BilerBiler

Hvordan til at sælge en bil: tips og tricks

Uanset hvor vidunderligt og elsket uanset din jernhest, den tid kommer, når det er tid til at skifte til et nyt. Hvis du beslutter, at din maskine afgangstid, er det værd at tænke over , hvordan man kan sælge en bil. Tips i dette følsomme spørgsmål varieres. Her er et par stykker.

Hvordan til at sælge bilen: prisen faktor

Lad os starte med definitionen af værdi. For at sortere ud af, hvad prisen for at sætte på bilen bu, bør finde i aviserne annoncer, at de har de samme kendetegn din. Hvis fundet, se på den maksimale og minimale priser. Det er bedst at passe de gennemsnitlige omkostninger ved salget som luksusbiler er ikke altid i stor efterspørgsel. Prismærket på det beløb, du ønsker at smide på forhandlinger med køberen.

Hvordan til at sælge en bil: Specifikationer og beskrivelse bil

Meddelelsen skal angive fordelene ved din maskine. Hvis du har aircondition, høj kvalitet højttalere, alufælge, er det værd at nævne det. Jo bedre du beskriver din bil, jo mere sandsynligt det vil sælge. Om de mangler, du har, selvfølgelig, skal du ikke skrive. Eller skrive, hvis dit mål er at sælge bilen efter ulykken.

Hvordan til at sælge en bil: annonceplacering

Placer din annonce i den maksimale mængde af ressourcer: i aviser, på websteder, der sælger brugte biler, i sociale netværk. Af stor interesse er teksten fra de vedhæftede fotos. Gør dem en gang presales bil. Bilen skal være rene og billeder i høj kvalitet.

Hvordan til at sælge en bil: Pre-levering

Hvis din bil har en fejl, er det bedst at fjerne dem selv. Nogle gange er de ikke gør det, fordi det er mere hensigtsmæssigt at rapportere fejlen til køberen, og mængden af reparationer at gøre kvoter for salg. Samt polere bilen, gør renseri og bilvask før showet. Nogle sælgere gør motor rengøring, og dermed fjerne de mulige spor af olielækager. Men vær opmærksom på, at dette kan bringe en køber til at tro, at der er en fejl i systemet. Så hvis din bil er i orden, er der intet under kølerhjelmen er ikke nødvendigt at vaske.

Hvordan til at sælge en bil: kommunikation med køberen og papirarbejde

Hvis en potentiel køber allerede har fundet og er klar til at inspicere din bil, er det nødvendigt, når man taler med dem om at opføre sig roligt og trygt. Det er ikke nødvendigt at pålægge købet af din bil, kan det skræmme en person. den meget omtalte kvalitet og værdighed af maskinen, kan dog hjælpe dig med at sælge. Fortæl os om, hvordan bilen opfører sig på vejen. Lad mig overgår til køber eller kørte sig selv, hvis ikke tillid til hans evner kørsel. Hvis du kommer til en aftale, så bede ham om et mindre depositum. Dette vil beskytte dig fra at spilde tid og eliminerer omkostninger, hvis køberen beslutter at pludselig opgive købet. Derefter kan du trygt fjerne bilen fra registret og formalisere købsaftalen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.