ægteskabet er ikke sådan en enkel sag, når problemet begynder at røre indlæg. I praksis er denne proces tager normalt lang tid, især hvis der ikke er nogen alvorlig uenighed.

Bemærk, at du kan give tid til forsoning. Og i gennemsnit, det skiller sig ud om måneden, nogle gange to. Særlig hyppig praksis i Magistrates' Court. Men hvis du nægter, kan du forny debatten den udpegede periode. ønskede ikke at stille op? Så vil du avle med alle de dokumenter, du præsenteres.

Generelt er det ønskeligt at retssagen ikke bringe. Allerede inden skilsmissen også. Prøv at omhyggeligt se nøje til partneren, før binde det med sit liv. Så du ikke har ekstra tid til at tænke over, hvilken ret til at begære skilsmisse. Efter alt, kan du gøre uden denne proces.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.