Sport og FitnessAtletik

Fordele ved udvidelser til kvinder

Det faktum, at strækning er nyttig, kendt af mange. Især denne tendens er blevet populært i de senere år som selve sporten. Og når kvinder begynder at engagere sig i at strække, behøver du ikke forstår vigtigheden af at strække sig og hvorfor har du brug for det. Selvfølgelig, når der er et mål for at tabe sig, mange mennesker tror, at fordelene ved at strække ikke vil være synlig. Men i virkeligheden, selvom ved denne metode, og ikke brænder kalorier, men det forbedrer muskelvæv og krop relief.

Fordele for kroppen

Hvad er brugen af udvidelser til kvinder? Og at mennesket er blevet meget mere fleksibel og tyndere, er det nødvendigt at engagere sig i at strække. Og hvis du hele tiden er i gang med at strække, kan resultatet vanskelige øvelser udføres med lethed. Hertil kommer, at strække er meget positiv indvirkning på hverdagen, hverdag. Det er takket være denne øvelse, kan du udvide dit sortiment af bevægelse, der er muligt at udføre med lethed uden alle former for stress. Desuden opgaver såsom klatre op ad trappen, vil ikke være så svært at gennemføre for folk, der ikke led nogen form for fysisk aktivitet. Nemt kan du nå de højeste hylder, skab, bøje sig over og sætte på sko.

Fordelene ved at strække i det faktum, at i processen med at strække musklen vil brænde så mange kalorier som i aerobic. Men for at spare så meget energi som muligt. Og hvis du deltage i strække, øget muskel udvidelsesmuligheder. Så den skadede vil være mindre muligt.

Fordele for gravide kvinder. Hvad er det

Så hvad er brugen af stretching for kvinder? Det er kendt, at under graviditet der er en enorm belastning på rygsøjlen. Dette kan fortælle enhver læge. Så hvis du dyrker sport, og samtidig strække, kan du godt reducere belastningen på bevægeapparatet. Samt fødsel og i dette tilfælde er meget lettere. Efter fødslen, musklerne hurtigere komme til tonen. Men der er én betingelse - behovet for at beskæftige sig med det var en god strækning.

Fordelene for en psykologisk tilstand

Det menes, at hvis en kvinde oplever negative følelser, resultatet nedbryder kroppen, og den fysiske komponent af planen - de hormoner, der producerer det i sådanne situationer, presser musklerne til at arbejde. Det er derfor nødvendigt i denne periode ikke gribe stress, og til at engagere sig i fysisk aktivitet. Og hvis i dette øjeblik ikke at motion, som følge af frigivelsen af hormoner i kroppen begynder at bryde ned. Og hvis musklen er i spænding - tone, hjernen modtager oplysninger, som kroppen er i arbejdsprocessen. Så virkningerne af stress vil ikke forekomme i et menneskes liv.

Fordelene ved at strække musklerne stor. Selv på bekostning af at lade musklerne til at være fleksible og ikke udsættes for forskellige skader, som det sker hos mennesker, der ikke er involveret i sport i almindelighed.

En væsentlig fordel ved strækning. Hvordan kan vi opnå dette? Gode råd til begyndere

Som i enhver træningssession, er der nogle indikationer, for ikke at skade dig selv. Disse regler, kan vi inkludere:

- Det er nødvendigt at engagere sig i en behagelig forhold for sig selv. Dette gøres bedst, hvor du vil føle sig afslappet og ingen vil distrahere. Når du motionerer, du har brug for at slappe af og have det sjovt på samme tid til at prøve at strække kroppen, som er rettet motion.

- Eksperter anbefaler at gøre statiske øvelser, dvs. bo i en stilling i et halvt minut.

- Betydelige fordele ved at strække muskler og ledbånd og vil være synlige i tilfælde af, at motion ikke fremskynde, ikke at fortsætte med det samme til øvelserne. Dette gælder især begyndere. Ved hver træningssession er det først nødvendigt at varme op musklerne, så for ikke at skade.

- Ingen grund til at stræbe efter at få resultater så hurtigt som muligt. Efter alt, kan en sådan ønske føre til alvorlige konsekvenser. I så fald, hvis en person gør alt kort af den smerte, er det et signal af muskler eller sener, at personen stærkt anstrengt. Du er nødt til at forstå, at dette er hårdt arbejde. Derfor er det nødvendigt at arbejde omhyggeligt. Hvis du gør disse strækøvelser på daglig basis, hvilket resulterer i kroppen vænner, og først derefter kan øge belastningen. Over tid, kan du få det ønskede resultat. Men vi skal ikke stræbe efter at få så hurtigt som muligt at strække som en gymnast. Efter alt, med stærk belastning uforberedte muskler kan knække, og det vil føre til skade. I dette tilfælde vil du senere blive gentaget fra begyndelsen.

- For at få resultatet, er det bedst at gøre stretching før den vigtigste træning, såvel som efter. Så musklerne vil hurtigt vænne sig til belastningen. Og resultatet vil være langt mere fleksibel.

Der er en anden vigtig regel: for at udøve at være effektiv, skal du strække hver dag. Og resultatet vil være hurtigere. Så effekten vil være bedre og fremragende stræk.

Vær forsigtig

Hvad er brugen af strækmærker? Det er blevet beskrevet ovenfor. Og det kan konkluderes, at fordelen er større end den skade. Men vi har brug for at vide, hvad der bør altid være forsigtig. I så fald, hvis du laver pludselige bevægelser når strække, kan atleten være fremtidige problemer med muskler eller ledbånd. I sidste ende, bliver nødt til at glemme alt om sporten, og det er faktisk ikke alle ønsker at. Derfor, for hver lektion skal vi ikke glemme, hvor vigtigt stretching.

Fordele og skadelige virkninger af stretching. gennemførelsesregler

Det er svært at sige, hvad der vil kunne skade stretching. Efter disse øvelser, hvis det gøres ordentligt, bør ikke føre til negative konsekvenser. Men brugen i klassen strækker meget mere. Du skal vide nogle regler for at gøre det mere sikkert.

- Det er ikke nødvendigt at tro, at udspænding er en varm-up - det er ikke tilfældet. Som jeg nævnte ovenfor, hvis du strækning af en kold på muskler, hvilket resulterer i mulig skade. Derfor, før det er nødvendigt at udføre lette øvelser. Det er bedst at strække efter en træning.

- Du må ikke strække musklerne, hvis du deltager i meget kraftig aktivitet. For eksempel, intens jogging, svømning. Ifølge den forskning, hvis du strækker før fysisk aktivitet, kan du reducere muligheden for en god træning.

- Du kan ikke strække til slut meget hurtigt og kraftigt. Da dette kan forårsage betydelige skader på muskler og manden selv. Det er bedst at bo i en stilling i et halvt minut. Så musklerne vil vænne sig til denne øvelse.

- Nogle mener, at strække - det gør ondt. Men eksperter og sportsfolk rådes til ikke at gøre øvelserne, indtil du føler smerte.

- Stræk disse muskler er nødvendig, som var involveret i træningen. Fordi efter skole de er de varmeste.

Endelig en lille

Nu hvor du ved, hvad er brugen af udvidelser til de tal, kroppen, psykiske tilstand. Som du kan se, denne aktivitet er meget nødvendigt for fysisk sundhed og videre. Vi håber, at denne information har været af interesse for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.