BilerMotorcykler

KTM - motorcykler, tid-testet

Trods det faktum, at der i 1934 blev grundlagt KTM motorcykler på det begyndte at ske kun tyve år senere. Gennem årene har det vundet stor anseelse og blive berømt over verden takket være dens racercykler. På samme tid i de seneste år, og markedet street bikes KTM mærke er blevet meget populære. "Iron heste" af den østrigske producent havde succes i forskellige sportsbegivenheder, herunder rally "Paris-Dakar". KTM - motorcykler, som altid udføres i tre traditionelle virksomheds farver: gul, sort og sølv. På ydersiden af motoren i alle modeller er der en inskription "Motorex". Det er umuligt ikke at bemærke det faktum, at fabrikanten foreskriver en række forskellige motorer til deres cykler.

motocross

Motocross motorcykler KTM repræsenteret lineal som omfatter modifikationer med totaktsmotorer motorer i volumen fra 65 til 250 kubikmeter og firetakts - fra 250 til 450 kubikmeter. Virksomheden er nu masseproduceret model 150SX, design og udseende som var forbundet med ændringerne til reglerne i den amerikanske Motorcyklist Association. Specielt populære nu nyder som hersker kolesterol. Renard, at den omfatter, kendetegnet stiv suspension og en mindre længde i forhold til analogerne.

SUV'er (enduro)

Sådant udtryk anvendes på motorcykel køretøjer, de vigtigste formål er at ride på overflader overtrukket med en standard hård asfalt. Ofte er disse dele er udelukkende overvindes på grund af den specialiserede udstyr - ATV, mountainbike eller andre midler med tilsvarende karakteristika. SUV'er KTM - motorcykler, som har en modifikation motorer med to eller fire cylindre. Deres volumen henholdsvis 200-300 og 250-530 terninger. Andre enduro cykler adskiller bredere transmission. Motorer, der anvendes her, er forholdsvis miljøvenlig og overholde de love om beskyttelse af miljøet. Blandt de mest magtfulde off-road cykler er den "Super Enduro", som er installeret på kraftværker kapacitet 690 eller 950 kubikmeter.

motard

KTM - motorcykler, som også kan prale af at have racing modifikationer. Dimensioner motorer er i området fra 450 til 690 kubikcentimeter. Hertil kommer, at selskabet i denne klasse producerer fire modeller, som, idet hastighed, der ikke er beregnet til at deltage i sportsaktiviteter løb. Maksimal motorstørrelse fra dem er 990 kubikmeter. Det er umuligt ikke at bemærke, at firmaet KTM blev den første til at tilbyde offentligheden til daglig brug motorcykel Supermoto. Modificering har fået positive tilbagemeldinger fra de fleste af de britiske specialiserede magasiner og aviser.

Multi-purpose cykler

At sådanne ændringer i rette tid blev den triumferende internationale rally "Paris-Dakar". For dem, har producenterne udviklet motorer, der består af fire eller otte cylindre. Volumenet af aggregaterne er fra 640 til 990 kubikcentimeter.

udgifter til

Med hensyn til prisen på køretøjet som en motorcykel KTM motocross pris ændringer fra indenlandske forhandler starter med et mærke på 300 tusind rubler, Enduro - 460 tusind, og vejen - 220 tusind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.