Publikationer og skrive artiklerPoesi

Savitskiy Aleksandr. smag af livet

I dag, mange forfattere udgiver deres værker på internettet. For at gøre dette, er der mange ressourcer. Mest aktiv til tider bliver den mest berømte. En af disse forfattere er Savitskih Aleksandr, der skiller sig ud blandt de andre digtere i karisma og talent.

Den unge digter åben for alle

Den unge digter Savitskih Aleksandr blev født i Belgorod i 1989. På internettet, en aktiv bruger, hvor han er, der er mange af hans digte. в социальных сетях, поэт читает свои стихи в видеороликах . Værkerne er placeret på poesi portaler, sociale netværk, digteren læse sine digte i videoerne. Mange fotos og illustrationer til sine værker af digteren steder på nettet. Det er åbent for hele verden. Smukke ansigtstræk, ironisk blik. Åben for dialog, til læring, til herlighed! Меня зовут Саша, мне 27 лет. Я пишу стихи". Alexander næsten altid skriver om sig selv er meget enkel, ingen dikkedarer, "Mit navn er Sasha, jeg er 27 år Jeg skriver digte.". Dette er en meget sød, indgyder tillid, et smil og en ægte interesse. Hvad verset siger denne åbne, oprigtig person?

kreativ aktivitet

Девушки в тельняшках" (в двух редакциях) и " Компас", в его возрасте это очень впечатляет! På grund Aleksandra Savitskih to digtsamlinger: "Kvinder veste" (to udgaver) og "Kompas", på hans alder, er det meget imponerende! Deres tekster ung forfatter foretrækker at pålægge sig selv. Cover, illustrationer med til at skabe venner. Мастер Оскольской лиры", которое он получил в 2016 году. Alexander har titlen af "Master Oskol lira", som han modtog i 2016. Den unge digter er meget aktiv, arrangerer jævnligt kreative aktiviteter og projekter. Литературный слэм" в родном городе, Осколе, а также в Севастополе , " Городской клуб поэтов" в Белгороде. "Literary Slam" i sin hjemby, Oskol, samt i Sevastopol, "City Club of digtere" i Belgorod. на подъем , с удовольствием путешествует по городам с выступлениями. Forfatter easy-going, glad for at rejse rundt i byen med forestillinger. поэтам из глубинки". Savitskih Aleksandr selv refererer til "digteren af heartland." во время проведения творческих встреч. Mange højttalere og mikrofon smart læser sine digte under kreative møder. Han er overbevist om, at denne digtning er født og bor i den russiske bagland.

"Kvinder veste"

En digtsamling "Women veste" kom ud først, det indarbejdet de værker skrevet i tidligere regnskabsår, der starter i 2009 og frem til 2012. Forfatter recitere alle digte af denne samling i betragtningerne. Savitskih Aleksandr kan underholde og imponere. Med humor tænker det modsatte køn, trist, når piger er ikke rundt. Og han siger, ja, jeg ønskede at skrive om efteråret, og "skrevet om sex." Disse vilde linjer forårsage et smil. прекрасной половине человечества, задумывается, как же из девушек можно высечь искры? Aleksandr Savitskih, en digter, en mand, der afspejler på den smukke halvdel af menneskeheden, afspejler, hvor godt pigerne kan være en gnist? Nogle gange siger han, at de "meningsløse" Kvinder ikke har noget i verden. Эйвон". Det bliver klart fra "Avon" produkt. Digteren kan tale kort og klart, skriver quatrains med dyb mening. Alexander har en masse venner. Han let appellerer til folk om hjælp, giver læse deres digte, lytte til andres meninger, klar til at acceptere kritik.

"Kompas". kærlighed lyrics

I en tidlig alder er nødvendig for at drømme om kærlighed, endsige en digter - i endnu højere grad. Savitskih Aleksandr - er ingen undtagelse. Компас" полностью состоит из любовной лирики. Hans digtsamling, er "Kompas" udelukkende består af kærlighed poesi. свою собственную историю. I det drenget modigt og ærligt trækker forfatteren sin egen historie vers. Nemlig: Med en digter forelsket i skuespillerinden Yu hel samling - det er historien om denne kærlighed. Hun har tidligere, men jeg ønsker at forlade noget i hjertet, fix dumme ting, råbe fortiden om deres følelser, det gjorde før ikke turde sige selv i en hvisken. Litterære helten erkender fejl af ungdommen. Han er en af dem, der skrev navnet på sin elskede på hegnet, på asfalten, skyer på himlen. Af dem, der er i stand til sindssyge. девушка становится книжкой", оставаясь навеки в его сердце. På Alexander "pige bliver en bog", forbliver for evigt i hans hjerte. Derfor er ung, sulten efter kærlighed. I sine værker udstråler han ungdommens energi, en maksimalisme lidenskaber. сопливых песен тонны", подкожных и внутривенных инъекций страсти. Sådanne naturer - hvis du virkelig elsker, så til den sidste nerve, han Give "snottede sange ton", subkutan og intravenøs injektion af lidenskab. Men det skal bemærkes, at Aleksandr Savitskih - digteren ikke kun af kærlighed poesi.

smag af livet

I et særligt emne for tæt civile Savitskih Aleksandra. мальчика-подростка , который бредет по улице, засунув руки в карманы, и внимательно наблюдает за всем, что его окружает. Læsning hans arbejde, ufrivilligt forestille provinsielle teenage dreng, der går ned ad gaden med hænderne i lommen, og omhyggeligt ser alt, der omgiver den. Legende, ihærdige sind, intet undslipper ham. разговорной речи". Forfatter gennemkøres ambles ved at "tale". Любитель кофе и сигарет", немного хулиган, чуточку романтик. "Lover af kaffe og cigaretter", en lille bølle, lidt romantisk. здесь и сейчас", перебирает ее как паззлы, рассматривает под разными углами. Han syntes at være at forsøge at smage livet, det er i "her og nu", går igennem hende som et puslespil, overvejer forskellige vinkler. Bøder og meddelelser om dem tegner et levende billede. Takket være denne evne af hans digte bliver læst og opfattet let synlige.

Savitskih Aleksandr beskriver livet, som det er. Desuden er det bemærkelsesværdigt, at i et enkelt værk kan han pludselig kombinere forbrugernes detalje med associative egne fornemmelser. Ты утро” он говорит, что пора засыпать макароны сыром, затем подать кофе, посыпанный тертым шоколадом. I digtet "Du er om morgenen", siger han, er det tid til at sove makaroni ost, tjene derefter kaffe, drysset med revet chokolade. звучит следующее: ”Ты рассвет. det lyder som følger: "Du er daggry. Du ilt. Du Pepsi-Cola. " Vi kan sige, at Aleksandr Savitskih hans digte giver folk og gør det generøst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.