FormationUngdomsuddannelse og skoler

Forstår begreberne: metropol - er, at ...?

I dag, landsbyliv er næsten ingen uafgjorte, og alle de unge mennesker har en tendens til at komme ind i byen. Særligt attraktive for de fleste mennesker er de megabyer. Og lad der problemer med de "grønne zoner", men der er masser af muligheder for udvikling og karriere vækst.

Om begrebet

I denne artikel, jeg ønsker at tale om , hvad storbyen. Dette er en stor by med en befolkning på over en million mennesker. I en nøddeskal, det er sandt, men her er der mange nuancer. Hvis man ser på historien, kan vi sige, at dette begreb stammer tilbage i 1676. Jeg introducerede ham til hverdag en rejsende Tomas Gerbert, som derfor besluttet at navngive alle hovedstæderne i de store lande, hvor han havde besøgt. Hvis vi taler om i dag, det er et begreb noget forvandlet. I dag storbyen - en sammenslutning af flere nærliggende byer i én. Det er bemærkelsesværdigt, at efter fusionen af økonomien, infrastrukturen og så videre. E. Bliv forenet og delte en storby.

befolkning

Hvad er anderledes metropol? Denne population. Ofte overfyldt byer indbyggere, tætheden af placeringen af mennesker i denne temmelig høj. Interessant er det faktum, at de oprindelige folk i de store byer små mennesker udgør hovedparten af besøgende.

område

Undersøges yderligere i begrebet "metropol". Hvad er det? Det er værd at bemærke, at en sådan en stor by, ud til befolkningen, men adskiller sig i størrelse. På det område af storbyen er normalt en masse ikke kun vigtig for dens livsmønstre, men også omkring fem forskellige transportformer, som, ved den måde, er uafhængige af hinanden. Et eksempel kunne være Tokyo, hvor folk flyttede med metro, bus, letbane, højhastigheds-elektriske tog og S-tog. Desuden kan der blive transporteret med helikopter.

Disse megabyer

Folk plejede at kalde udtrykket "Megacity" alle de byer, der tætbefolkede af mennesker. Men det er ikke helt rigtigt. Interessant lader til, at kun 5 af disse byer eksisterer i verden, i henhold til UNESCO. Og kun større storbyområder - en tandem af Tokyo-Yokohama, hvor befolkningen mere end 28 millioner mennesker, Mumbai nitten million indbyggere, Sao Paulo og Mexico City, hjem til 16 millioner mennesker, og New York, hvor han bor 16,5 mio.

prognoser

Urbanisering processer føre til, at den nye mega-byen kan ske over tid. Forskere anslår, at dette tal ca. kunne fordoble i to årtier. Således eksempel er Japan, specifikt dets østlige kyst, hvor der er en karakteristisk forening. Den samme form, kan ses i Tyskland ved bredden af Rhinen omkring Köln og Düsseldorf, samt på kysten i Californien.

Om forstæderne

Vel vidende, at storbyen - er forbindelsen mellem flere byer, interessant er det faktum, at disse tumorer kan opstå på grund af udvidelsen af forstæderne. Denne politik udvikling set hidtil hovedsageligt i byerne i USA, og Los Angeles, forskerne generelt kaldes en prototype af den kommende by. Hvorfor så? Det er simpelt, hvis mens forstæderne er skabt primært for en rolig familieliv, med tiden i sådanne enheder er planlagt til at overføre en del af virksomheder og organisationer, til folk uden at skulle rejse uden for sit distrikt, var i stand til at arbejde der, bo, studere og tilbringe deres fritid sjov.

Om psykologi

På baggrund af ovenstående, kan vi skabe et billede af "storby" -konceptet: hvad det er, og på hvilket grundlag skal sådanne formationer. Men der er en anden opfattelse, som kan betragtes som en storby. Det er en psykologisk komponent i livet der. Hvad betyder det? Det er ingen hemmelighed, at kun en storby kan finde noget for enhver smag, og opfylde din (mest for folk i kreative og motiverede). I disse byer, du kan gøre noget, kan du realisere alle dine vildeste ideer og initiativer. Sådanne byer velkommen originalitet, lysstyrke, originalitet tænkning. Det skal dog siges, at mennesket er svagt, vant til et afmålt tempo i livet der vil være vanskeligt at overleve. Ja, i centrum af tid og rum er en fantastisk måde forvandlet ved at erhverve nye rammer. Og vænne sig til det kan kun magtfulde mand. Positiv og samtidig negativ metropol part, er det faktum, at der ingen ingen er opmærksom, folk er ligeglad med hvad folk i det, han bærer, og hvordan han troede (ved den måde, er oftere end sædvanlige vind Provins der kom til at erobre den store byen i stå). Men der er også svært at vente på hjælp, enhver er sig selv, er alle de mennesker, der kæmper for deres eget sted under solen. Også, kan du altid finde et job i byen, selv om det ser ud, når alt er tabt, er der konstant mangel på hænder, især i serviceområder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.