BilerKlassisk

Effektive midler til at pleje huden bil

Mange bilejere tror fejlagtigt, at læderbetræk er ikke behov for pleje. Ja, disse pladser er lavet med vægt på kvalitet. Men det betyder ikke, at de ikke kan renses. Over tid, denne belægning begynder at falme, der er revner. I dag vil vi se på, hvad er midlerne til pleje af bilens interiør læder.

Som påvirker tilstanden af huden?

Dette materiale er meget krævende drift. Hvis vi taler om den automotive hud, skal du ikke holde det i solen. Også, at materialet er bange for frost. For at en eller anden måde udjævne disse udsving i temperatur, er det nødvendigt at bruge klimaanlægget. Selv tilstanden af læderindtræk skade menneskers sved. I sommeren, disse saloner er særligt tilbøjelige til slitage. Vær ikke doven har aircondition. Hvis du tror, at han bruger en masse brændstof og motorbelastning tror, vil tør hud være meget dyrt. Hvis du bruger hud omsorgsfulde agenter inde i bilen, kan du gemme den uberørt tilstand af huden i længere tid. Typisk sådan sammensætninger anvendes i perioden fra forår til efterår. Eksperter anbefaler at anvende hudpleje produkter til indvendig bil ikke mindre end en gang om måneden.

Egenskaber sort

En sådan hud er mere modtagelig for slid. Dette er farven oftest bruges i biler præsentable. Jo ældre materiale, behov jo mere han pleje. Feature sort læder er, at det overophedes hurtigt i varmen. Også på den klart synlige spor af slidte maling. Det ser ud som følger: For ikke at bringe det indre i en sådan tilstand, er det nødvendigt at anvende midler til hudpleje salon biler.

Hvad er endda skade huden?

Bil ejer, uden at vide det, begynder at skade din bil. Ofte efter reparationer nødt til straks at starte motoren. Så mange mennesker glemmer at sætte en måtte på førersædet. Som et resultat, beskidt sæde, rat og gearknop. Selv huden ikke kan lide fedtede pletter. Dette gælder for dem, der kan lide at spise "på farten". Chips, burgere og anden usund mad krænker staten læderbetræk. Særligt påvirket hjul. Efter sådan en operation kan hjælpe kun dyre plejeprodukter bil interiør læder.

klude

drivere er ofte begrænset til kun en våd rengøring med en klud på grundlag af alkohol. Men som praksis viser, at de er ligeglade agent. Selv dyre klude vil ikke redde fra fedtholdige oliepletter. Men hvordan kan du vælge midlerne til hudpleje af bilen? narkotika test vil fortælle dig om det.

Hi-Gear

Det er en amerikansk læder renere. Dens pris er 800 rubler. Denne spray, som sælges i en 500 ml spraydåse. Det er en skumstruktur. Som cremen conditioner ikke er egnet. Manuelle stater, efter at ansøgningen bør vente reaktion. Som det fremgår af test, "amerikanske" klarer kun lysforurening. Hvis den er slidt, fjerne dem vil ikke fungere. Bilister siger, at omkostningerne ved værktøjet ikke er begrundet i resultatet.

Tanners Bevar

Amerikansk medicin også. Til salg i en flaske på 200 milliliter. Nu kan det købes for 440-500 rubler. Midler klarer med frisk snavs, men meget svagt rydder genstridige gamle pletter. Også, er der ingen undervisning i russisk. Denne producent gør både rengøringsmidler og creme balsam. Passer ikke kun for sæder, dør kort men også, samt rattet trim. Men hverken den ene flaske ingen russiske instruktioner.

"LIQUI Moth Racing"

Det betyder, at tyske hudpleje bil. Brug dem meget enkel - de ikke efterlade striber og godt pulveriseret mikrofiber. "LIQUI Moth" har en behagelig duft. Det sælges i hætteglas af 250 milliliter. Prisen er lidt højere end den tidligere analoge - 700 rubler. Men resultatet er det værd.

"Astro-kemisk"

Dette er en indenlandsk renere hud med aircondition. Det er en skumstruktur. Meget langsom reaktion. Disse midler til pleje af huden af bilen solgt i 500 ml flasker. Omkostningerne er 800 rubler. Som med tidligere produkter, klarer frisk pletter og næsten magtesløse i den gamle.

Turtle Wax

Det er et produkt af britisk oprindelse. Det er en renere og balsam. Det sælges i en 500 ml flaske. Anmeldelser sige, at for et godt resultat til omhyggeligt at gnide overfladen. Sammensætning meget lang optages i huden. Det er svært at fjerne gamle pletter. Der er undervisning i russisk. Omkostningerne af værktøjet er omkring 500 rubler.

"Dr. VOKS»

Det er en alsidig renere. Den er velegnet både for huden og for plast og endda vinyl belægninger. Klarer med friske og gamle pletter. Men vi er nødt til at vente længere på større effekt. Det har ingen stikkende lugt. Anmeldelser sige, at midlerne til pleje af huden af bilen perfekt til mørke interiør. Pris - omkring 500 rubler. Flaske er nok til at behandle hele interiøret. Bilister beskrive ham som en af de bedste måder at bekæmpe pletter. I øvrigt, det er det stof i amerikansk produktion.

Sådan bruger?

Når du har valgt det bedste middel til hudpleje af bilen, skal du omhyggeligt affedte overfladen. Mange produkter kombinerer ikke kun renere af pletter, men også creme balsam. Sammensætningen bedre absorberes af huden og har bevaret sin betragtning af den lange sigt bør den anvendes i to lag med et interval på 30 minutter. Anvend på små områder af sædet med små doser. Hvis du overdrive det, kan du få en plet i stedet for skinnende hud.

gamle læder

Hvis det er 8-10-årige bil til valg af midler til at pleje huden af bilen bør tages meget alvorligt. Gamle paneler behov cremer med specielle olier. Du kan vælge formildende pasta eller creme med effekten af glans. Påføring til overfladen, ikke haste - vent indtil værktøjet absorberes godt ind i huden. Ellers vil det være klistret at røre ved. Når de anvendes korrekt forbliver et beskyttende lag, som vil forhindre det strækbare materiale. På nogle biler, er huden dækket desuden en polyvinylchlorid-film. Ikke alle agenter er lige gode til sådan polstring. Hvordan at kontrollere, om filmen er i sædet? Det er meget simpelt - du skal sætte på det en dråbe vand. Hvis det er absorberet, så har du en naturlig læder uden ekstra film. I dette tilfælde brug af vinyl belægninger pleje produkter (for eksempel "Dr. VOKS»).

Sådan behandler huden?

Hud, selv med PVC-film kræver en omhyggelig holdning. For ikke at ødelægge sit oprindelige udseende, er det nødvendigt at være forsigtig, når transporterer voluminøse varer i kabinen, især Sharps. Vær ikke doven podstelit på betrækket eller gammel håndklæde. Fastgøre lasten til næste gang i sving det har ikke skadet den forreste sæder og dør kort. Hvis det er muligt, bruger kun stammen. Vær opmærksom på dit tøj. Nu næsten alle iført jeans. Hvis de har en metallisk patches eller skarpe nitter, kan de tørre huden af bilen. Det er ikke nødvendigt at ryge i en hytte. Huden absorberer en tobak lugt. Desuden er det ikke beskyttet mod de varme aske. Polstringen øjeblikkeligt dannede hul. Næste - det er skidt. Læderindtræk kan ikke lide støv. En gang om måneden, bruger specielle plejeprodukter. Dette beskytter ikke kun belægningen fra slitage, men også bevare sit udseende. Tørre sådanne præparater har brug for en blød, tør klud. Det er ønskeligt, at det var en mikrofiber.

konklusion

Så fandt vi ud af, hvad er de effektive midler til hudpleje af bilen og hvordan man bruger dem med hænderne. Som du kan se, disse saloner endnu mere finurlig til tjenesten, snarere end stof og velour. Af den måde, nu solgt hele sæt af plejeprodukter. Det første hætteglas anvendes til at fjerne laget af snavs og pletter, og den anden - blødgør huden, hvilket gør det mere intens og attraktiv. Som et resultat, sæde polstring er blød, ren og behagelig at røre ved. Husk, at læderet tørrer ud over tid og behov konstant næring. For at gøre dette, og der er særlige cremer og balsam.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.