RelationerSkilsmisse

Hvor meget er en stempelafgift til skilsmisse? Hvor meget koster en skilsmisse i registreringsdatabasen kontor eller domstolen?

Uventede kompleksitet og formidable forhindringer kan forekomme i par at legalisere deres forhold gennem registreringsdatabasen kontor, og derefter besluttede at officielt stoppe dem. Vi taler om debatten raser forslag Dmitry Medvedev finder det nødvendigt at statens pligt til skilsmisse i den nærmeste fremtid, er vokset ind i snesevis eller endda hundredvis af gange.

Initiativet til statsministeren

En diskussion af, hvor meget stempelafgift om skilsmisse, var der et møde i den anden person i landet med ledelsen af Rådets Føderation. Kaldet og muligheder specifikke værdier. , Finansministeriet foreslår derfor at øge det beløb, du skal betale for en skilsmisse, til 4 000, de mest glødende krigere mod skilsmisse og gav udtryk for et tal på 30 000 rubler. Ifølge statsministeren, et eller andet sted inden for disse grænser og skal være et nyt beløb af gebyret.

Samtidig understregede Medvedev, at loven skal accepteres ikke kun af regeringens vilje. Det bør tage hensyn til udtalelser fra eksperter, samt afholdt en offentlig debat. Borgerne skal forstå motiverne hos staten i behandling af spørgsmålet om, hvad der bør være værdien af statens pligt til skilsmisse.

Det antages, at en sådan betydelig stigning i gebyrer vil medføre par, der ønsker at gifte sig, er det bedst at tænke over din beslutning. Samtidig store tvivl om, at sådanne foranstaltninger kan forbedre den demografiske situation i landet. Imod indførelsen af en sådan foranstaltning vil kunne udføre de borgere med lave indkomster, for hvem selv kaldte den nedre grænse for beløbet er ganske betydelige.

modstandere af initiativet

Medvedevs forslag om mange blev ikke understøttet. Det blev fremført, at en sådan en betydelig stigning i det indbetalte beløb rent faktisk vil føre til en reduktion i opløsning af ægteskabet i landet, men mange familier vil forblive så kun af hensyn til økonomien. Samtidig, at mange par, der forbereder blive mand og kone efter at lære om, hvor meget det koster staten pligt til skilsmisse, bare ikke gøre ud relationer.

De stemte imod selv glødende forsvarere af familiens værdier, herunder Statsdumaen stedfortræder Elena Mizulina. Ifølge hende, er det umoralske og kyniske tvinge folk til at redde familien fra det faktum, at de ikke har den finansielle evne til at betale en høj afgift for en skilsmisse. Hvis to mennesker ikke ønsker at leve sammen, så ingen afgift vil ikke stoppe dem.

Årsager til opmærksomhed på spørgsmålet

For at forstå, hvorfor udgifterne til statens pligt til skilsmisse diskuteres på højeste niveau, er det ret nemt. Desværre, styrken af familien binder russerne ofte små. De sidste ti år har vist en lille positiv dynamik på grund af nogle økonomiske stabilitet, og alligevel hver andet ægteskab bryder op. Den demografiske situation fortsat forværres, og staten er tilføjet bekymring med social beskyttelse forsørgere med mindreårige børn.

Ændring af holdninger til skilsmisse i historien om Rusland

Selv i det XIX århundrede var meget stærkt påvirket af kirken. Ortodokse kristne kunne blive skilt kun efter at have indhentet en særlig tilladelse udstedt af den hellige synode. For at hente det havde brug for en god grund, som kunne være blevet en gennemprøvet utroskab, bigami (dvoemuzhestvo) link, eller fratagelse af rettigheder i staten, og en sådan sanktion kunne følges kun for en alvorlig forbrydelse. Ægteskab kunne annulleres, hvis en af ægtefællerne udtrykte sit ønske om at gå til munkene, men kun hvis der ikke er nogen små børn. Som mangler den anden halvdel af de mere end fem år kunne også retfærdiggøre ønsket om at bryde den familiemæssige tilknytning. Det er den nuværende situation, præget af udtrykket "ikke får sammen", kunne ikke tjene som en grund til skilsmisse, selv om enighed interessenter. I denne situation, også havde vi en masse minusser. Ofte til den manglende evne afslutte forholdet efter at bryde familiebånd førte til en reel drama, herunder blodsudgydelserne og selvmord.

Revolutionen i 1917 påvirket omfanget af dette samfund. For skilsmisse det skulle være en erklæring fra en af ægtefællerne, og selve proceduren tager kun et par minutter.

Under Stalin, disse spørgsmål kun gennem domstolene begyndte at blive behandlet, og aktivt greb ind for offentligheden. Kendsgerningen, at skilsmissen fandt sted ikke kun skade en persons omdømme, men kunne endda ødelægge en karriere. I den post-Stalin periode i landets historie, er sådanne spørgsmål stadig behandlet ved domstolene, men borgerne har fået betydelig lettelse.

I dag er parret, især barnløs, der ønsker at stoppe den familiemæssige tilknytning, ofte beslutte ikke moralske spørgsmål, kun økonomisk og ejendom, herunder deres pleje, hvor meget stempelafgift om skilsmisse. Og holdningen til ægteskab blandt moderne mennesker mere useriøst end vores forfædre, der var gift for livet, og ikke at forsøge at leve sammen.

Skilsmisse i retten

Før du finde ud af, hvor meget stempelafgift om skilsmisse, og hvordan til at betale for det, er det nødvendigt at fastlægge den procedure for skilsmisse. Registry kontor beskæftiger sig ikke med bodeling, så i tilfælde af eventuelle omstridte spørgsmål bliver nødt til at gå til domstolene. Der er også nødt til at gå, hvis den ene ægtefælle ikke ønsker at ødelægge familien. Hindring om skilsmisse efter fælles overenskomst med den registrator bliver tilstedeværelsen af fælles mindreårige børn. At få et barn fra et tidligere ægteskab har ingen effekt.

Hvor meget koster en skilsmisse ved domstolene

Værdien af statens opgaver er reguleret af skattelovgivningen, og i 2014 er 400 rubler. Ved håndtering af en fordring skal du give den originale kvittering for sin betaling. Inden udbetaling er nødvendigt at præcisere detaljerne for overførsel af midler, som de fleste af disse spørgsmål afgøres af byretten, men der er omstændigheder, hvor sagen kan engageret i distriktet (by) domstol. For assistance, kontakt en advokat i familiesager.

Skilsmisse i den administrative procedure

Når spørgsmålet om at bryde familien bosatte sig på begge sider, er der ingen fælles børn og omstridte spørgsmål er involveret i skilsmisse folkeregister. Ægtefæller skal indsende en fælles erklæring sammen med modtagelse af betaling af registreringsafgift, hvorefter vil blive overdraget til den dag, hvor du skal stå om et certifikat for skilsmisse. Den mindste udtryk fra datoen for indgivelsen af ansøgningen, indtil skilsmissen er en måned. Denne gang, i betragtning af, at skifte mening. Hvis den aftalte dag, ingen af parterne ikke er i registreringsdatabasen, menes det, at parret blev forsonet, opgørelsen er aflyst, betales ikke refunderes. Reducer fristen ikke er mulig i henhold til loven.

Der er situationer, hvor tilstrækkelig samtykke til skilsmisse af en ægtefælle. Det er de tilfælde, hvor den anden retsafgørelse erklæret uegnede, forsvundne eller fængslet for en periode på tre år.

Hvor meget koster en skilsmisse i registreringsdatabasen kontor

Forudsætninger for registreringsafgift betaling kan tages på de officielle hjemmesider af afdelinger eller direkte med din ansøgning. Så hvor meget er en skilsmisse i registreringsdatabasen kontor? I 2014, det registreringsgebyr beløb, som allerede nævnt, er 400 rubler. Det er betalt af hver part. Hvis vi taler om situationer, hvor en ganske en erklæring fra en af ægtefællerne, gebyret er 200 rubler.

Procedure for betaling

Efter opnåelse af de nødvendige oplysninger kan du gå til en hvilken som helst bank og bede operatøren til at bruge selvbetjening enhed. deadline pengeoverførsel betyder ikke noget. Det er vigtigt, at indtægterne var fulde navn og adresse på den person, på hvis vegne staten betalte told. kan bruges Tjenesteydelser af internetbanker, hvis det er muligt at opnå et dokument, der bekræfter transaktionen. Hvis ikke, vil ansøgningen ikke blive accepteret eller ikke vil give ham et slagtilfælde.

Hvor meget vil være tolden for skilsmisse i 2015

Dmitriya Medvedeva forslag om at øge mængden i snesevis eller endda hundredvis af gange, er endnu ikke afgjort. Gør noget for at ændre i den nærmeste fremtid? Hvor meget vil være en pligt for skilsmisse i det kommende år, allerede besluttet af Statsdumaen. Siden januar lov trådte i kraft, i henhold til hvilken, vil den tidligere mængde på 400 rubler stige indtil 600.

Funktioner af skilsmisse i andre lande

For almindelige russiske familier hæve registrering gebyr på op til 30 000 rubler vil være meget høj. Og en måned til at vente, før du kan få en længe ventet certifikat af skilsmisse, også synes at være lang sigt. Og hvad sker der med udlændinge?

Næsten hele XX århundrede i nogle katolske lande skilsmisse var strengt forbudt. Ikke meget tid der er gået siden da, da det blev muligt at opløse et ægteskab i Irland siden 2004, fejrer deres frihed de tidligere ægtefæller i Chile, og på Malta, muligheden var først for nylig - i 2011. Den officielle forbud mod ødelæggelse af familien stadig er i kraft i Filippinerne.

I nogle lande, USA har brug for at tilbringe seks måneder på ét sted, at indgive skilsmisse fra sin mand. Hvor meget er brugt nerver for uelsket ægtefælle er regeringens holdning til familierelationer, er det let at vurdere.

For at opløse et ægteskab i Tyskland, er det nødvendigt hele året, dedikeret til muligheden for forsoning, parret bor i forskellige steder. Hvis muligheden for at bevæge sig ud af den fælles hjem ingen af dem, er du nødt til at slå det på denne term i et fælles, giver ikke kun de forskellige værelser og senge, men også nogle køleskabe. Den eneste grund til domstolen kan gå til et møde og forkorte - er alkoholisme mand og dokumenterede tilfælde af vold mod andre familiemedlemmer.

De fleste strenge love eksisterer i Italien. Nødvendig for at leve mindst tre år fra hinanden, for at opnå en skilsmisse fra sin kone. Hvor meget er det arbejde, advokater, forudsat at proceduren tager mindst fem år, russerne vanskeligt at forestille. Hertil kommer, at det er nødvendigt at bringe tvingende grunde til, at ægteskabet skal opløses. Lose usikker fælles overenskomst mellem ægtefællerne, i vores land, vil det ikke lykkes. Således at enhver italiensk at vide, hvor meget en skilsmisse i Rusland, og hvor hurtigt selve proceduren, ønsker at være en russisk. Korrekt at sige, at alt er relativt.

Hvor meget er den begæring om skilsmisse? Den rubel beløb er ganske lille, men med hensyn til brugt nerver, tid, kan tabene her være betydelige. Jeg vil gerne rådgive kun én ting: det er nødvendigt at behandle alvorlige ægteskab. Bortset fra, at ingen mængde af statens pligt på denne påvirkning ikke kan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.