ModeGaver

En overraskelse for en elsket: hvad man skal vælge?

Din mands fødselsdag, og du beslutter at bare give en gave? Det er banalt og kedeligt! Små behagelig overraskelse vil tilføje charme til en gave, og han selv en gave kan fungere som en overraskelse, hvis du tror, at alt igennem. Prøv at holde til din elsker dette var uventet og rart.

En overraskelse for en elsket ens fødselsdag

1. Har du lyst til en stjerne. Pre-behov for at blive enige med sin elsker på fødselsdagsfest sammen, til at ringe til sine venner og bede dem om at holde overraskelse en hemmelighed, leje et værelse i en restaurant, klub eller bar, til at forhandle med administratoren af tæppet rød. Dit valg vil blive glædeligt overrasket over at se de kære mennesker hilste ham som en berømthed. For mere naturlighed hyre professionelle fotografer. Det er værd at bemærke, at en sådan overraskelse ikke at nærme sig manden, der ikke elsker for meget opmærksomhed og omtale.

2. Roulette. Har din mand play improviseret kasino. Reglerne er enkle: din kæreste eller dig selv dreje roulette bordet, som peger på et ark med alle spørgsmål. Under hvert spørgsmål indikerer belønning, der vil blive opnået, hvis svaret er korrekt. Belønningen kan fungere som små gaver eller udførelse af partnerlandene begær, du nævnte i rammen. Sådan en overraskelse for en elsket en vil give ham en masse positive følelser.

3. Hans hjerte som en gave. Enhver behageligt stede beregnet til din kæreste kan præsenteres i en usædvanlig form. For eksempel kan en mellemstor Present være skjult i et udstoppet legetøj eller en pude i form af et hjerte og aflevere det, ledsager ord: "I mit hjerte er der altid en overraskelse til dig" Derudover kan gaven være skjult i en kurv med blomster, samt maskering creme eller chokolade på kagen, etc.

En behagelig overraskelse for en elsket en for hver dag

Lav en behagelig overraskelse elsker kan gøre uden nogen grund. Efter alt, er han værdsat på grund af overraskelse effekt. Er ofte vi vente på sådanne gaver eller lyse følelser i en normal hverdag?

Mulighed 1: Køb en billet til en koncert af hans foretrukne musikalske gruppe eller foretrukne sportshold. Mest sandsynligt, er din partner ikke, at du kan give ham billetter til en rockkoncert eller en sports kamp, så overraskelsen vil få ham en behagelig overraskelse. Det ville være bedre, hvis du køber to billetter og deltage i begivenheden sammen. I dette tilfælde vil en overraskelse for en elsket være en lejlighed til at have en stor tid sammen.

Mulighed 2: Skift pauseskærm på sin computer. Skriv nogle romantisk sætning og gøre det på grundlag af tapet til din partners computer. Sørg for at justere tidspunktet for dens display. Lad det vil blive vist i de første fem minutter computeren er inaktiv, eller din kæreste kan ikke mærke det.

Mulighed 3: Du kan ikke beslutte at foretage en overraskelse favorit? Her er en anden idé. Opret en virtuel overraskelse og sende linket til sin elskede. Hvad kan du gøre, at vores forældre på én gang sende pakker, og for en ny generation af relevante links til web-ressourcer. Opret en blog eller en hjemmeside dedikeret til din elskede. Han offentliggøre deres erklæringer om ømme følelser og hans fotos. Du kan også bede sine venner om at forlade optagelsen site, adresseret til din valgte en. På en typisk hverdag, når alt er klar, sender foretrukne links. Sådan en dejlig overraskelse vil behage din mand.

At vælge en overraskelse for den mand, hun elskede, give fortrinsret til de mest uventede ideer.

For eksempel, hvis du behandler pigerne bruger mere tid på deres karriere i stedet for husholdning, er det bedst at overraske en mand med gaver lavet personligt.

Hvis du er meget subtil natur, gav derefter sin elskede en kasse med orm til fiskeri (i dette tilfælde for at indsamle de orme alene kan være eventuelt nogen stedfortræder er "ansvarlig" job) - du kan være sikker på, at han var overrasket, og overraskelse - vil være uventet og behagelig .

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.