ModeGaver

Halskæde af mønter er tilbage i mode

Det absolutte hit i de sidste par årstider er metal smykker, hovedsagelig fra kæder. Metalet er godt, fordi det passer godt sammen med alle farver og teksturer i stoffet, så du kan bruge lignende tilbehør med næsten alt, fra det stilistiske fokus på toiletartikler. Men man må ikke gå ud fra, at smukke metalhalskæder kun kan fremstilles af kæder - andre metaldekorationer, såsom en halskæde af mønter, kan være en glimrende løsning.

Selvfølgelig er der etniske motiver i mønterhalsen, men det betyder ikke, at det vil være uhensigtsmæssigt, hvis tøjet er valgt i andre stilarter - det hele afhænger af stilen, hvor halskæden er lavet. Hvis dette luksuriøse store og strålende monisto i arabisk stil består af mange skinnende mønter, passer det til stiliserede fester eller mavedanser, og hvis det er en lille halskæde, hvor kæder, perler og vintage eller gamle mønter er harmonisk sammenflettet, vil det være Det er helt passende selv med en kostume.

I butikker finder du nogle perler fra mønter. I de sædvanlige afdelinger af smykker, sandsynligvis vil du blive tilbudt halskæder fra stiliserede mønter, der har et rent dekorativt formål, så prisen på sådanne smykker vil være lav. Hvis du har brug for en halskæde af mønter til orientalske danser, sælges det bedste, der findes i de afdelinger, der specialiserer sig i magedans tilbehør, sammen med de rigtige kostumer. Fans af etnisk antikvitet og vintage stil kan se efter halskæder fra rigtige mønter - sandsynligvis vil de være gamle ornamenter, og det er usandsynligt, at de kan bæres, men de er en samlerbare værdi, og de skal søges i passende afsætningsmuligheder. Det vil være dyrt at koste en sådan halskæde af mønter: dens pris er direkte relateret til alder og materiale af mønterne.

En mønster halskæde kan også laves selvstændigt, selv om denne proces er arbejdskrævende og kræver fysisk styrke, så det er ønskeligt, at en mand deltager i det. Faktisk har hver af os i huset sandsynligvis akkumuleret en enorm mængde baggrunde, som det næppe vil blive brugt, fordi en, fem og endda ti-møntmønter er vanskelige at finde praktisk anvendelse. Derudover har mange stadig mønter fra nyere tid, som allerede er ude af spørgsmålet og uden værdi. Meget interessant for dette håndværk er mønter fra nogle østlige lande med huller i midten - de kan bruges straks uden forberedelse, især da de er utroligt populære som elementer til fremstilling af smykker, fordi de giver det en speciel smag. Fra alt dette kan du bygge monisto til orientalske danser, fancy perler til børn eller interessante halskæder til dig selv.

For at gøre dette skal du i hver mønt lave et hul. Det er bedst at gennembore det med en skarp genstand og en hammer. Det er meget vigtigt, at overfladen, på hvilken dette er gjort, er så hårdt som muligt. Dette gælder også for den skarpe genstand, som vil blive lavet hul - han bør ikke bøje sig fra virkningen. Som forbindelseselementer er det bedst at bruge specielle aftagelige ringe eller runde led af en passende ledningskæde. Det er muligt at lave sådanne forbindelseselementer uafhængigt af en stiv ledning, men det er temmelig vanskeligt og traumatisk.

Yderligere vævning kan udføres på forskellige måder: Du kan tage en kæde af tynd wire med store koblinger og hængemønter, perler, smukke knapper, små charms og kæder til det eller til hvert link eller på tynde kæder af forskellig længde eller flere stykker i Hvert link for at få et design, der ligner en flok druer. Klassiske monistos er også lavet i en anden teknik: gennemboret fra flere sider af mønten er forbundet sammen på et fly.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.