HobbyHåndarbejde

Origami stjerne

Origami stjerne er meget let at udføre og kræver ikke et stort forbrug af materialer. Men bare rolig, kan denne enkle lille stjerne være en reel velsignelse i udformningen af rummet på hverdage og helligdage.

Denne origami stjerne har den fordel, at det ikke behøver dyre materialer eller særlig viden, kun brug for et par strimler af papir.

Som grundlag tog jeg en papirstrimmel 1 cm i bredden. Strimler af en halv centimeter i bredden, også vil få en dejlig stjerne, men det vil være for lille. Hvis vi tager i striben er bredere, stjernen vil ru og unøjagtige, hvilket er grunden til den ideelle værdi - omkring 1 cm i bredden.

Papiret kan være enhver, pasform og magasin, og skrivebog, og alle andre. For eksempel, jeg valgte emballage og voks papir (billedet er faktisk ligegyldigt). Af blanke farve magasiner også modtaget meget smukke stjerner - lyse og meget usædvanligt! Det papir, du vælger, kan være smuk på den ene side, det vil ikke være synlig for den forkerte side, og det er et klart plus stjerner.

Nu tager vi vores papir og klippe det strimler 1 cm brede. Under arbejdet, skåret i strimler lettere at lime sammen til én, og derefter skåret af, kan du bruge dette alt for lange strimler af papir. Tja, hvis dit hus har et papir streamers, vil dit arbejde være endnu nemmere.

Grundlag for origami stjerner

Origami stjerne begynder med fundamentet i form af en regulær femkant, fremstillet af tilberedte papirstrimler. For at gøre dette, folde løkken, gennem det flyde ned spidsen og binde en knude i vores barer.

Og nu en vigtig pointe - filmen bør ikke være for løs eller for stram til en del af strimlen støder hinanden i hjørnerne.

Til hale ikke var synlig fra denne vinkel, bøjer ryggen.

Nu vi begynder temmelig stramt vind båndet. For permanent at skjule bare bøjet hale, dirigere enden af båndet i hans retning. Det er, hvordan vi viste sig god base stjerne Origami - en regulær femkant.

Drum origami stjerne

Kanterne af Pentagon tæt gå rundt om papiret, så det ikke er Ivy. Båndet derefter vendte vrangen ud og sigter til højre og opad, så gå omkring siden af Pentagon og begiver sig ud på et bånd til venstre og ned. Hvis du gjorde alting rigtigt, vil båndet selv falde i den rigtige retning, og så er det at blive taget væk til højre.

Når origami stjerne består af en meget lange strimler, hver side af femkant nødt til at gå rundt et par gange. Hvis du har et bånd omkring 30 cm i længden, femkant kuvert mange gange, hvor meget er nok papirstrimmel.

Fortsæt med at bøje rundt i kanten af femkant, snoede båndet.

Vedhæfte kædehjul volumen

Når den resterende spidsen af båndet meget kort, skal det være fast, gemmer sig under strimlerne dreje.

Nu da vores femtakkede stjerne origami næsten klar til at være et afgørende øjeblik i arbejdet - du nødt til at give det volumen. Dette kan gøres nemt med en fingernegl, vejlede det over midten af hver side af Pentagon.

Med den anden hånd, vi i mellemtiden holder en blank for (stjerne til at blive en volumen, er det ikke nødvendigt at komprimere den rektangulære flyet). Alle parter forsøger at bøje mod midten af de samme stjerner. Diameteren af det færdige tandhjul - 1,5 cm.

Ved hjælp af volumetrisk kædehjul origami

Når du sørge for, at der ikke er noget vanskeligt i fremstillingen af sådanne stjerner, behøver du ikke stoppe ved en! De virkelig ubegrænset vifte af applikationer!

Origami Star er egnet til dekoration et juletræ, kan du lave en blomsterkrans og dekorere dit hjem, holde fast på gaver eller feriekort, men du kan bare smide dem på bordet. Du kan stadig tage en plastik eller glasflasker en smuk form, og fylde dem med stjerner, og du har en original og attraktiv gave.

Hvordan man laver en julestjerne origami?

Origami "Christmas Star" - den perfekte dekoration gaveæske og juletræ. Små firkantede asterisk sølv kan dekorere væggene i rummet, som vil være vært for fest. Papir jul Stjerner kan tage en hvilken som helst farve, men den smukkeste hun er i en gylden, gul eller orange tone. Selvom hvis du ønsker at være original, kan du lave en stjerne mest uventede farver - for eksempel en stribet (marine stil) eller pohpzhuyu på blomst eng.

performance-teknologi:

  1. Bøj diagonal firkantet stykke papir og udvide.
  2. Rul og udvide ark papir.
  3. Fold hjørner til midten.
  4. Udvid og rotere emnet.
  5. Fold et stykke papir.
  6. Fold igen.
  7. Først bøje diagonalt nederste højre hjørne, så det nederste venstre hjørne.
  8. Gentag trin №7 tre gange.

Disse håndværk kan gøres med børnene - det er rigtig sjovt for regnfulde vinteraftener, giver dig mulighed for at opleve den nærhed til hinanden og føle fornemmelsen af at nærme ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.