Selv-dyrkningPsykologi

Man under tøflen. Hvem er det, og hvad er årsagerne til denne adfærd?

Det er interessant, at enhver kvinde i barndomsdrøm af en stærk, frygtløs og modig ridder, vil der ledsage hende under hele gift liv. Men hvorfor, når pigerne vokser op, deres mænd bliver "helte" med en helt modsatte tegn og psyko? Dette er den såkaldte under tøflen i de mennesker, som ofte karakterer af fabler og anekdoter. Over dem, gøre grin i selskab med mænd, og griner i grupper, og kvinder, især ikke favoriserer sådan. Men den nævnte type mænd der, og en masse interessante: under tøflen - hvem er det? Ladys mand, holdningsløse og svag vilje person eller respektere og så viser sin kærlighed til en kvinde mand?

Under tøflen mand: hvad er det?

Mænds ægtemænd er opdelt i 2 kategorier: under tøflen, og alle de andre. Den første gruppe omfatter alle dem, der er i god, deres egen fri vilje, han gav tøjlerne i familievirksomheden i hænderne på hans kone. Disse mænd går ind i baggrunden, tabt på baggrund af sin kone, og hun opfører sig som en leder af familie og hjem. Som regel sådan rollefordeling passer begge parter, og manden vil aldrig hævde at magten. Hvorfor? For at besvare dette spørgsmål, må vi forstå funktionerne i opførslen af en sådan person.

Under tøflen. Hvem er det? Denne mand, hvis funktion i familien tager sig af kvinden. det faktisk tager kontrol over manden over sit liv. Den forvalter også budgettet, den frie tid og fordelingen af ansvar - som, hvornår og hvad de skal gøre i huset. Uden hendes tilladelse eller godkendelse af den under tøflen mand kan ikke tage et skridt, han er ikke i stand til at acceptere enhver beslutning var. Han er altid og overalt adlyde hans kone adlyder hende og løber til hende på hendes første anmodning. Uanset lo slægtninge og venner (som ved den måde, under tøflen lidt tilbage på familielivet), manden fortsætter med at være den "andenviolin" i familien orkester.

Under tøflen mand: hvem er det fra synspunkt psykologi?

Psykologer og eksperter i familieforhold mener, at under tøflen ægtemænd normalt "ske" på viljestærke, stærke og magtfulde kvinder. Så damer svære at finde sin ligeværdig partner, og ikke hver mand vil tolerere en anden "mand" i huset. Men der er også dem, der ikke anser det skamfuldt at være "under hælen" fra en stærk kvinde. Som regel er det mænd, der er vokset op eller enlige forsørgere uden en far, eller som blev bragt dominerende mor. Det er i disse familier vokser drenge med kvindagtige tegn. De bliver gift (selvom korrekt at sige "gifte sig") på de naturligvis mere stærke kvinder til at fortsætte med ikke at tage ansvar, ikke kun for livet af sin kone, men også for deres liv, for ikke at nævne familien som sådan. Det vil sige, ingen kvinde kan gøre en mand under tøflen, hvis det i første omgang blev taget i betragtning. På trods af alle de kontroverser, sådanne ægteskaber er nogle gange meget lang levetid, selvfølgelig, hvis nogen ikke "vokse" ud af et sådant forhold og ikke ønsker at teste sig selv i en ny rolle. Under tøflen, hvis du tager en lærebog typen - er infantil, svag vilje, og strømmen ned ad floden blottet for initiativ ægtemænd i alt og altid lytte til din ægtefælle. I relationer, de spiller rollen som sønnen, og andelen af kvinder falder rollen som mor. De ikke opfylder deres pligter som mand, der er, ikke giver den fulde familiens økonomi, ikke træffe beslutninger om ferie, reparation eller købe dyre ting. De har ingen ret til at bruge tid med venner og har pligt til at indberette alle deres bevægelser. Og altid nødt til at blive hjemme og være sammen med sin kone. Så under tøflen - hvem er det? Er dette ord lagt kun negative egenskaber? Nej, kan disse mænd vel tage sig af hverdagen: madlavning, vask, rengøring, ser børn gå shopping for alle dine køb. Enig, praktisk?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.