ForretningSpørg eksperten

Fordele og ulemper ved Ruslands tiltrædelse af WTO

Rusland, har efter 18 års forhandlinger kommet til enighed med Vesten i spørgsmålet om medlemskab af WTO og afslutningen af overgangsperioden. Det er nu svært at forestille sig de betingelser, der blev fremsat for vores land i 90 år, da strukturen i den russiske økonomi og dens udenrigshandel produktsortiment afveg væsentligt fra det moderne.

Fordele og ulemper ved Ruslands optagelse i WTO er bredt dækket af medierne. Selvfølgelig har vores landsmænd allerede træt af landets rolle som råvare vedhæng. Nu et par prioriteter har ændret sig, som er valgt af almindelige borgere. Social billede af enhver vellykket land i øjnene af almindelige russere - lykkelige ejer af boliger og køretøj (mindst én), en familie mand. I den industrielle periode har det været en model for succes opskalere montør pervorazryadnik.

Ruslands succes i det seneste årti på synet. For det første er verdens førende olieproducent, en leder i naturgasreserver. For det andet på grund af de store reserver af kulbrinter og metaller, Rusland er ikke i sidste sted i den vestlige samfund. Men Vesten er stadig tvivl om, at vi vil være i stand til at nå de højder i fly konstruktion og elektronik, medicin og nanoteknologi. Derfor er fordelene ved Ruslands optagelse i WTO i høj grad følt, når de køber råvarer med en partner, og hvis det er nødvendigt, vil det være muligt at løse handelstvister i international voldgift eller andre særlige organer.

Udviklingspotentialet i landet, selvfølgelig, noget reduceret på bekostning af gensidige barrierer i form af afgifter og kvoter. Men under alle omstændigheder, at dataene af kunstige rev er et midlertidigt fænomen, at overvinde reel konkurrence.

Forskere er bekymrede om andre spørgsmål, der påvirker Ruslands tiltrædelse af WTO - fordele og ulemper i forbindelse med tiltrækning af direkte udenlandske investeringer i det indenlandske marked for at opfylde den indenlandske efterspørgsel. Det vigtigste er ikke at give fortrinsret til import fra eurozonen og Kina. Hvis det lykkes den makroøkonomiske politik i Rusland kan forekomme fordele forbundet med åbningen af yderligere produktion af vestlige selskaber. Denne ansættelse af borgere. Man bør huske på kontrol teknologier, der anvendes i disse industrier til betydelig skade på miljøet forårsaget.

Så bør fordele og ulemper ved Ruslands tiltrædelse af WTO overvejes i scenarier holdninger i disse tidshorisonter:

- langtidsvirkning;

- på mellemlang sigt virkning;

- kortvarig effekt.

Det mest positive vil være effekten til metallurgiske og olie- og gasselskaber. Vi bør ikke glemme samtidig loven om udbud og efterspørgsel. Således når du fjerner nogle af begrænsningerne i verdensmarkedspriserne vil også falde. Derfor, for at opnå en klar fordel for eksportørerne nødt til at producere flere råvarer i fuld størrelse.

På kort sigt kunne Rusland få alvorlige konsekvenser i form af arbejdsløshed, nedgangen i industrier såsom bilindustrien, luftfart, mad, elektronik og landbrug.

Fordele og ulemper ved Ruslands optagelse i WTO i dag er almindeligt vist i medierne reportere. Således analytikerne "Globex" bank blandt de positive punkter nævnes:

- reduktion af afgifter, der både vil reducere omkostningerne til importerede varer, og en stigning i den russiske eksport;

- lavere priser for indenlandske varer ved at udvide omfanget af aktiviteter i udenlandske selskaber;

- forudsigelighed og opnå en vis stabilitet i Ruslands udenrigshandel.

Ifølge nogle forskere, vil de fordele og ulemper ved Ruslands tiltrædelse af WTO har nogle stimulerende virkning på den indenlandske økonomi. Gennem udføre makro politik i denne retning opnås en årlig vækst på udenrigshandlen til 10%.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.