Sport og FitnessUdstyr

PBC kniv: en anmeldelse, foto, anmeldelser

Kniv - hver kniv - en universel hjælper kniv - frelseren. Disse dyb viden syet ind genetiske arv menneskelige hukommelse som forhistorisk tid, når fodret en god kniv, udført de fleste af de huslige værker og ophavsretligt beskyttede vores forfædre fra flere trusler.

Livet ændrer sig, er det sikkert og behageligt, men trangen af mennesker til knivene stadig stærke, kan det ikke erstatte nogen banebrydende teknologi, ingen fancy underholdning, ingen computerspil. Efter alt, kniven er ikke bare et universelt skæreværktøj eller en elegant objekt for indsamling, det er - en afspejling af ejeren af den karakter, for at finde en måde at udtrykke sig. Derfor er mange jægere, og rejsende er knivene, som levende væsener, giver navne, omhyggeligt vogte og sørge over ham i tilfælde af tab.

Desværre, dagens marked nærmer sig en konstant billiggørelse af produktionen. Ved fremstilling af serielle produkter anvendes tvivlsomme materialer og teknologi, målet hvoraf den ene - at reducere de samlede omkostninger. I forhold til den reducerede bearbejdelighed af knive, deres funktionalitet og holdbarhed.

Men erfarne elskere af bladede våben er godt klar over, at en god kniv ikke kan være billige og af høj kvalitet, håndlavet kniv oplevet håndværker i enhver henseende usammenligneligt bedre kinesiske håndværk. Selv prisforskellen i sidste ende betaler indirekte: lang tjeneste og nyde deres arbejde, og ejerskab. Derfor, på trods af dominans af billige modeller, efterspørgslen efter virkelig høj kvalitet knive er ganske høj og stabil.

På grund af at stige i patriotiske følelser er ved at blive populære emner Russisk nozhedelov. Ud over prisen på indenlandske klinger ikke inkluderet told, hvilket gør deres omkostninger er lavere i forhold til udenlandske kolleger. PBC kniv - en lys repræsentant for det russiske marked af knive. Blandt kendere af klinger med en stiliseret leder af en ulv, og den stigmatisering af "PBC" behøver ikke reklame, og er forbundet med garanteret kvalitet.

Om mærke

Knive under mærket "russisk ulv kammerater" (forkortelsen står for PBC) lavet i Moskva siden 2006. Ideologisk far og leder af team af dygtige designere og nozhedelov er Mikhail Medvedkov, det var ham, der opfandt og patenterede teknologi kombineret håndtag samling, som anses for at være den vigtigste fokus i brand.

PBC indtagende enkel filosofi: produktion af høj kvalitet knive for den frie og stærke mennesker. ulv hoved i logoet symboliserer styrke, kærlighed til frihed og rejser. Prototyper af alle modeller er først grundigt afprøvet i praksis i den lange march, fiskeri, jagt, under ekstreme forhold. Kun udholde alle de prøvelser, de er forvandlet til modne, selvstændige knive.

Begrebet RVS - øget pålidelighed uden at miste funktionaliteten af vingerne, samt gennemtænkt ned til mindste nuancer af komfort, når arbejder. Hele produktionscyklussen tillader nozhedelam PBC fremragende produkt kvalitetskontrol. Men hvis det umulige skete: køberen opdagede en fabrikationsfejl, der forårsagede skader på klingen, de PBC mestre foretage frit fastsætte skaden eller udskift kniven.

For hvem er PBC?

Det er vigtigt at bemærke, at de karakteristika og formen af bladene på sværd fra PBC falder inden for rammerne tilladt ved lov, dvs. knive ikke for at være våben. En række PBC modeller stammer fra et ønske om deres skabere for at tilfredsstille de smager af forskellige og krævende forbruger.

Hunter eller fisker vil finde en pålidelig kniv PBC, som nemt kan lave en punktering, vil være flået og flået spil, klippe snoren eller sejlgarn.

Turist vil finde universel korrosionsbestandig klinge med uhvatistoy håndtag dækning pålidelige, medium længde blad og den skærende kant, som er i stand til at holde hele kampagnen skarphed. Han vil blive en pålidelig assistent i turen, gør alle mulige arbejde ved at skære mad før udskæring pinde.

Folk, der ikke kan forestille sig uden en kniv, få en taktisk knive by med en kort kniv, kan de diskret bæres i en skede i bæltet eller tøj. Sådanne knive er let at skære papir, pap, tråd, mad, der anvendes til at noget at overvinde eller krog, at file en blyant.

Samlere vil sætte pris på de mange forskellige valgmuligheder, skønhed og originalitet i udformningen af vingerne. Af disse unikke knive kan danne en separat indsamling.

Oversigt RVS kniv

Det vigtigste træk i knive under mærket "PBC" - patenteret håndtag montering teknologi. Kombinationen af applikatoren og push-på installation gør det muligt at kombinere fordelene ved begge teknologier i en enkelt klinge. På grund af en sådan konstruktion RVS kniv usædvanlig afbalanceret og korrosionsbestandig.

stål

Klinger lavet af RVS værdsætter tyske Krupp vedrører stål: D2 og 440C, som giver vinger høj stivhed og hårdhed (Rockwell hårdhed 59-60), fremragende modstandsdygtighed mod slitage og korrosion, evne til at holde den lange kant tilspidset i temmelig mild.

håndtere

Våben fra PBC, ud over den unikke installation har en række funktioner.

For det første er de lavet af fast laminat - mikarty der nozhedely PBC lavet af vores egen teknologi. På grund af dette, håndtag knive er modstandsdygtigt over for fugt, mug, svamp, lys, dufte. Fast og skridsikre greb i hånden. Alle komponenter mikarty uskadelige og har en sundhedsattest.

Dels på håndtagene påføres overfladen af hak, begrænser glidende.

For det tredje, hver håndtag har en åbning til gevindskæring Rem.

For det fjerde, tak mikarte håndterer erhverve den oprindelige form af forskellige farver og nuancer.

skede

Skede af kaydeksa er integreret med kniv PBC. Anmeldelser af dem mest ros. Den største fordel ved skeden - pålidelighed. For jægeren eller den rejsendes sikkerhed kniv kommer ud på toppen. Branded PBC kappe fastgjort til tøjet med en stål clips og sikkert holde bladet i en hvilken som helst position i de mest ekstreme situationer: under opstigningen af bjerget, i vandet, hoppe på huller maskine.

Skede termoplast (kaydeksa) vandtæt, ikke tilbøjelig til slid, elastisk og holdbar. Hvis det er nødvendigt, bliver de skilt ad og renset for snavs. Plastic skede mindre i volumen end læder modparter, hvilket betyder at de er mindre mærkbar under tøjet. Afhængigt af situationen, kan bladet trækkes ud med et ryk, men du kan - forsigtigt med den ene hånd med lille indsats.

Model "Varan"

Universal City med en lille kniv klinge og håndtag er meget komfortabel med hak.

Karakteristik af Knife RVS "Varan":

 • Blade stål - stål 440C.
 • Hårdhed - 60.
 • Kniv Længde - 19 cm.
 • Længden af bladet og håndtaget - 8,9 og 10,0 cm.
 • Bredden af bladet (maksimum) - 3 cm.
 • Tykkelsen af butt - 0,5 cm.
 • Vægt - 144 g
 • Håndtaget på mikarty.
 • Skede af kaydeksa.

"Finn"

Multifunktionelle taktisk knivsblad med medium længde. Great for vandreture, hvor vi har brug for en balance mellem vægt og alsidighed. Han er af den samme kvalitet af fødevarer nedskæringer, grene, reb, åbne dåser.

Karakteristik af Knife RVS "Finn":

 • Blade stål - stål 440C.
 • Hårdhed - 60.
 • Blade længde - 22 cm.
 • længden af bladet og håndgrebet -11 og 11 cm.
 • Klinge bredde (maksimum) - 0,22 cm.
 • Tykkelsen af butt - 0,51 cm.
 • Vægt - 139 g
 • Håndtaget på mikarty.
 • Skede af kaydeksa.

Kniv "Goblin" PBC

Fremragende kniv til fiskeri og jagt. Det kombinerer magt, varm klippe, modstandsdygtighed over for aggressive medier.

features:

 • Blade stål - stål 440C.
 • Hårdhed - 60.
 • Blade længde - 27 cm.
 • Længden af bladet og håndtaget - 15 og 12 cm.
 • Klinge bredde (maksimum) - 3,1 cm.
 • Tykkelsen af butt - 0,4 cm.
 • Vægt - 205 g
 • Håndtaget på mikarty.
 • Skede af kaydeksa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.