BilerLastbiler

"Gazelle" all-metal - hvilke funktioner?

Hvis du er omfattet af den regionale transport af varer er følsomme over for temperatur, så selv leverer samtidig last i fjerntliggende steder (i fjerne landsbyer på terræn) nej-metal "Gazelle" du ikke kan gøre. Denne lette lastvogne langt den mest populære og udbredte af lastbilen på det område af SNG-landene. Og fordi kvaliteten af vores veje er stadig langt fra niveauet for den tyske autobahn, organisering af transport af letfordærvelige varer hjælper det "Gazelle" all-metal. Prisen for denne varevogn er meget højere tilt-versionen, men synes stadig - et telt kan opretholde en stabil lufttemperatur i mindst en time? Det er derfor, den 1,5-ton "Gazelle" med isoterm standen vil være din pålidelige assistent, der ikke vil svigte dig i de mest vanskelige øjeblik. Hertil kommer, at høje frihøjde og også små dimensioner gør det muligt at flytte maskinen, hvor det ikke vil være i stand til at lave en 10-tons lastbil.

"Gazelle" - en van-metal: karakterisering af bagagerummet

Lette GAZ-33021 kan udstyres med to typer af fødevarer varevogne. Dette kan enten være en sandwich-panel og panel frame produkter. Begge typer er fremstillet af rammeløse montageteknologi, den største fordel ved hvilken - for at sikre fuldstændig tæthed for van. En sådan "Gazelle" all-metal kan transportere letfordærvelige fødevarer i løbet af dagen, selv når bag plus 30 grader Celsius. Selvfølgelig betyder denne type vogn ikke overstige udførelsen af køleskabet, som uafhængigt kan ændre bagagerummet temperatur uanset den omgivende temperatur, uanset om det er varm sommer eller svær vinter. Derfor er mange sælgere bundle deres termofurgony en særlig plads til installation af køleanlæg. Af den måde, "Gazelle" all-metal varevogne kan udstyres med forskellige indre dimensioner. I øjeblikket næsten alle tre meter "Gazelle" er mellemstore varevogne: Længde - 3 (3.2) meter, bredde - 1,90 (eller 2) meters højde - fra 1,80 til 2,2 meter. Fire meter biler har næsten samme bredde og højde for van. Forskel eksisterer kun i længden af den struktur, som kan være fra 4 til 4,5 meter.

Og hvad der er indeni?

Lining, i modsætning til ekstern, kan kun af galvaniseret metal. Dette stål er praktisk talt immun over for korrosion, og mange andre kemikalier. Mellem den ydre og den indre væg af standen gemmer et specielt isoleret materiale (som oftest er polystyren), som opretholder en lav temperatur i bagagerummet.

konklusion

Low-tonnage lastbil udstyret med denne van vil være en uundværlig assistent for mange iværksættere beskæftiget primært transport af fødevarer eller narkotika. Det er værd at en sådan "Gazelle" all-metal er relativt billigt, og betaler sig ret hurtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.