BilerBiler

Hvilke former for opladere til bilbatterier?

Hver bilist mindst én gang i sit liv konfronteret med problemet på det afladede batteri. Årsagerne til dens forekomst er mange. Det kunne være en defekt alarm, som kan hvinede hele natten, og døgnet rundt radio, subwoofer, ekstra belysning, og så videre. I dette tilfælde er vejen ud er simpelt - bare tilslut en særlig anordning til batteriet, og vente, indtil han er opladet. Men her er, hvad slags værktøj, du vælger? Nu er der et stort udvalg af disse ting (og improviserede opladere til bil batterier, og transformere og puls). Svaret på dette spørgsmål, vil du lære i denne artikel. I dag ser vi på de to mest populære enhed fra det tyske selskab "Bosch" og den ukrainske selskab "Aidam".

mærke apparater "BOSCH"

De væsentligste fordele ved sådanne systemer - er deres alsidighed. Sådanne opladere til bilindustrien batterier kan anvendes til bly-syre eller gel til batterier. Alle mærke "Bosch" værktøjer er udstyret med en særlig anordning, der gør det muligt for enheden til automatisk at skifte til den rigtige tilstand. Hertil kommer, at sådanne erindringer har en indbygget chip, der fremmer en hurtig og effektiv opladning af batteriet. Også værd at bemærke er, at nu den tyske virksomhed udelukkende producerer puls opladere til bilbatterier. Takket være puls ladning bilisten kan ikke have at bekymre sig om, hvorvidt dens batteri efter en frigørende eller ikke at komme sig. Af den måde, kan erindringen om virksomheden "Bosch" sig selv være slukket efter 100 procent afgift. Således, at risikoen for elektrolyt kogende reduceret til nul.

Enheder fra "Aidam"

Opladere til bilbatterier er lavet i den ukrainske by Dnepropetrovsk. Datalagring kombinerer både to positive kvaliteter - pålidelighed og lave omkostninger. I kvalitet udstyr fra firmaet "Aidam" på ingen måde ringere end deres udenlandske konkurrenter. Sådanne opladere til bilbatterier er udstyret med moderne overspændingsbeskyttelse, selvafladning, eller omvendt, for at genoplade batteriet. Desuden kan disse enheder automatisk afbryde forbindelsen til strømforsyningen i tilfælde af ukorrekt tilslutning af terminaler. Med dette batteri vil ikke lide af kortslutning og overophedning. Og dette igen, er en garanti for dets kvalitet og ydeevne.

Råd til bilisterne

Før du fortsætter med købet, er det nødvendigt at bestemme rækkefølgen, hvilken slags værktøj, du har brug for. Til dette har vi brug for at se på batteriet etiketten og lære dets egenskaber. For eksempel bør den 50-spænding udstyr vælges små opladere til bilbatterier. Og for dem, der har forladt 120 ampere og mere, mere markør valgte enhed. Generelt bør udvælgelsen ske på grundlag af de særlige kendetegn ved batteriet og den type køretøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.