FormationUngdomsuddannelse og skoler

Volga dybde, bredde, placering og andre egenskaber

Volga - er en af de mest fuld strømmende floder i Rusland. Det flyder gennem den europæiske del af landet, og dens mund er beliggende i Det Kaspiske Hav. Officielt menes det, at længden af Volga - 3530 km. Men hvis vi tilføjer til dette tal er stadig nogle af reservoiret, viser det sig, at længden af Dronningen af russiske floder vil være 3692 km. Volga - er den længste flod i Europa.

Det område af dens bassin - 1,38 millioner kvadratmeter. km. Det er interessant, at på Volga har været nævnt i skrifter af den antikke græske videnskabsmand Ptolemæus. han kalder det i sin forskning "Ra". Og araberne engang døbt Volga ordet "ITIL", som betyder "river".

Boatmen og Volga

På alle tidspunkter, han trådte Volga i historien om brugen af tunge Burlatsky arbejdskraft. Det var kun nødvendigt på et tidspunkt, hvor bevægelsen af skibe viste sig umuligt mod dets flow, dvs. under oversvømmelser. Dagen Burlatskii bande kan tage op til ti kilometer. Et samlet antal af arbejdstagernes boatmen for hele sæsonen kunne nå seks hundrede.

Kilderne til den store flod

Floden udspringer i Valdajhøjderne. Nær landsbyen Volgoverkhovye fra jorden ramt et par taster. En af disse kilder og fundet kilden til den store Volga. Denne fjeder er indhegnet kapel. Alle fjedre på dette område falder i en lille sø, hvorfra igen følger strømmen bredde er ikke mere end en meter. Volga dybde (hvis konditionelt betegne dette som begyndelsen på en strøm af floden) der er kun 25-30 cm.

Det menes, at den Volga er der primært på grund af sne. Omkring 60% af sin magt på grund af den smeltende sne. En anden tredjedel Volga leveres af grundvandet. Og regn mad kun udgør 10%.

Ydre Volga: dybde og andre egenskaber

Flytning videre, strømmen bliver bredere og strømmer derefter ud i søen kaldet Sterzh. Dens længde - 12 km, bredden - 1,5 km. Et samlet areal på 18 kvadratkilometer. Sterzh repræsenterer den øvre del af reservoiret, en samlet længde - 85 km. Og for reservoiret begynder en del af floden, kaldet Øvre. Dybde Volga her i gennemsnit fra 1,5 til at 2,1 m.

Volga, ligesom de fleste andre floder, er opdelt i tre dele - den øverste, midterste og nederste. Den første storby på vejen af floden - Rzhev. Efterfulgt af den antikke by Tiberias. I denne region er der strækninger af 146 km Ivankovo Reservoir. Dens område øges til 23 m, og dybden af floden. Volga Tver-regionen strækker sig 685 km.

Der er en del af floden, og i Moskva-regionen, men på dette område er det optager ikke mere end 9 km. Ikke langt derfra ligger byen Dubna. Og ved siden af Ivan'kovskaya dæmningen flyder ind i Volga og dens største biflod til Moskva-regionen - det samme navn floden Dubna. Her i de 30-erne af XX århundrede Canal blev bygget. I Moskva mellem Moskva-floden og Ivankovskoe reservoir, vand er afgørende for økonomien i hovedstaden.

Længere nedstrøms er den Uglich Reservoir. Dens længde er 146 km. Dybden af Volga i Uglich Reservoir - 5 meter. Rybinsk Reservoir, som er det nordligste punkt på Volga, har en dybde på 5,6 m. Bag ham floden skifter retning fra nord-øst til syd-øst.

Dybden af Volga og andre indikatorer på den midterste og nederste sektioner

Middle Volga plot begynder ved det punkt, hvor den løber ud i Oka - den største højre biflod til floden. På dette sted er værd Nizhny Novgorod - en af de største bosættelser i Rusland. Bredden og dybden af Volga er her:

  • kanalbredden i området fra 600 m til 2 km;
  • maksimal dybde - omkring 2 m.

Efter fusionen med Oka, Volga flodleje bliver Bole bred. Om Cheboksary store flod møder en forhindring - Cheboksary HPP. Længde Cheboksarsky reservoir - 341 m, bredde - i størrelsesordenen 16 km. De fleste af dets dybde er 35 m, gennemsnit -. 6 m Og endnu større og bliver en vældig flod, hvor den løber ud i floden Kama.

Fra dette punkt af jord i Lower Volga begynder, og nu er den løber ud i Det Kaspiske Hav. Stadig opstrøms, efter Volga Tolyatti omkranser bjerget, er det placeret den største af alle dens reservoirer - Kuibyshev. Dens længde - 500 m, bredde - 40 km, dybden - 8 m.

Hvad er dybden af Volga-floden i deltaet? Funktioner af deltaet af floden

Delta længde af Det Kaspiske Hav er omkring 160 km. Bredde - ca 40 km. Delta omfatter omkring 500 kanaler og små floder. Det menes, at mundingen af Volga er den største i hele Europa. Her kan du møde repræsentanter for de unikke dyr og planter - pelikaner, flamingoer, og endda se en lotus. Her er det svært at tale om sådanne parametre som dybden af Volga. Den maksimale dybde af floden i dens delta er til forskellige beregninger til 2,5 m minimum -. 1-1,7 m.

For sin størrelse Volga jord end selv delta floder som Terek, Kuban, Rhinen og Meuse. Han, ligesom den selv og river spillet en meget vigtig rolle i dannelsen af de områder i de første bosættelser. Der var handelsruter, der er knyttet Lower Volga til Persien og andre arabiske lande. Tribes bosatte sig her khazarerne og Polovtsy. Formentlig i det XIII århundrede. her optrådte første tatarisk forlig kaldet Ashtarhan, som i sidste ende blev starten på Astrakhan.

De mere usædvanlige Volga delta

Det særlige ved Volga-deltaet og det faktum, at i modsætning til andre deltaer, er det ikke havet, og søen. Efter alt, det Kaspiske Hav er hovedsageligt en stor sø, fordi det ikke er relateret til havene. Det Kaspiske Hav kaldes kun af imponerende størrelse, hvilket gør det til at ligne havet.

Volga flyder gennem et område i 15 områder i Den Russiske Føderation og er en af de vigtigste vandveje til industrien, shipping, energi og andre vigtige områder af staten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.