SundhedHårtab

Det stof af hårtab "Generolon": anmeldelser og applikationer

Sund og smuk hår - et mål for, hvad den menneskelige krop fungerer normalt. Når håret begynder at falde ud, blive skør og kedelig, er det nødvendigt at konsultere en læge. I de fleste tilfælde er disse problemer forårsaget af mangel på vitaminer eller et nervøst sammenbrud. Men ofte tab af hår - et tegn på en mere alvorlig tilstand.

Hvad er alopeci

Unormal hårtab, hvilket fører til udtynding eller fuldstændig forsvinden i nogle områder af hoved eller krop, kaldet alopeci. Skelne alopecia, diffus og androgen form af sygdommen. Behandlingsforløbet er tildelt en læge efter en fuldstændig undersøgelse af patienten. En effektiv middel til behandling af lokale hårtab og skaldethed er et stof "Generolon". Anmeldelser af patienter, der brugte dem til at vise effektiviteten af midler, selv om der var nogle bivirkninger i form af dermatitis i hovedbunden og allergiske reaktioner.

Hårtab hos kvinder

Tilbøjelige til alopeci, både mænd og kvinder. For mere retfærdig sex problemer forbundet med hårtab, er det meget mere følsomme end mænd. Dette skyldes primært, med den kvindelige psykologi og ønsket om at altid se attraktiv. For mange mænd skaldethed er en masse spænding og angst, og for kvinder kan blive til en ægte tragedie. Årsager til hårtab hos kvinder kan indstilles. De vigtigste er forbundet med graviditet og barselsperiode tilbagebetalingsperioden, samt mangelsygdomme. Behandling udføres ved forskellige fremgangsmåder og præparater. I de fleste tilfælde, læger ordinere betyder "Generolon". Anmeldelser kvinder om stoffet sige, at det mærkbart er stopper hårtab og styrker rødderne.

Effektiviteten af lægemidlet "Generolon"

Grundlaget for denne medicin omfatter et stof minoxidil, som forbedrer blodcirkulationen i hårsækkene, herunder de såkaldte sovende og aktiverer vækst. Tilgængelig lægemiddel i sprayform til udvortes brug 2% og 5% minoxidil opløsning. Til behandling af androgen og alopecia areata brugt "Generolon" - spray, virkelige patienter som systemisk terapi var positive.

Dosering af lægemidlet

Anvendelig middel "Generolon" topisk til det behandlede beskadigede areal særlige dispenserhoved 2 gange om dagen. Sprøjtes 6-7 TH injektioner. Sprøjteskylletrinet er ikke nødvendigt, fuldstændigt absorberet i midlet i 4 timer.

Effektiviteten af lægemidlet "Generolon"

Anmeldelser af læger angiver intensivering af hårtab i den indledende fase af behandlingen med denne medicin. Dette er normalt, t. Til. Minoxidil stimulerer hårsækkene, og i stedet for den gamle faldne hår vokse ny. Denne periode varer cirka 2-6 uger efter behandlingens start. Varighed på 1 år.

Kontraindiceret medicin "Generolon" personer under 18 år, gravide kvinder, ammende kvinder og ældre. På præparat "Generolon" anmeldelser er selvmodsigende: ikke alle patienter får de ønskede resultater. Dette skyldes det faktum, at inden ansøgningen ikke blev foretaget en passende undersøgelse og ikke gøre alle de nødvendige tests. Desuden, hvis vi bruger sprayen ikke systematisk reducere varigheden af behandlingen, er det umuligt at opnå den ønskede virkning.

I forskellige former for androgen alopeci spray udpege forskellig intensitet. Patienter, der har en 2% opløsning forårsagede ikke tilfredsstillende hårvækst, såvel som for dem, der ønsker en hurtigere genopretning af hårsækkene, ordineret 5% forberedelse "Generolon". Anmeldelser efter at bruge denne løsning er positive: markeret hurtigt nok hårvækst og fornyelse funktioner "sovende" hårsække.

Det skal bemærkes, at enhver narkotika kun eliminere konsekvenserne af sygdommen. Derfor, for en fuldstændig helbredelse er nødvendigt at finde ud af årsagen til hårtab, og til at forfølge et behandlingsforløb i behandlingen.

Du skal følge den rigtige kost, undgå nervøse overbelastning, bruge naturlige kosmetik.

Fremragende stimulerer hårvækst hoved massage. Kort sagt, effektiviteten af behandlingssystemet og integreret anvendelse af forskellige teknikker og værktøjer, sammen med et præparat af "Generolon" tilbagemelding bekræftet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.