FormationUngdomsuddannelse og skoler

Sommer naturfænomener. Eksempler, beskrivelser, billeder

Sommeren er den mest foretrukne tid af året på skolen og deres forældre. Det er på tide den længe ventede ferie og helligdage. Sommer kendetegnet ved at forøge temperaturen op til en mulig maksimal ydelse, og funktionerne i naturlige fænomener. Denne sæson varer tre måneder. Ikke desto mindre, i forskellige geografiske breddegrader, det kommer på forskellige måder. På den sydlige halvkugle, sommermånederne er december, januar og februar. I den nordlige del af ækvator, er denne tid af året fordelt i juni, juli og august. I kolde lande, kan den varme årstid vare længere end en måned.

Naturlig fænomener sommer

Hver sæson er karakteriseret ved visse klimatiske forhold. Vinter sne, forekomme frost; forår begynder at blomstre træer, fugle, er der en oversvømmelse; efterår løvfald, bemærker vi, konstant regn. Men et fænomen observeret i naturen, kendetegnet ved sommeren? Denne tid af året er bestemt af flere meteorologiske ændringer.

Hele sommeren naturlige fænomener (eksempler: . Storm, dug, regnbueørred, etc.) forbundet med en betydelig opvarmning. På denne tid af året vejret er trykkende, tør, selvom for mennesker, anses det for at være positiv. Det er værd at bemærke, at de meget varierende meteorologiske sommer naturfænomener. Eksempler: regn, hagl, vind. På dage, hvor solen skinner smukt og himlen, kan et par minutter kommer cumulus skyer og gå rigtig storm med torden og lyn. I tilfælde af kortvarig byge af en halv time temperaturen igen stiger og solen vil fortsætte med at skinne klart. Udfældning i sommeren er altid i kort rækkevidde, men de er karakteriseret ved høj intensitet. Sammen med tordenvejr ofte en stærk vind stiger med skarpe vindstød. Efter bundfældning kan ofte se dette fænomen, som en regnbue. Om morgenen, virker ofte som dug.

vind

Denne anomali er en naturlig strømning af luft, som hovedsagelig er rettet mod den vandrette overflade af jorden. Vindkraft er klassificeret, hastighed, skala, niveau af proliferation. For visse kategorier af anomalier bør tage hensyn til sin magt, varighed og retning.

På land i sommeren vinden er kun en byge under en alvorlig tordenvejr eller foran det. Dette skyldes kollision mellem to modstående temperatur og retning af luft i de forskellige lag af atmosfæren. I Amerika, ofte på denne tid af året er der stærke orkaner. Hvad er det fænomen observeres i naturen om sommeren, det sker i farvandene i havet eller havet? Der er oftest kortvarige storme, forskellig intensitet og kraftige vindstød. Ofte de rejser bølgehøjde på flere meter.

Det er bemærkelsesværdigt, at ændringer i årstidens temperatur indikatorer vinde er vigtige globale monsunregn. Deres varighed varierer inden for et par måneder. Monsoons har forskellige flow og temperatur, styrken og retningen. Det afhænger af dem, hvad der vil være den tid på året: varm eller kold.

skyer

Kondensering af vanddampen stiger i den øvre atmosfære. Partikler krystalliserede under lav temperatur og kombineret i luftmassen. Det er sådan, skyen (se foto naturfænomener. Nedenfor) dannet på himlen. Hver sky sammensat af partikler af vand og har en unik form, som ændrer under påvirkning af luftstrømmen og temperatur. Hvis i den øvre atmosfære temperatur over -100 grader celsius, vil skyen bestå af dråber elementer. Ellers i deres sammensætning vil sejre iskrystaller.

Summer Skyer er opdelt i lyn, regn, cumulus, cirrus, stratus og andre. Hvis luften element er forbundet til skyen, er der stor sandsynlighed for regn. De fleste kraftige regnskyl falde fra lagdelt og cumulus skyer. Hvis luftmassen har en ensartet sammensætning, vil nedbøren være mindre og kortvarig.

regn

I den varme årstid nedbør betragtes ganske sjældne klimatiske anomali. I sig selv regnen er løbende faldet i vandet lodret. Udgangspunktet for bevægelsen er skyer. Regn - den kumulative karakter af fænomenet. Mens skyerne ikke vil få en masse fugt, begynder nedbør.

Til dato, at skelne mellem fem typer af sommerens regnskyl:

1. Almindelig. Den falder uden sådan en fremtrædende funktioner som magt eller varighed. 2. Den kortsigtede. Dets vigtigste funktion anses for at være flygtig. En sådan sommer naturfænomen som en belæst, og pludselig kommer til en ende.

3. champignon. Udfældning med ringe volumen og flygtighed. Under regnen falder solen fortsætter med at skinne.

4. byger. Fast besluttet pludseligt. Inden for en kort periode med stor magt på jorden falder ud store mængder vand. Livni er ofte ledsaget af stærk vind, lyn og torden. I løbet af sommeren, er regnen kaldes regn.

5. Gradoobrazny. Sammen med vanddråberne falder til jorden ispartikler af forskellige størrelser. Disse sedimenter er kendetegnet ved flygtighed og magt have en negativ indvirkning på landbruget.

hagl

Regn blandet med is kræver særlig opmærksomhed på grund af deres fare for ejendommen, og nogle gange for livet. Grad er en type nedbør, der falder på jorden frosset vand. Ikke at forveksle med den blandede regn og sne. Der tilsluttede ispartikler kan nå størrelser på op til flere centimeter. Grad har høj styrke og transparens (naturfænomener foto, du kan se nedenfor). Dette gør det farligt for små dyr og fugle, samt til større individer. Udfældning af denne type falder under en storm af de store cumulus skyer. Til gengæld skyerne er forskellige i sort eller grå farve og hvide toppe. Grad dannet i konventionelle regn skyer resulterende underafkøling fugt dråber. Ispartikler øges gradvist, er bundet til hinanden. Fældning med hagl kan vare fra et par minutter til en time. Store istapper kan helt ødelægge hele afgrøder kulturer.

tordenvejr

Denne meteorologisk fænomen refererer til den mest kraftfulde form for nedbør i plus temperatur. Regn og hagl og torden - sommer fænomener i naturen, som er tildelt den orange niveau i fare. En sådan nedbør ledsaget af stærke vindstød skarpe, undertiden en byge.

De særlige klimaforhold i tordenvejr er lyn og torden. Kraftig elektrisk ladning udtømmes fra skyen til jorden. Lyn produceres i atmosfæren på grund af kollision mellem negative og positive ladninger. Resultatet er en elektromagnetisk induktion i hundredvis af millioner af volt. Når ladespændingen når et maksimum, der danner et lynnedslag.

Lyn er en konsekvens af den hurtige ekspansion af luften på grund en skarp elektromagnetiske opvarmning partikler omkring lysbuen. Lydbølgerne hoppe ud af skyer og forårsager en stærkt ekko.

regnbue

I dag er det en af de mest fantastiske og vidunderlige naturlige anomalier i forbindelse med nedbør. Rainbow - et fænomen, der kan opstå efter regnen, og i den proces, det eller foran ham. Time dannelse fænomen afhænger af bevægelsen af storm skyer. Ordningen farve af regnbuen afspejles i en vinkel på 42 grader. Lysbuen er synlig gennem regnen gardin på den modsatte side af solens stråler. Spektret af regnbuen er repræsenteret ved syv farver. Det er antallet af komponenter i sollys. Overvejende dette fænomen opstår som følge af kortvarig nedbør om sommeren.

Det menneskelige øje registrerer regnbuens farver gennem regndråber, der fungerer som prismer. Det er lidt af en bred vifte af naturlig oprindelse.

dug

I stille vejr som følge af nedkøling om natten og om morgenen med de første opvarmning stråler fra solen på jordens overflade, græs, blomster og andre planter og genstande af vanddråber dannes. Dette vejr fænomen kaldes dug.

Om natten, er jordens overflade afkølet. Som et resultat, dampen begynder at kondensere i luften og bliver til vand, afregning på objekter. Det vurderes, at dug dannes kun under klar himmel og svag vind. Det skal bemærkes, at jo lavere temperaturmålinger, jo større bliver dråberne. Oftest dette fænomen er dannet i troperne, hvor den er ledsaget af fugtigt klima og lange kolde nætter.

Sommer naturfænomener. Eksempler: Grade 2

Undersøgelsen om "Miljø" pensum lærebøger indledende grundlæggende i klima anomalier. De første lektioner afholdes siden anden klasse. På disse lektioner fortæller os, at sommeren er fænomener i naturen, hvad er deres egenskaber og funktioner.

Kendskab til årstiderne bør gå videre med, at der i programmet for tilgængelige eksempler. I sommeren det bliver varmere, dagene er længere, nætterne kortere, fuglene begynder at synge, gå champignon brusere, vand i floder og søer varmer, græsset er grønt, og så videre.

For børn otte års sommer naturfænomener er et mysterium. Derfor skal du sørge for at understøtte teorien om praksis. For at gøre dette, afholdt en række udflugter. I juni, kan du sætte børn med sommerblomster, træer, insekter, fugle. Juli - det bedste tidspunkt at slentre gennem arboret eller i skoven, hvor du kan lytte til naturens lyde. I august vil ingen skade være bekendt med bær, svampe, frugttræer.

Tegn på sommerens arrangementer

  • Når den sydlige vinden blæser, skal du vente på det dårlige vejr, hvis Vesten, vil du snart blive køling.
  • Til hurtig afslutning af en alvorlig tordenvejr er nødvendig for at smide ud af vinduet mod retningen af regnen kost.

  • Et tændt objekt efter et lynnedslag kan ikke slukke, fordi djævelen brænder der.
  • Lang vind med konstante vindstød - en druknet mand.
  • Hvis torden høres fra nord, forventes sommeren at være kold, når torden kan høres i syd, så det vil være varm.
  • Hvis vandpytter danne store bobler fra regnen, dette er en stærk storm.

Der er tegn på naturfænomener på regnbuen:

  • Hvis buen er færdig og høj værd at vente på opvarmning.
  • Grøn Rainbow - for en lang bruser, en rød - til kraftig vind, gul - til ro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.