BilerKlassisk

Et knæk på ratstammen: årsager og afhjælpning

Styretøj - en vigtig del af enhver bil. I SDA forbyder drift af biler med forskellige styretøj systemnedbrud. Det er meget vigtigt, selv for mindre tegn på fejl at diagnosticere eller reparere. Et knæk på ratstammen - dette er en ganske alvorlig symptom, der indikerer en defekt i styringen. Overvej de typiske årsager til fejl og hvordan man kan løse dem.

Hvordan ratstammen i en bil

Blandt de vigtigste dele kan skelnes monteringsbøsning, huset, det øvre hus. Også i strukturen har en krop til montering ratstammen switch, huser tændingen, styreakslen, kontaktgruppen og skruer. I nogle bilmodeller i design er også udstyret med et kryds, beslag til montering af styretøj aksel og lejet.

I hjertet af enhver styretøj aksel er placeret i huset. Dens funktion - at overføre rotationen til styremekanismen ansvarlig for hjulene dreje. De styretøj aksler er lavet af høj kvalitet stål, hvilket betyder, at de har en tilstrækkelig langvarig drift.

Årsager slag og fejlfinding

Før du går søger efter eventuelle skader, som resulterer i en ubehagelig kørsel, skal du klart forstå, at lyden af ratstammen opstår, når, uanset grunden, mekanismen dannede løshed eller trykken afbrudt.

Blandt de vigtigste årsager til svigt af styreapparatet kan skelne flere typer. De er de samme for de fleste mærker og modeller af moderne biler. Så den første grund - det er for slidt eller er allerede fuldt en mislykket leje i beslaget af ratstammen. Også banke årsager ratstammen - et defekt eller brudte nålelejer i ratstammen edderkop. Endelig i løbet af drift af køretøjet formindskes tætheden af skruer og samlinger i beslaget og gaffel tværakslen.

metoder til diagnose

For at forstå hvor gik banke på ratstammen, er det muligt at foretage en visuel inspektion af hver forbindelse - er det nødvendigt at bestemme tilstedeværelsen af slør i mekanismen. Det er også i færd med at inspektionen kan bestemmes og defekte lejer.

Ved kontrol af status og søge efter styretøj skyld test hver forbindelse i tilfælde af, at det er svækket. Desuden vil ingen skade derefter teste maskinen i bevægelse. Hvis i færd med at køre en banke på ratstammen ikke er irriteret, så kan du slappe af. Hvis driveren kan høre vibrationer og støj, så det er nødvendigt for at afhjælpe problemet.

Eliminer banke ratstammen på "Toyota"

Hvert teknisk element i en moderne bil er begrænset til en begrænset levetid. Hvor længe vil denne periode afhænger af de belastninger, der er på en bestemt vare. Særlige lastprøvninger suspension, men styringen føles mindre pres er ikke i bilen.

Processen med bevægelse i bilen sammen med den konstant rotation af rattet, hvilket betyder, at styringen er ekstremt sårbare. Når mekanismerne er slidte, føreren hører karakteristiske lyd af ratstammen. "Toyota" er også berørt af dette problem. Det er vigtigt, at straks finde årsagen og løse problemet - ellers kolonnen kan bare marmelade og det vil fremprovokere en ulykke.

Hvad ofte mislykkes i ratstammer af biler "Toyota" og VAZ?

Ofte er det første, der bliver slidt og mislykkes, - stikket. Denne detalje er efterhånden ryddet. Følgelig tilbageslag i mekanismen vises og slag. Sæt proppen snap.

Det andet element, som også ofte ude af drift - er den nedre tværstykke. Det er udsat for en tilstrækkelig alvorlig stress.

Alt dette er sandt også for VAZ, bortset fra de klassiske modeller. Knock elimineres i ratstammen ved at erstatte VAZ tilsvarende dele.

Sådan udskiftes navet af ratstammen på "Toyota"

For at rette en banke på ratstammen i "Toyota", er det muligt at udskifte stikket. Selve processen med udskiftning vil ikke forårsage for meget besvær. Først og fremmest fjerne stilk visir - det er nemt. At være slået ud af boltene og derefter blot klappen fjernes fra fastgørelsesklemmerne. Så afmontere en del af kanalen.

Nu, når den åbnes adgang til ratstammen, skal du slå væk noget, der kan forstyrre dens fjernelse. Når det kun tilbage at fjerne kolonnen, markerer det sted, og positionen af markøren, som du ønsker at installere det efter reparation. Skyde kolonnen skal være omhyggeligt, da det har en vis vægt. Stak mekanisme anbefalet på noget blødt - det skal sættes ned i rattet.

Nu er vi nødt til at begynde demontering navet, men gøre det manuelt vil ikke lykkes. Det er nødvendigt at skrue de to eller tre selvskærende skruer, der tjener som støtte under fjernelse. Når skruerne er skruet, men først i slutningen, rattet er dækket med noget blødt, hvile på benene og en tang til at trække skruer. Efter påføring af kraften vil muffen.

Efter demontering akslen skal rengøres grundigt og håndteret godt smurt. Ny ærme pænt installeret i hans sted. Og så ofte banke passerer. Men hvis føreren stadig høre det, så skal du erstatte målet.

Sådan udskiftes den nederste tværstykke

Til reparation skru beskyttende dækning, der vil forhindre adgang til tværstykke. For at fjerne det hele fjern de tre skruer. Før vride hendes kolonne blok. Dette vil give mulighed for at bevare intakt loop lyd. Ligesom i tilfældet med Bush, her skal du bruge en markør til at gøre notater.

Så her er det - kryds. Nu skal du adskille det - du kan bruge en skruestik og omhyggeligt skæres. Du kan installere en ny, men først skal du forberede sæderne - de er grundigt rengjort og fedt påføres.

På tværstykke installation rummet er også bedre til at forberede - før sin installation, fjern dækslet og håndtere alle smøresteder. Efter at have trykket igen kontrollere og smør edderkop - det vil spare det mod fugt.

UAZ "Patriot"

For "Patriot" banke på ratstammen er næsten officielt blevet anerkendt som en uhelbredelig problem. Men eksisterer beslutningen endnu. Efter ejerne af "Patrioter" forskning blev det klart, at den vigtigste årsag til dette problem - styreakslen drevet i motorrummet. Den består af to dele, som er indbyrdes forbundne slots. Ved bunden gennem røret installeret.

Problemer med denne stykke på grund af sin placering - det er installeret under tanken for kølemidlet og næsten ud til udstødningsmanifolden.

Eliminer stød problem er meget enkel. Cardan har brug for at afmontere og vaske. Dette efterfølges af omhyggeligt adskille de to halvdele af dele og rengøre dem. Splines kardan lavet af plastik - de udglatte grater og smøres med silikonefedt. Du kan lade det blive ved det, men det løser ikke problemet helt.

Skal en 20 cm langt stykke gummislange med en diameter på 18-20 mm. Det bør også være forberede klude. Dette stykke er drevet ind i en gag i den nedre del af kardan - så det er muligt at blokere lækage af smøremidler. Inden i slangen fragmentet behandlet med silicone, og sat på den problematiske node. Komponenten er monteret på sin plads.

Som et resultat af disse simple handlinger banker ratstammen på UAZ "Patriot" vil blive afholdt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.