Mad og drikkevarerVin og spiritus

Rum "Pirate XO": anmeldelser af drik

Denne drik er rom, omgivet af en aura af kendte badeby historier om pirater. Og moderne producenter af dette produkt forsøger at gøre alt for at sikre, at dette er et eventyr, og måske et eller andet sted og mystiske legende endnu mere indhyllet alkoholiske eliksir. Firma Patron Spirits Company er ingen undtagelse, og dens bedste produkt gav navnet præcist Pyrat - rom "Pirat". Rum er forbundet med al den formidable pirat med en forbinding øje, som i den ene hånd holder fustagen rom, og på hans skulder sidder en smuk papegøje. Indtil 1990'erne var verden allerede en masse producenter pirat drik. Men ingen virksomhed har involveret navnet "Pirat" for deres produkter.

Lidt om produktionen

Hovedkontor Patron Spirits Company, fremstiller rom "Pirat", som ligger i hjertet af Las Vegas. Dette selskab optrådte ikke så længe siden - i slutningen af 80-erne af det sidste århundrede. Hans første populære producent skyldtes tequila: i begyndelsen af aktiviteterne i fabrikken specialiseret sig i produktion af høj kvalitet tequila. Men efter en tid der var et spørgsmål om udvidelse af sortimentet. Således kom den rom og elite klassen.

Til fremstilling af produktet Patron Spirits grundlæggere nærmede sig med stor ansvarlighed og seriøsitet. Navn, de har valgt for en drink, det var temmelig nøjagtige, og dæmpet forbruger hans geni og enkelhed. Ramt af klienter og containere, som har besluttet at hælde rom "Pirate XO." flaske usædvanlig form blev valgt for alkoholiske nektar, som er lavet glasproducenter, baseret på traditionel gammel teknologi. For sådanne flasker brugt meget tykt glas, og emballagen er meget god kvalitet og utrolig tung. I begyndelsen af det XIX århundrede rom blev solgt næsten i lignende flasker.

Alle sorter Pyrat Roma fremstillet af alkoholer, som destillerede terninger i en konventionel fremgangsmåde til kobber. "Pirat" betragtes som en af de stærkeste mærker, fordi den mindste eksponering af produktet er 15 år. Til dette formål tønderne fremstillet af amerikansk eller fransk eg. Manuelt går og hælde proces og mærkning.

Ikke for at købe en falsk

Ved at købe rom "Pirat", er det nødvendigt at være opmærksom på detaljer. Når de er i stand til at holde dig fra at købe en forfalsket drink. Obligatorisk attribut at afgøre, om Pyrat stede, udføre følgende indikatorer:

  • Personlig nummer tildelt hver flaske.
  • Enorme rør, der er forseglet hals.
  • Tilstedeværelsen af orange bånd.
  • Tilstedeværelsen af metal medaljon, der afbilder Hoti (Hautea) - symbol buddhistiske kultur er protektor bartender.

Sorter af den berømte rom

Rum "Pirat" markedsføres i tre varianter: Rum Pyrat Pistol, Rum Pyrat Cask 1623 og en anden sort, som vi beskriver hver for sig, da det er den mest almindelige.

Rohm Pyrat Pistol er en konventionel form for lys og mørk rom styrke på 40 grader. Denne sort er karakteriseret ved gullig-rav nuance. Nøddeagtig og karamel noter indtager en central position i den buket af varianter. På den anden front vanille og abrikos akkorder. drik styrke gør det muligt at drikke uden problemer og spise ren. Hvis du ønsker at få nogle sort, anbefales det at kombinere denne sort kaffe og / eller kvalitet af den cubanske cigar. Også Rum Pyrat Pistol kan snack skive appelsin, drysset med duftende kanel. Den nøjagtige periode med eksponering "Pistol" er ikke kendt for noget menneske. Denne information er hemmeligheden bag virksomheden.

Værelse Værelse Pyrat Cask 1623 er en favorit blandt high society. Dette er den dyreste mørk sort. Drikken har en meget lys mørk skygge og en 40% Fæstning. Selv den mest forkælede gourmand vil ikke være ligeglade med aroma og smag af denne type "pirater". For at forstå, hvad der er smagen virkelig skal personligt prøve Rum Pyrat Cask 1623 og ikke stole på andre folks beskrivelser. Den buket smag og aroma kan finde noter af valnød, blomme, ahornsirup, fersken, rosiner, ingefær og figner. "Cask" anderledes eksponering, der slår alle rekorder: drikken i 40 år, der er lagret i en mørk kælder, så at en dag giver en ubeskrivelig lyksalighed til dem, der vover at købe det.

Den mest populære version af "Buccaneer"

(Rum Pyrat ХО Reserve) – сорокаградусный темный напиток. For det tredje, den mest populære vifte af drikke er rom "Pirate XO Reserve" (Rum Pyrat XO Reserve) - sorokagradusnuyu mørk drik. Det er kendetegnet ved en jævn tone rav og mystisk duft med akkorder af eksotiske frugter og usædvanlige krydderier. Fans over hele verden værdsætter harmonisk og delikat smag af denne sort. Subtle eftersmag er et højdepunkt af Rum Pyrat XO Reserve.

Under infusionen bruges en teknik kaldet "solera": destillater af forskellige aldre sammen i ét. På grund af køberne kan ikke sygne hen i årevis i forventning om en ædel drik. Producenten er i stand til at levere produkter sæsonmæssigt femten uddrag. Men på trods af dette, er det "Reserve XO" produceret i et meget begrænset mængde. Derfor, for mange år, sparer han ry for at være en af de mest elite drikkevarer og uforlignelig kvalitet.

korrekt brug

и другие сорта Pyrat употреблять стоит исключительно в чистом виде. Rum "Pirate XO" og andre sorter Pyrat drikke står udelukkende i ren form. I denne drik, der skal afkøles til 20 grader og fortrinsvis fra at drikke det briller "tulipan" eller Tumbler. Hvis du ikke overholder disse tips, kan du ødsle hele pointen af drikken, som om at fortynde rom med is, selv banale, vil det være helt anderledes. Cigar - det er den eneste følgesvend af denne type alkohol.

Rum "Pirates of the HO" kan bruges som aperitif. Det kan også være helt uafhængig af mad drikke. Selvom foodies og anbefaler ikke at afbryde smagen af alkohol noget andet, men det opfundet mere end 30 opskrifter baseret på "Pirates".

Anmeldelser af rom

Rum "Pirat" feedback fra folk var vidunderligt. Mange gourmeter bemærket tilstedeværelse i smagen af drikken lugte tønder, hvor den blev holdt. Fra denne produkt, de kan lide mere. Drik rom meste mænd. Og de hævder, at alkohol er så god, at hvis du ikke kender de skridt, er det muligt at drikke en hel flaske. Og hans duft, så du kan slappe af og forestille dig selv i stedet for pirater, dissekering havet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.