Intellektuelle udviklingAstrologi

Løver (Sign). Kvinder - Queen!

Livet går videre, som en dronning, - stolt, selvsikker og smuk. Det vækker beundring og misundelse som pigerne, og mænd. Så kun kan Løver (stjernetegn). Kvinder dronning kan ofte ikke transcendere sig selv, ulydige, stræber efter at lederskab. De er ikke i tvivl i sin egen perfektion og vælge en partner til at matche selv. I denne artikel vil du læse en detaljeret horoskop.

Leo (Sign)

Kvinden, der blev født i perioden fra juli 23-August 22 - Leo horoskop. Meget målrettet, stolt, energisk og i stand til at finde en løsning, selv i de mest vanskelige situationer. Det er let at erobre smiger: det bare sikker i sin berettigelse. Så tanken om, at en sådan ros - det er bare en løgn, ikke engang kommer til at tænke.

Hvad er de vitale kræfter har Lions (Sign)?

Kvinder Queen - det primære kendetegn. De er meget energisk. Deres styrke og evne nok til alt: familieliv og opdrage børn, og venner, og en strålende karriere. Piger elsker at spille, og Lionesses er en god dommer. De er ikke interesseret i friske daglige rutine og kedelige enkle sammenkomster i restauranter og klubber. De foretrækker adgang til buffeter, receptioner, teaterforestillinger, koncerter. De fleste kunstneriske og ekstravagante festdeltagere - denne Løver (Sign) kvinder.

kærligt forhold

Meget lidenskabelige og livlig natur. Hvis du falder i kærlighed, er den klar til at gøre alt for at skabe de udvalgte. Men når du vælger en partner til at skabe en familie guidet sober beregning og sund fornuft. Det hæger familieforhold. Sandt nok, men hvis hendes mand blive skuffet, kan du gå på udkig efter en ny mand. Seksuelt sat fri kun med en elsket.

Løver (Sign): Kvinder og karriere

Blandt Lioness husmødre er meget få, da disse kvinder har en tendens til at have en karriere. For at gøre dette, hun har alle de kvaliteter:

  • hårdt arbejde;
  • udholdenhed;
  • ansvar;
  • punktlighed;
  • læring og modtagelighed;
  • organisation;
  • kreativ tilgang til enhver virksomhed.

Kompatibilitet med andre tegn

Leo kvinde og Fiskene mand - ikke den bedste fagforening. Hun konstant ønsker at høre entusiastiske komplimenter, ønsker at kommunikere med andre. En Fiskene mand ikke kan lide overflødige ord og ønsker privatliv. De er forskellige på alle måder. Bare et par ting går i, "kvinden Leo manden Stenbukken".

To Lions kommer godt. Men de mangler den forsigtighed, som både uøkonomisk.

Jomfruen mand vil nærme denne dronning, hvis det lykkes at give hende halvdelen af de kongelige betingelser.

Med en mand Gemini EU vil udvikle sig harmonisk. De har begge elsker at være i samfundet, til at tale, til at bruge penge og spise.

Scorpio mand kan vinde hjertet af Lioness ved første øjekast. Men denne forening vil være langsigtet, kun hvis begge vil være i stand til at give hinanden.

Bedste partner - er Skytten. Han vil beundre hans løvinde. Og det er yderst vigtigt for hende.

Leo (stjernetegn): karakterisering af urealiserede kvinder

Lionesses mødes ofte kvinder, der kun kan drømme om, og til at generere ideer. Men inden der gennemføres den ikke nå. Eller bare ikke startede bragt til ophør. Denne pige har brug for hjælp fra en fremmed, hun bare ikke har nok styrke. Så snart hun får den ekstra energi, så straks begynde at fungere fuldt ud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.