HjemlighedVærktøj og udstyr

Mærkning breakers. Typer, egenskaber og formål breakers

Sammenlignet med de konventionelle afbrydere opstaldet i kabinetter og skal beskytte ledningerne fra kortslutning og overbelastning under strømstød. Mærkning breakers påført legemet, indeholder deres vigtigste karakteristika. På dem kan du få et fuldstændigt billede af enheden.

Circuit Breakers: Mærkning

Der findes mange former for maskiner, for eksempel den gamle type - AE20HHH.

For eksempel til etiketteringsmaskinen AE2044 tydet som følger: 20 - Udvikling, 4 - 63 A, 4 - en enkelt stang termisk og elektromagnetisk tur enhed. Indretningen er kendetegnet ved den karakteristiske sorte farve karbolitovogo krop.

automatisk mærkningsordning er standardiseret. Hovedformålet er at bringe den mest klart for brugerne de vigtigste parametre for enheden.

Mærkning breakers læse på kroppen fra top til bund.

 1. Producenten eller varemærke - Schneider, ABB, IEK'er, EKF.
 2. Serienummer eller mappe (S200U serie, SH200 selskab ABB).
 3. Time-aktuelle karakteristik (A, B, C) og ampere (I nom.).
 4. Nominel spænding.
 5. Maksimal tilladelig bryde aktuelle værdi for k. S.
 6. Klasse nuværende grænse.
 7. Produktionsdel, hvor du kan finde denne type maskine i kataloget.

Billedet nedenfor viser, hvordan du mærkning breakers ABB og Schneider.

åbning trykknap mærket eller angivet med rødt. Hvis det kun er én, og presningen er fremstillet, derefter en bule position betyder, at kredsløbet er lukket.

Mærkning af afbrydere på de største producenter inkluderer QR-kode, hvor alle oplysninger om modellen er afspejlet. Deres tilstedeværelse er en slags garanti for kvalitet.

Indflydelsen af miljøet

 1. Temperaturområdet for konventionelle modeller er i området fra -5 ° C til +40 ° C For at operere uden for disse grænser produceret en særlig model.
 2. Tilladt arbejde apparat ved en relativ fugtighed på 50% ved 40 ° C. Med nedgangen tilladte fugtighed temperatur stigninger (op til 90% ved 20 ° C).

typer af maskiner

Maskiner udvælges afhængigt af det elektriske kredsløb.

1. Enpolet automatisk

Enheder, der anvendes i enkelt-fasede net. Fase er forbundet til den øvre terminal og lasten - til bunden. Tilslutter enheden fremstilles i mellemrummet faseledning afbryder til belastningen i nødstilfælde.

2. Bipolar Machine

Strukturelt er indretningen en blok af to odnopolyusnikov tilsluttet håndtag. Lås mellem off mekanisme er udformet således, at fasen af nul off tidligere (ifølge reglerne i SAE).

3. De tre-polet maskine

Anordningen anvendes til at slukke for strømmen trefaset net i tilfælde af en ulykke. Tre-punkts kombinerer 3 odnopolyusnika med justering for samtidig drift. De elektromagnetiske og termiske udgivelser udføres separat for hvert kredsløb.

Afbryder: Specifikationer

Maskiner kan have forskellige tid-aktuelle egenskaber:

a) afhængig af strøm;
b) uafhængigt af strøm;
c) totrins;
d) tre-fase.

På skibsskrog fleste maskiner kan du se de store bogstaver B, C, D. Mærkning afbrydere B, C, D betegner en egenskab, der afspejler afhængighed af responstiden for maskinens forholdet K = I / I nom.

 1. B - den termiske beskyttelse aktiveres via 4-5 med over 3 gange den nominelle værdi, og elektromagnetisk - i 0.015 sekunder. Indretningerne er konstrueret til belastninger med lave indkoblingsstrømme, især til belysning.
 2. C - den mest almindelige kendetegn for maskiner til at beskytte elektriske installationer med moderate indkoblingsstrømme.
 3. D - til maskiner med store laststrømme starte.

Featurezonerne tid-strøm karakteristiske ligger i det faktum, at de samme typer af pålydende værdi maskiner B, C og D vil blive sat ud af drift ved forskellige nuværende overskridelser.

Andre typer af maskiner

 1. MA - uden den termiske frigivelse. Hvis kæden er sat strømrelæ, tilstrækkelig til at fastslå maksimalafbryderen kun med kortslutningsbeskyttelse.
 2. A - varmeudledning udløses, når mere end jeg nom. 1,3 gange. I dette tilfælde kan den søvn tid være 1 time. Hvis værdien oversteg 2 gange eller mere, er den aktuelle version udløst gennem 0,05. I tilfælde af svigt af denne beskyttelse handler gennem 20-30 med beskyttelse af overophedning. En maskine med en karakteristisk bruges til at beskytte elektronikken. Der er også påføres indretningen karakteristisk Z.

kriterier automatiske udvælgelse

 1. Jeg nom. - overskuddet af hvilket fører til en aktivering af beskyttelse overbelastning. Pålydende vælges i overensstemmelse med den tilladte maksimale strøm ledninger, og derefter reducere det til 10-15%, at vælge det fra en standard interval.
 2. motorstrøm. Klasseskift af afbryderen vælges afhængigt af typen af belastning. Til husholdningsbrug, den mest almindelige er karakteristiske for S.
 3. Selektivitet - selektiv lukning ejendom. Maskiner udvalgte mærkestrøm, til en første enhed arbejdede godt for fragten side. Først slukke beskyttelse i de områder, hvor kortslutning eller overbelastet netværk opstår. Tid diskrimination er valgt således, at svartiden var længere til maskinen, som er placeret tættere på strømforsyningen.
 4. Antal poler. På den trefasede indgang forbundet maskine med fire poler og enkelt fase - med en eller to. Belysning og husholdningsapparater køre på odnopolyusnikah. Hvis hjemmet har en el-kedel eller en trefaset motor, er tre-polede maskiner bruges til dem.

andre muligheder

Når den erhvervede karakteristiske maksimalafbryderen skal vælges i overensstemmelse med anvendelsesbetingelserne og tilslutningsmuligheder. Hver maskine er konstrueret til et bestemt antal cyklusser af drift. Da belastningen kontakten ikke anbefales at bruge. Antallet af maskiner valgt af nødvendighed. Vær sikker på at sætte åbningen, og efter ham - på lette line forretninger og separat til stærke forbrugere. Fremgangsmåder til montering forskellige modeller kan variere. Derfor valgte enhed lignende installeres i et skab.

konklusion

Mærkning af afbrydere er forpligtet til at vælge dem i henhold til dine specifikke behov. Deres egenskaber er direkte relateret til afsnittet ledninger og belastningstyper. Når en kortslutning forekommer primært udløsning elektromagnetiske udgivelser, under længerevarende overbelastninger - termisk beskyttelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.