BilerMotorcykler

Oversigt scooter Stels Skif 50

Stels Skif 50 - det er en stor scooter "Stealth" selskab oprettet af opfindsomme ingeniører og kombinerer lille størrelse og en betydelig magt. Denne teknik er perfekt til bykørsel og til rejser over ujævnt terræn. På grund af sin kompakthed, Stealth Skiff er uundværlig, når du rejser i trafikpropper, og dens store kapacitet gør det muligt for dig at sende det til en picnic uden at bekymre sig om vægten fanget med et produkt.

En anden fordel - scooteren er alsidig for både stærke mænd, og for skrøbelige piger. Dens kapacitet vil bringe glæde til fans af hastighed og den lille størrelse og lave vægt gør det nemmere at håndtere kvinder.

Stels SKIF scootere der betragtes som de mest interessante, originale og usædvanligt blandt cyklerne fremstillet af dette selskab. Dette er ikke overraskende, fordi deres egenskaber er virkelig bemærkelsesværdig.

Således i denne cykel er indstillet til "halvtreds dollars" - to-takts motor, hvis volumen er 50 kubikcentimeter. Den er udstyret med en enkelt cylinder. Motoren køles af luftsystemet og har elektronisk tænding.

I Stels Skif 50 tre typer lancere "hjerte": remote (udført af fjernbetjening), og ved elektrisk kick-starteren.

Motoren har en meget god data - dens kapacitet når fem hestekræfter, mens drejningsmomentet er 3400 rpm.

Transmission manual, trinløs transmission foran, tilbage der.

Bremser scooter Stels Skif 50 præsenterede enkelt disk foran og tromle bag.

Takket være gode støddæmpere, cyklen temmelig velopdragen på vejen med uregelmæssigheder. Hydraulisk front suspension omfatter to fjedre, mens den bageste løftestang - one.

Scooter Stels Skif 50 er en dobbelt drevet køretøj på baghjulet.

Standardudstyret af køretøjet kommer ind direkte motorcykel spejle, kuffert, alarm og dække.

Nu, om mulighederne. Opmærksom kunde er sikker på at blive forbløffet over den afstemning af data er beskrevet ovenfor med sådan en lille størrelse. Således scooteren vejer kun 84 kg, hvilket gør det meget praktisk. Længde er lidt højere end 1,7 meter, og højden er 113 centimeter. For at sådanne krummer kunne passe to mennesker - de fører og passager sæder er lavet bi-niveau.

Stels Skif 50 er godt for det faktum, at "spiser" meget lidt benzin - brændstofforbruget er det kun to liter pr hundred kilometer. Med sådan en lav pris brændstoftank volumen er fem liter, hvilket gør det muligt at overvinde på denne cykel meget lange afstande, og dette gør den ideel til lange afstande. For eksempel er det muligt at lave rundvisninger.

Det optimale anses for at benzin, oktantallet som ikke er mindre end 92, og den anbefalede olie - 2 m.

En anden ubestridelig plus scooter Stels Skif 50 - er dens kapacitet. Dette barn er i stand til at tage væk mere end 150 kg, det vil sige den gennemsnitlige vægt af to passagerer og endda nogle ekstra bagage.

I udtalelsen fra ejerne, Stels Skif 50 - et stilfuldt, praktisk og kraftfuld scooter, perfekt til førere af enhver alder og køn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.