BilerBiler

Hastighedssensoren om "VAZ-2110": tilpasning, fjernelse og installation

Når speedometeret går ned, de fleste bilister straks skylden hastighedssensoren. Faktisk denne enhed ofte bryder ned på grund af mange faktorer. Dens arbejde princip er baseret på Hall-effekt.

Sådan kontrolleres hastighedssensoren VAZ-2110

Før du udfører udskiftning, er det nødvendigt at sørge for, at synderen er denne enhed. Derfor har vi først udføre en inspektion. Du kan gøre dette på flere måder. Af de værktøjer, du får brug for et sæt nøgler og en digital voltmeter, eller en hvilken som helst anden enhed, der gør det muligt at udføre en måling af den aktuelle frekvens.

I den første metode, er vi nødt til at fjerne enheden. Derefter bør kontrolleres hastighedssensoren på VAZ-2110. Til dette formål kontakterne tilsluttes et voltmeter. Endvidere ved at dreje sensoren, vi har brug for at komme på skærmen output værdi i Hz. Hvis du begynder at rotere rotoren hurtigere, skal værdien øges, hvis den ikke gør det, betyder det, at noget er galt.

Hvis vi bruger den anden metode, behøver vi ikke at blive fjernet fra køretøjet sensoren. Men det vil kræve at sætte bilen på en visning hul og løfte den ene af hjulene, og derefter tilslutte et voltmeter til sensoren stikket. Vi prøver at dreje rattet i bilen og kigge på den resulterende værdi.

Fjernelse af hastighedssensoren: trin for trin guide

Hvis diagnosen viste sig, at enheden er defekt, så skal den fjernes. Gør det nemt nok. For at gøre dette, skal du slukke for tændingen og fjern alle kabler, der fører direkte til sensoren. Dernæst tager nøglen 22 og nervepirrende ud den mislykkedes enhed. Installationen udføres i omvendt rækkefølge med et drejningsmoment på højst 10 Nm.

Det sker ofte, at i løbet af denne tid brækker drivakslen. I dette tilfælde, at det er nødvendigt at fuldføre demontering af speedometeret. For at bruge denne tast 10 Hvis enheden ikke kommer ud fra åbningen, derefter forsigtigt svaje ham. Man skal være forsigtig, da det er sandsynligt, at komme ind i drevet gearkasse. Installationen udføres i omvendt rækkefølge. Som du kan se, er der ikke noget svært. Alt arbejde i mindre end 10 minutter.

vigtige oplysninger

Da Volga fabrikken produktion biler er forskellige ikke-steril under hætten, er det ofte årsag til svigt sensor er ekstern kontaminering. Derfor, i nogle tilfælde helt normalt rengøring. For at gøre dette, skal du visuelt inspicere hastighedssensoren på VAZ-2110. Hvis den er underlagt indtrængen af olie, snavs, arbejder ud, etc. - .. Vi fjerner det. Hvordan man gør det, vi allerede kender.

Næste du nødt til at rense det godt, og derefter geninstalleres. Hvis dette ikke virker, så en anden grund - dårlig kontakt. Hvad sker der skyldes korrosion af enheden. En anden årsag kan være ledninger brud. Til endnu en gang ikke at bekymre sig, er det bedre bare at købe en ny enhed, jo mere, at hastighedssensoren på VAZ-2110 koster kun 200-250 rubler. Men først er det ønskeligt at kontrollere, om speedometeret virker, da han til tider har skylden.

konklusion

Vi alle forstået, hvordan man udfører den rigtige erstatning sensor VAZ-2110 sats. Rækkefølgen af handlinger, som du har brug for at følge og bør ikke forsøge at fjerne enheden, når motoren er enten ikke deaktivering af ledninger. Det er også tilrådeligt ikke at ryge under udskiftning og kan ikke bringe bilen tæt på åben ild. Alle disse grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger, der skal følges af hver bil ejer, der beslutter sig for at udføre en uafhængig udskiftning.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at kabinettet er lavet af plastik, så du skal være meget forsigtig, når du fjerner det, især hvis du ikke vil købe en ny hastighedssensor på VAZ-2110. Hvis du opdager, at enheden ikke reagerer, så er det nytteløst at reparere, meget lettere at købe og levere nye, t. Til. Det vil være meget hurtigere og billigere, især hvis du gør det med hænderne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.