Sport og FitnessUdstyr

Hvordan vælger en cykel?

Når du køber en cykel, du næppe tænke over, der foretrækker en bestemt type drev, der skal komme netop den model, du har valgt. Forsøg ikke at tage den dyreste og smukke cykel, til udvælgelse af sportsudstyr bør gribes an meget alvorligt. Også, før de går til en specialitet butik, som du har brug for at beslutte, hvordan og hvor du vil gå - langrend, i parken, kun i byen, eller måske du vil gå på en lang cykeltur. Af alle disse forskellige formål er forskellige cykler. Alle disse oplysninger er påkrævet salgsassistent, der vil fortælle dig, hvordan du vælger den rigtige cykel.

Før du køber, besøge flere sportsforretninger at sammenligne priser og præsenteret opstilling. Bemærk rammen, men behøver ikke at lede efter tilstedeværelsen af eventuelle lommelygter og vinger. Vide, hvordan man vælger en cykel, du laver et godt valg.

vælge størrelse

En almindelig fejl er det forkerte valg af cykelstellet. Dette lettes af, at butikker og markeder hver model cykel normalt er repræsenteret i et enkelt eksemplar, som ikke tillader køberen at vælge rammen størrelse, der er egnet til ham. Husk, at producenten altid producerer hver model i flere størrelser. Modulstørrelse - afstanden fra aksen af vognen (akse af systemet) til skæringspunktet sæderøret med lukningen stiftsæde. Målt det hele i inches.

Hvordan til at vælge en cykel for vækst? Bemærk sædet og pedaler - til den lavest mulige position af pedalen dine ben skal være næsten lige. Hvis det ikke er, og at benene var lige, du har brug for at skubbe stiften, som er placeret under sadlen, over grænseværdien - du skal bare mere Rostovka enhed (størrelse).

Hvordan vælger en cykel? En par flere tips

Lad os tale om det detaljerne ramme. For hver person valgte ramme separat på grund af de træk ved de enkelte dele af strukturen. Når du vælger den største betydning, er længden af benene. Husk også, at rammen for forskellige producenter har forskellige størrelser, så hver gang der kræves til at sidde på cyklen og forsøge på ham på benene. Hovedreglen af udvælgelsen modulstørrelse: stå på en plan overflade med produktet mellem benene. I så fald skal du være velkommen til at sidde på bredden af håndfladen (det er omkring 10-12 cm). Det er nødvendigt at være i stand til at undgå ulykker og skader med en skarp spring ud med cyklen. Hvis du kører sikkert, kan du glemme alt om denne regel. Denne regel er ofte ignoreret af de fleste forældre, at købe en cykel teen-chefer. Selvfølgelig kan de forstår, fordi hvert år er brugt på indkøb af store til barnet er meget dyrt.

For at bestemme størrelsen af rammen, er der endda en særlig formel: benlængde ganges med 0,56. Det endelige antal divideres med 2,54, og i sidste ende kommer ud den nødvendige Rostovka! Som du kan se, formlen er enkel! Vide, hvordan man vælger en cykel for vækst, kan du ikke gå galt, og vil kun opleve det sjove ved cykling.

Spekulerer hvordan du vælger en cykel, så glem ikke om garantien for produktet. Vær sikker på at spørge om det fra en konsulent i butikken. At købe varer, passe på, at dit garantibevis klart og helt fyldt. Også insisterer på, at cyklen kontrolleres i din tilstedeværelse, hvis det ikke er kaldet til at gøre sælgerne. Kontroller ikke kun graden af et oppumpet dæk, men også bremserne, gearstang, og manglen på "ottere" på fælgene. Vide, hvordan man vælger en cykel, du træffe det rigtige valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.