Nyheder og SamfundØkonomi

Brugen af elektricitet i industrien. Effektiv energiudnyttelse

Økonomisk anvendelse af el i dag er baseret på brugen af effektive teknologier. I moderne forhold problemet er blevet meget aktuelt. Dette skyldes primært en stigning i kapaciteten af forskellige virksomheder. Næste overveje, hvad der udgør en effektiv udnyttelse af energi.

forretningsstrategi

Ved udviklingen af langsigtede planer al produktion fokuserer primært på kostprisen, og mængden af lasteevne. Lige så vigtigt i den strategi af virksomhederne er andelen af kapitalinvesteringer i modernisering af de kommende år. For mange ledere en rationel energiudnyttelse er i bunden. det haster med dette problem gør det imidlertid være opmærksom. Modernisering af den teknologiske kapacitet og effektiv udnyttelse af energien bør være i overensstemmelse med den strategiske plan for enhver virksomhed. Ellers kan det medføre en ubalance i udgifterne, som igen, er fyldt med manglende opfyldelse af sine mål med hensyn til output.

Brugen af elektricitet i landbruget

I dag, som eksperter bemærke, gennemførelse af virksomhedens besparende foranstaltninger ikke aktivt implementeret. Øge effektiviteten af strømforsyningen i landbrugssektoren - det er en stor og kompleks opgave. Dette spørgsmål er tæt forbundet med problemet med at forbedre kvaliteten og øge forsyningssikkerheden. Der lægges særlig vægt på eksperter anbefaler en reduktion af effekttab og udvikling af foranstaltninger for en bæredygtig udnyttelse. Disse opgaver og løsninger må nødvendigvis indgå i den strategiske plan i enhver virksomhed.

Adressering

Den potentielle fare for øgede omkostninger for virksomheden kan overvindes ved at gennemføre en trinvis plan for energi og teknologisk modernisering af produktionsanlæg med kendte indikatorer for omkostninger og mængden af output. Ved gennemførelsen af programmet bør tage hensyn til de særlige kendetegn ved produktet, varigheden af virksomhedens eksistens.

forældet udstyr

Den vigtigste faktor for gennemførelsen af lovende programmer besparelser tjener til at udvikle den bedste plan ville blive erstattet i lang tid drives kraftværker. Mange af dem arbejder i virksomheder i over 15 år. Forældet udstyr, især kedel er kendetegnet ved høj, uafhentede power dag. Problemet har længe opereret installationer væsentligt forsinker udviklingen af moderne industri. Arbejde forældet udstyr kræver ikke store anlægsinvesteringer. Men på grund af slid og ælde brud forekomme periodisk. Dette, igen fører til en simpel fremstillingsproces. Som følge heraf øgede vedligeholdelsesomkostninger, reparation og udskiftning af komponenter. I dette tilfælde, menes det, at forsinket investeringer i modernisering af sådanne systemer vil spare virksomheden penge. Men som praksis viser, som følge af omkostningerne er ikke kun ikke reduceret, men steg markant.

Indførelsen af langsigtede projekter

Typisk for planer, der vedrører effektiv udnyttelse af elektricitet, begyndende realiseres i overensstemmelse med det generelle program for modernisering af alt udstyr. Dannelse af de nødvendige betingelser for gennemførelse af sådanne projekter er, når selskabets ledelse i planlægningen og koster af produkter forstår det faktiske forbrug af ressourcer. Især det tager hensyn til udnyttelsen af elektricitet. I disse tilfælde ledelsen forsøger at finde de mest hurtige-og billigste måder at spare. Denne opgave udfører det første skridt i virksomhedens strategiske program. Den efterfølgende gennemførelse af projektet indebærer normalt arbejde på flere fronter, løsningen af nye og mere komplekse opgaver. Efter at have nået de nye mål er nødvendige resultaterne af den første fase. De giver en mere fleksibel omkostningsstyring og omkostningsstyring for brug af elektricitet. Derefter kortlægges og gennemføres ved at erstatte forældet udstyr med mere moderne programmer. Ofte er dette kræver en betydelig finansiel investering.

Betydningen af beregninger

Energieffektivitet opnås, hvis modernisering af det vigtigste udstyr i virksomheden udføres sammen med en analyse af applikationer volumen og optimering enterprise resource. Et nødvendigt element i programmet i dette tilfælde er beregningen af den energi faktor i omkostningerne for de fremstillede produkter. For hver sektor er det anderledes. Således energikomponenten for stålindustrien - 40%, maskinteknik - 20%, produktion af vand - 30% og så videre. Denne andel kan være ubetydelig. Men i dette tilfælde er intelligent brug af el i industrien til at udvikle yderligere produktionsvolumen. I denne underforsyning af ressourcer vil mange gange større end dens omkostninger.

rationel anvendelse af elektricitet guide

Det vigtigste mål for virksomheden, stræber efter at modernisere, reducere ressource spild står på alle niveauer i systemet og i planter. Korrekt produktion, transmission og udnyttelse af elektrisk effekt til at tilvejebringe uafbrydelig fremgangsmåde udføres på flere måder. De vigtigste er:

1. Optimal bygning forsyningssystem i genopbygningen. Denne fremgangsmåde indebærer anvendelse af:

- rationelle spændinger;

- det samlede antal transformationer;

- stedet for PS placering;

- antallet og transformatorer ved de understationer;

- reaktive effekt kompensation;

- strømforsyningskredsløbet, og så videre.

2. Reduktion af tab i de eksisterende systemer. Det omfatter:

- Spænding regulering;

- styring og kontrol af strømforbrug tilstande;

- reduktion af tomgang af modtagere;

- modernisering af eksisterende og brug af mere moderne, effektiv og pålidelig elektrisk og procesudstyr;

- anvendelse af de bedste måder at styre driftstilstande af ventilations- og pumpesystemer;

- Installering af automatisk styring af belysning i løbet af dagen;

- øge magt kvalitet ;

- anvendelse af den optimale driftsform af transformatorer.

3. rationering af elektricitet, udvikling af videnskabeligt baserede standarder for specifikke energiforbrug pr produceret enhed. For at nå dette mål virksomheden skal anvende et enkelt kontrol og regnskabssystem.

4. balancen, hvorefter produktion, transmission og anvendelse af elektricitet. De udvikler først på de enkelte anlæg og enheder, der flytter gradvist til butikkerne, og så hele til hele virksomheden.

5. Organisatoriske og tekniske foranstaltninger. Deres udvikling foregår under hensyntagen til de særlige forhold i en bestemt virksomhed.

tab af menneskeliv

Alle indstillinger, der er inkluderet i leverancen, herunder transformatorer og linjer, forskellige modstande. Derfor produktion og anvendelse af elektricitet fremstillet af sine tab. De fleste af dem forekommer i transformatorer og linjer. Praktiske beregninger foretages som regel under hensyntagen til tab i disse elementer i systemet. Tab i transformatoren viklinger, ledninger og kabler er proportional med kvadratet af lasten strøm gennem dem, hvilket fører til deres navn - belastningen. De er også ofte omtalt som variable. Dette skyldes det faktum, at den aktuelle belastning normalt ændrer sig over tid.

organisatoriske foranstaltninger

Med stigende brug og tilslutning til nettet af nye faciliteter og stigende tab. På el anlæg udføres systematiske beregninger. Ifølge deres resultater, udføre aktiviteter, der bidrager til at reducere tab, hvis det er nødvendigt. De vigtigste er:

 • Vedligeholdelse på busserne 10 kV og 0,38 kV transformerstationer eller afsnit 10 / 0,4 kV fordeling transformerstationer 110 ... 35/10 kV optimal spænding niveau.
 • Alignment belastninger fase på netværk med en spænding på 0,38 kV.
 • Valg af optimale åbning sektioner af luftledninger (køreledninger) med en spænding på 10 ... 35 kW med tosidet magt.
 • Deaktivering en transformer i små belastninger tilstand to-transformerstationer, og ved transformerstationer med sæsonbetinget belastning.
 • Reducer brugen af elektricitet til eget brug PS.
 • Faldet i form af vedligeholdelse og reparation af switchgears, transformere og linjer.

Tekniske forholdsregler

Organisatoriske foranstaltninger, samt metoder til at forbedre regnskabssystemer normalt ikke kræver betydelige startomkostninger. I den forbindelse har de altid tilrådeligt at udføre. Med de samme tekniske aktiviteter er noget anderledes. De er forbundet med yderligere investeringer. Blandt de vigtigste tekniske foranstaltninger bør omfatte følgende:

 • Indstilling statiske kondensatorer, batterier, der er udstyret med automatisk ydelsestilpasning.
 • Udskiftning af overlæssede og underbelastede transformere i forbrugernes understationer.
 • Montering af RTP udstyr med justerbar spænding under belastning.
 • Udskiftning af overbelastede linjer af ledninger, herunder filialer fra luftledninger til bygningerne.
 • Oversættelse netværk øget nominelle spænding.

Reaktive effekt kompensation

Denne begivenhed betragtes som den mest effektive. Princippet om kompensation kondensator parallelt konkluderede følgende: del af effekten overføres gennem, reaktiv især er brugt på mekanisk arbejde eller varme. Det fungerer kun som et mål for den energi, som magnetfeltet kilde og detektor kommunikere med hinanden. Men på samme strøm, som svarer til den reaktive effekt passerer gennem transmissionsledningen, provokerer tab. Dette problem kan imidlertid løses. For at sikre den størst mulige økonomiske effektivitet kondensator banker i netværk med en spænding på 0,38 kV skal have kapacitet til på højden af den reaktive belastning, bør satsen for der ikke være højere end 0,33, forbrugerne har magt faktor var ikke mindre end 0, 95.

Transformere med OLTC

Indstilling dem på 110 ... 35/10 kV giver brugen af elektricitet i industrien, ikke kun med minimale tab, men også overholdelse af forbrugerne på outputtet af normaliserede afvigelser i spænding. På grund af uoverensstemmelsen mellem de anslåede og faktiske kapacitet nogle transformatorer, der indgår i det opererede netværket kan underbelastning. Forstærkningen af belastningen for disse enheder er usandsynligt, hvis blot man ikke tør ulovlig brug af elektrisk strøm ved at forbinde til dem. Sådanne transformere hensigtsmæssigt at erstatte mindre kraftigere udstyr. Tabet af ubelastet vil blive reduceret, og i viklingerne - forøget. Med dette i tankerne, kan man beregne den grænse belastning af transformeren inkorporeret i et netværk, hvor substitution af mindre magtfulde enhed vil være egnet.

netværksbåndbredde

Dens stigning sker ved opførelse af nye understationer og linjer. Også i sættet af foranstaltninger omfattede udskiftning af alle de overbelastede ledninger under udviklingen af netværket i overensstemmelse med særlige projekter. Oversættelse landdistrikterne ES på den høje nominelle spænding er kun gennemføre linjer med en spænding på 10 kV i stedet for 6 kV. Korrekt brug af elektricitet i første omgang indebærer en forbedring receiver ydeevne. Nødvendige tekniske beregninger bør foretages for hele forsyningskæden. Det vil sige, bør de også gælde for produktion og transmission, og brug af elektricitet.

rationering

Det er også af stor betydning. Denne foranstaltning skal der oprettes af standarder for den specifikke ressourceforbrug. Sikring af betydelige strømbesparelser muligt ikke blot gennem udvikling af innovative, videnskabeligt baserede standarder. Af særlig betydning i dette tilfælde er det materiale og fastsættelse af vederlag systemer til opfyldelse og over-opfyldelse af normer. Vilkår for anvendelse af elektricitet er nødvendig til periodisk at gennemlæse og forbedre som ændringer i produktionsprocesser, uddannelse af personale, brug af mere moderne udstyr på arbejdspladsen. Denne aktivitet er ansvarlig for de respektive enhed medarbejdere. Særlige regler for energiforbrug, der er opnået i løbet af beregning, er det obligatorisk at kontrollere for virksomheden. Dette gøres ved at måle i en vis periode (arbejdet sæson, år, og så videre. D.) Under normal drift af virksomheden. Rationering kan realiseres kun med strømlinet energiforbrug registreret i virksomheden.

belastning Diagrammer

Uden dem, er umuligt den kloge anvendelse af magt. Bestemmelse båndbredde transformere, ledninger og andre netværk er udført i overensstemmelse med den højeste nominelle belastning. Jo mere strøm vil passere på de dele af systemet i løbet af året, dag eller den periode, jo mere de blive involveret. Følgelig vil strømeffektivitet være højere. I praksis den faktiske graf er altid forskellig fra det ideelle, at der under det meste af tiden under designkapaciteten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.