Mad og drikkevarerOpskrifter

Ost-grisehale - en udsøgt delikatesse

I modsætning hertil kiks, chips og et udvalg af snacks, ost fletning er helt sikker for menneskers sundhed. Men i forfølgelsen af høj kvalitet er i stigende grad kommer til at indse, at ost ost stridigheder. Efter alt, undertiden en, der er lavet i form af grisehaler, tiltrækker en behagelig røget smag, og undertiden andre end gummi og kan ikke kaldes. Hvorfor sker det? Lad os prøve sammen at forstå alt dette.

Ost-grisehale har et andet navn - "Cecilia". I oversættelse fra armenske midler "forvirret". Ikke alle ved, at det fiberholdige ost er i Armeniens nationalret. Den er lavet helt i hånden, og dens sammenhæng minder stærkt om en anden populær type - suluguni. Men i en ost butik simpelthen anerkendt. Den består af fibergarner, strapped sammen i bundter. Generelt osten minder en grisehale, hvilket er forståeligt fra dens navn.

Jeg må sige, at de "fletninger" af de fibrøse tråde er flettet slet ikke for udseendet. Han er ansvarlig for kvaliteten af det færdige produkt. Det er så nyttige egenskaber af rå mælk, juice og næringsstoffer til gavn for menneskers sporstoffer er meget bedre bevaret. Chechil skal spise de mennesker, der mangler calcium eller sidde på en temmelig streng diæt. Ost har en kalorie grisehale 282 kcal pr 100 g produkt. Dette produkt indeholder en mængde: 19,5 g fedt, 21,6 g protein og ca. 1,6 gram kulhydrater. Det ser ud til, alt med måde. Men vi må ikke glemme, at chechil indeholder en masse salt, som det kaldes, holder væske i kroppen, der forårsager dannelsen af ødemer. Så du skal ikke overdrive det her.

Chechil gennemført portioner, dvs. bjælker som når vægten på 5 kg. Ved salg af hvert bundt er skåret præcist nødvendige mængde gram ost. Teknologien til dets fremstilling er kompleks. Før du tænder på hylderne i købmandsforretninger og supermarkeder, Ost-grisehale passerer særegne kvalitet testet. De fineste af sin tråd skal passere gennem et nåleøje uden vanskeligheder. Ellers et produktnavn og hård ost.

Ost-grisehale har følgende sammensætning: salt, bakteriel gæring, og mælk (får, ko eller ged). Sådanne oplysninger er normalt angivet på etiketten. Ofte producenter anvender calciumchlorid. Det giver dig mulighed for at danne en ostemasse. Hvis du kan se, at denne komponent er inkluderet med produktet, så skal du ikke bekymre dig, fordi det betragtes som et sikkert tilsætningsstof til fødevarer.

Ost-grisehale kan have en anden farve i farve, der spænder fra mælk-hvid og efterbehandling med en lidt gulligt skær. Hvis butikken du finde en lys ost og endda aggressiv tone, så i hvert fald ikke købe det. Efter alt, lyse farve indikerer brugen af farvestoffer. Afslutningsvis vil jeg gerne sige et par ord om udløbsdatoen. Neutral chechil lagret 60 dage, og røget - alle 75 dage. Hvis etiketten Indstil en længere periode, betyder det, at osten blev fremstillet ved tilsætning af syntetiske konserveringsmidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.