SundhedSund kost

Instant kaffe

I dag er der få, der kan forestille sig en morgen uden en kop aromatisk kaffe forfriskende. Knap slog øjnene op, vi kommer til at lægge kedel, til brygge kaffe. Og kun få brygget morgenkaffe i Turku, efter denne proces kræver ekstra strøm, færdigheder, og spild af tid. Sidstnævnte, som regel om morgenen er vi altid kort. Den sædvanlige instant kaffe, som er nok til at fylde med kogende vand, opdelt i flere typer: pulverformige, granulerede, frysetørret. Frysetørret kaffe er relativt nyt og dyreste af de opløselige sorter. Dyrt det gør produktionsprocessen, som gør det muligt at bevare alle de kvaliteter og smag, som er iboende i kaffebønnerne. Men første ting først.

Frysetørret kaffe begyndte at producere i 50'erne. Dets fremstilling teknologi er sådan, at den første af de kaffebønner bliver bouillon, der ved meget lave temperaturer er frosset, derefter ved lavt tryk vakuum det frosne produkt er dehydreret. Derefter den dehydrerede masse underkastes knusning og tørret koldt. I denne behandling, er duften næsten tabt, for at genoprette den til det færdige produkt for at tilføje æteriske olier, at når kogende kaffe afkog indvindes fra dampen. Den resulterende fine partikler fantasifulde formular emballeret i glas, tin eller plastbeholdere, hvor vi i virkeligheden og hans køb. Takket være en sådan teknologi, som reducerer graden af udsættelse for varme, frysetørret kaffe sammenlignet med den pulveriserede og granuleret i højere grad bevarer de gavnlige egenskaber iboende i kaffebønner.

Frysetørrede kaffe krystaller har en ensartet, kompakt struktur, farve - lysebrun. Hvis foran dig et reelt produkt, når de udsættes for vand, alt er ikke nødvendigvis varmt, det opløses uden rest. Hvis en falsk - der afsættes i bunden af alle urenheder og tilsætningsstoffer. Golf real frysetørret kaffe med kogende vand på overfladen af skummet dannes, og den smag og aroma af naturlig kaffe er meget ens. En anden af hans forskel - det er prisen for den høje pris på processen er betydeligt højere end andre instant drikkevarer.

Frysetørret kaffe anbefales at drikke i en mængde, der ikke overstiger 2 kopper om dagen. Beverage indtagelse af store mængder kan påvirke sundheden.

Forstå, at der vil frysetørret kaffe skade eller gavne den menneskelige krop, bruge det, stadig forsøger at forskere fra forskellige lande. Forskning udført på fabrikken, tale om de ubestridelige fordele ved drikken og dets kvaliteter sidestille det med ægte kaffebønner, hævder her, at nogen skade han ikke bære sundhed. Uafhængige forskere hævder ellers. Frysetørret kaffe, som alle andre, påvirker fordøjelsessystemet - på grund af garvesyre, som er en del af produktet, irriterer maven, hvilket truer med at gastritis eller endda mavesår. Sådanne sygdomme kan provokere og kaffe drukket faste. Leveren ser kaffe som en gift og kæmper med ham. Ved regelmæssig brug det er overbelastet, og der kan være forskellige former for leversygdom. Nyrer lider også af denne drik, fordi den frysetørrede kaffe frembringer en diuretisk virkning og den konstante brug af den menneskelige krop er dehydreret. Også denne drik viser kroppen af calcium og kalium, stimulerer appetitten. Men ud over de negative virkninger af kaffe og det har positive egenskaber. Alle er klar over dets styrkende og styrkende effekt på kroppen. Mange tror, at brugen af denne drik hjælper til at klare søvnighed, depression, apati, sløvhed, øger evnen til at arbejde og hjælpe med at indsamle.

Drik instant kaffe eller ej - det er alle beslutter for sig selv. Men trods alle forskelle af videnskabsfolk om farerne og fordelene ved denne drik, de er enige om én ting - hvis der er en sådan mulighed, er det bedre at drikke et krus friskbrygget økologisk kaffe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.