ForretningIndustri

Historien om papiret. papirfremstilling

Historien om papiret har været her i tusinder af år, og stadig er det stadig de mest almindelige former for fremsendelse af oplysninger grafik eller symbolsk måde. Men hun også fundet anvendelse i hverdagen, som emballeringsmateriale, i det indre og til hygiejniske formål.

Med hjælp af tegningerne, der overføres via grafiske billeder. Hvis i fortiden det kan have været de første skematiske skitser af genstande og fænomener over de omkringliggende folk, men nu papiret udskrives et foto med høj detalje, så tæt som muligt afspejler den omgivende virkelighed.

Men når det kommer til at skrive, viste det sig langt tidligere end blev født ud af papir. I fortiden, dette materiale var en masse af alternativer. Nogle af dem, for at være ærlig, var meget mere holdbare. Men i papiret er dens fordele, som tillod hende at få så bred. Denne proces sker yderst heterogen. Hvis Kina kendte til papiret selv før vor tidsregning, tjente europæiske civilisation adgang til det kun til middelalderen.

Papirfremstilling er modificeret med fremkomsten af nye teknologier. Desuden dette medfører både kravene i den nye printteknologi, og metoder fra modtagelsen. Hvis tidligere for sin produktion var forpligtet til at behandle stoffet og derefter med fremkomsten af den industrielle revolution og indsættelsen af papirmasse ændret.

Må ikke undervurdere værdien af papiret i udviklingen af samfundet - gennem fiktion og videnskabelige publikationer. Tilgængelighed af bøger spillet en stor rolle i dannelsen, som bragte den teknologiske udvikling.

På nuværende tidspunkt rolle papiret er reduceret, men selv med fremkomsten af elektronisk dokument alle relevante papirer har deres konkrete udformning, hvad enten den valuta noter eller nogen identifikation.

Hvad gør papiret

I dagens verden bruger vi papirprodukter i deres daglige brug, nogle gange uden at tænke over det. Vi møder hende i hjemmet og på arbejdspladsen. Det bruges til reklame, det er trykt på kvitteringer for indkøbte varer, og, i sidste ende, oftere vi betaler for indkøb af papir pengesedler.

Historien om papir oprindeligt beregnet til at bruge det til at bevare og overførsel af viden. Nu er denne rolle gives til bøger, pjecer, aviser og andre trykte materialer information karakter.

Udsmykningen for papir, der bruges til produktion af muren tapet, fotoprint, og som grundlag for malerier og prints.

Som materiale til emballage karton anvendes. Fra den er fremstillet som en enorm kasse til transport af varer samt små poser med juice eller mælk.

Papir med vand varemærker og andre grader af beskyttelse, der anvendes til vigtige dokumenter, som leveres i et enkelt eksemplar: pas, certifikater for registrering, licenser og så videre. Produktion af papir på en lignende teknologi anvendes til produktion af pengesedler.

Papiret i form af bånd, der anvendes til udlæsning instrumentering i medicin og videnskab. Dette er typisk for udstyr, der er ikke designet til at arbejde med digitale medier.

bakspejlet

De gamle billeder af dyr og jagt for dem, lavet af primitive stammer kan findes på væggene i huler. Den første bevarede egyptiske skrift er også indgraveret på stenplader. De var tunge, og arbejde med dem kræver nogle færdigheder fra masteren. Med udviklingen af industrien begyndte at bruge metalplader, men teksten hver gang skulle anvendes til støbeformen, som også var ubekvem.

I Mesopotamien opfundet en mere egnet materiale til optagelse. Sumererne brugt lertavler til deres kileskrift. Det var helt en bekvem måde: ved at bløde ler er bekvemt at skrive de tørrede tabletter var forholdsvis let. Men de var ganske skør.

Men de gamle egyptere i det tredje årtusinde f.Kr., opfandt papyrus, som med rette kan betragtes som en forløber for papiret. Det er lavet af den samme plante, der vokser i Nilen. Til direkte produktion bruge indvendige del fiber, som er adskilt fra stilken. De adskilte fiberlag oven på tværs i forhold til hinanden og anbragt under pressen. Som bindemiddel optrådte som sig selv juice planter og mudret Nile vand rige silt aflejringer og slim, og det blødgjorte brød krumme. De resulterende ark blev limet sammen i scroll. Det var en god måde at journalføring, papyrus var lys, let at transportere, og det kan skrives tekster volumen indhold.

Født af papir

Oprettelse af det første papir af den kinesiske silke var formentlig før vor tidsregning. Men den nøjagtige oprindelsessted og tidspunkt for forekomst er ukendt. I løbet af arkæologiske udgravninger blev fundet papirlapper i begravelsen, der tilhørte den æra, der gik forud for Han-dynastiet. Men det første papir, samt papyrus, var meget dyr. Derfor, mens i løbet var mere almindelige træ plaques, som brænder varm tekst med spidsen af pennen.

Det er kendt, at 105 kejserens rådgiver Cai Lun minister i år skænket titlen og andre æresbevisninger for hans bidrag til forbedringen af papirfremstilling teknologi. For sin produktion kun blev forkastet kokonerne silkeormens eller stof scraps opnået fra den indre bark af mulberry træ. De blev opdelt i små stykker, og derefter pulveriseret i en morter til et fint pulver næsten. Den resulterende masse blev blandet med rent vand til en homogen opslæmning, som derefter blev lagt i bambus dannende sigte. Rammer af dens sider blev sat ark størrelse, og åbningerne lettet ventilation luftstrøm og som følge heraf, hurtig tørring. At udjævne netmønster, blev papiret anbragt mellem to polerede sten overflader. Således er det samtidigt, en glat og fin.

Efter opfindelsen af denne fremgangsmåde yderligere fremgangsmåde til fremstilling af papir blev forbedret ganske hurtigt. Teknologien begyndte at anvende specielle bindende sammensætninger baseret på stivelse og klæbemidler af naturlig oprindelse, hvilket gjorde papiret mere holdbare. En stål basis ikke kun silke fiber, men også andre bomuld og hør, hamp og garn, som typisk var ved fremstilling af reb.

Et alternativ til papir

Sammen med undervisning i kinesisk buddhisme skete distribution af bøger på nært kontakt med ham til Korea og Japan, henholdsvis de overtog erfaring og i papirindustrien. Desuden har papirfremstilling teknologi og dens skabelse mestrer nabolandene i Centralasien og Mellemøsten. Men på det europæiske kontinent papiret kom først efter erobringen af Spanien af araberne.

Selvfølgelig, før spredningen at anvende alternative materialer til at skrive tekster. Lige siden oldtiden, blev dyrt papyrus erstattet af pergament og voks tabletter.

Sidstnævnte er en træplade, hvorpå et tyndt lag voks blev påført. Værktøj til skrivning er en fast metalstang, hvis ene side er slebet til breve, og en anden, flad, skrabning indtraf, hvorefter teksten kan omskrivning. Denne metode er meget brugt til at skrive læring og den midlertidige karakter af journaler op til middelalderen.

For en mere langvarig brug af pergament anvendte dyreskind særlig dressing. I læderindustrien huden af får og geder blev dyppet i alkohol, blødgjort og komprimeret. Den største fordel ved pergament var det faktum, at det giver dig mulighed for at skrive på den fra begge sider. Derfor blev de første europæiske bøger lavet på grund af ham.

I det gamle brugte Rusland birkebark. Men desværre, at have overlevet kun et lille antal af breve skrevet på den.

De forløbere for moderne papir

Historien om papiret i sin nuværende form ikke eksisterede indtil det 18. århundrede. Forskellige produktionsteknologi, afhængigt af det anvendte materiale, hvad enten klude eller træ.

Forsøg på at bruge direkte træfibre gav ikke et signifikant resultat. Selv om Kina med succes har brugt bambus i slutningen af det første årtusinde e.Kr..

Med fordel råmaterialet til bogen af papir og papiraffald tjente som en gammel slidte tøj fra lærred stof. Her på avisen var et billigere materiale, såsom strå. Så meget, at de opstod underskud, nogle lande endda indføre et forbud mod eksport af klude. Og i Amerika var der en situation, hvor bogtrykkere solgte bøger kun til dem, der bragte dem råvarer til forarbejdning. Under indflydelse af en sådan for høje priser efterspørgsel vil vokse, hvilket fører til fremkomsten af sorte markeder.

Hakket rå materiale blev anbragt i en stor beholder af vand og grundigt omrørt, indtil en opslæmning tilstand, når de anbringes i en blanding af partikler af mere eller mindre ensartet. Oprindeligt brugt af manuelt arbejde, og arbejdet cherpalschika var meget respekteret. Det følger heraf, at halvfærdige produkt har nået den ønskede tilstand, så belære opslæmning på en sigte.

Senere dukkede mølle vand hjul, som driver akslen. Sin mekaniske energi overføres til formaling af råmateriale til papirmasse. Hver mølle til at betegne eksklusivitet deres produktion bruges et stempel eller vandmærke. Et metalgitter scoop tråd syet et tegn, der manifesterede sig i papirmassen efter tørring.

Fra den spanske papir virksomhed migreret til andre europæiske lande. Italiensk mestre lærte eksperimentere med kemiske reagenser. Hvidt papir blev opnået ved blegning med chlor, og anvendelsen af et organisk klæbemiddel svejset dyreknogle ikke lov til at absorbere blæk.

I præ-Petrine æra, vores land har købt papiret fra Frankrig og Italien, og kun i 1714 lagde den første vandmølle for mekanisering af produktionsprocessen. Men på trods af en vis forsinkelse Europa fra Asien, det var dér, kom op med en måde at skabe en stemplet papir med vandmærker, som hverken var kineserne eller araberne.

Cellulose, og den industrielle revolution

Historien om papiret har undergået store forandringer efter at have studeret sammensætningen af træ og udseendet af papirrullen sporløst gitter.

Åbning af papirmasse i 1719 ejet af den franske kemiker Rene Reaumur. Det var ham, der først foreslog dens anvendelse i produktionsprocessen. Cellulose er et tæt lag af polymer af glucosemolekyler, der skaber en beskyttende barriere i sammensætningen af cellevæggen. Processen af isolationen fra træ eller græsfibre foregår under indvirkning af reagenser spalter mindre stabile stoffer i cellerne. Jo mere celluloseindhold i anlægget, mere tæt det er fremstillet af papiret. Men med fremkomsten af papiret maskine er råvaren har været meget anvendt.

Den første maskine til produktion af høj kvalitet papir udkom i England uden spor af nettet. Men mens det stadig er lavet af hør affald klude, som er knust i en særlig enhed kaldet "rulle". Pulp lagde ikke på en metal si, og en særlig struktur tæt vævet. De resulterende folier kaldet "Whatman" til ære for ejeren af fabrikken, de har en karakteristisk glathed og cremethed. Dette tillod erfaring akvarel teknikker til at skrive maleri, skyde den førende position af lærredet og olie maling.

Men efterspørgslen efter papiret var enorm. For at øge sin mængde, eventuelle papirmaskiner. Ruller pulveriseret savsmuld, affald træ produktion, som derefter blev anbragt i surt eller alkalisk medium, hvor spaltningsreaktionen af træfibre og cellulose allokeret. Den resulterende masse af papir halvfærdige svulmede, godt absorberende vand. Da har traditionelt betragtes ubehandlet papir. Men at forme opslæmningen blev rullet mellem to modsat roterende aksler med kobbernet. Således opstod papirruller. En simpel papir opnået efter opskæring dens særlige knive. Denne proces tillod papiret til at skabe en vis størrelse og tæthed i et stort antal næsten automatisk måde.

Afhængig af den påtænkte anvendelse i papirmasse indført særlige additiver. For eksempel er den lysfølsomme komponent behandles specialpapir "foto", den er knyttet til det faktum, at forekomsten af fotografier, udført i et rum med et rødt lys farve. A farvelægning ark gav de ønskede nuancer.

Rolle papir i udviklingen af menneskeheden

Lang tid, fremstilling af papir var en handel hemmelighed en begrænset kreds af ejere. Processen med fremstillingen var yderst tidskrævende. Historien om papir, samt dens anvendelse, var det privilegium at de velhavende klasse repræsentanter, som var i korrespondance, læse bøger, forbedre deres uddannelsesniveau.

Jo mere tilgængelig blive papir medier, jo hurtigere voksende hastighed erhverve nye oplysninger bred vifte af mennesker. For eksempel, Marco Polo skrev en bog om sine rejser, det læst af tusindvis af mennesker, og deres billede af verden har udvidet. Darwin beskrev sine konklusioner om arternes oprindelse, der kom til ham i hans ungdom, da han gik på en ekspedition ombord på "Beagle".

Så for at hæve uddannelsesniveauet i samfundet, der indirekte har bragt dagens udviklingsniveau. Udviklet udskrivning, hvilket eliminerer behovet for håndskrevne tekster, senere dukkede skrivemaskiner, og i computeren alder - Printere.

Moderne former for papir

Historien om den tegnepapir har ikke gennemgået store forandringer. Kreativitet stadig krævede groft papir manual og industriel produktion. Når det vælges i første omgang overveje, hvad absorptionskapaciteten, som de blev knust fibre. Hvad de er større, jo mere papiret er mahram når skrabning.

Office letvægts papir er primært beregnet til eller laser patron udskrivning. Kopiering udføres på en lignende teknologi. Men tidligere til dette formål den blev brugt carbonpapir, hvis ene side er dækket med et tyndt lag farvet pigment. Nu er det kun anvendes til den samtidige gentagelse af de oplysninger og kvitteringer håndskrift.

Udskriv digitale billeder i høj grad påvirket sådan noget som papir. Foto trykt på det, har både en blank overflade og en mat. Antages laser eller inkjet printer er valgt til forskellige former for papir tæthed. Også kvaliteten af papir, du skal overveje, når du bruger bestemte blæk genopfyldt blækpatron.

Engangs papirlommetørklæder er mere praktisk end deres klud modparter. Rulle toiletpapir er fremstillet, ikke det første århundrede. Men i Amerika tilfældet, når stedet for en rulle producerede mængder af billig poesi af blødt papir til hygiejniske formål. Noget af det er forvirrende, men producenten oprindeligt udtænkt til at kombinere de to processer.

Papir bølgepap typen lavet af relativt billige råvarer - halm. Holdbarhed opnås ved den foldede bælge lag placeret mellem to ark af pap. Således bliver trykket udøvet af vægten af genstande dispergeret på grund af den elastiske lag, som er modstandsdygtig over for deformation. Men dette board har en synlig inddragelse af fibre, på grund af den porøse tekstur af kassen ud af det er deformeret under indflydelse af vand, mens der i alle andre tilfælde er de meget bekvemt for transport.

Til emballering af fødevarer ved hjælp af teknologi "Tetra Pak". Det indre lag af emballagen i kontakt med fugt, fødevarer er belagt med et tyndt lag af folie. Den ydre karton er lyst med en blank overflade, som forårsagede navn, sammensætning og så videre.

udsigter

Papir medier døende. På trods af, at læsning er stadig meget populær, er papir bøger, magasiner og aviser købt mindre hyppigt. Der er gradvis udskiftning af elektroniske modstykker.

Aflæsninger på de måleinstrumenter er i stigende grad lagres elektronisk. Og nemmere at oprette dokumenter i digital form, og derefter bekræfte deres identitet ved hjælp af certifikater.

Men brugen af papir vokser konstant som emballeringsmateriale: Emballage, en bred vifte af emballage, indpakningspapir ....

Selvom det ikke mister sin relevans reklame gennem print produktion. Flyers, bannere, plakater, foldere, udleveres gratis gave kalendere kræver ikke store investeringer, men godt øge brand awareness.

I alle sektorer, hvor brugen af materialet luftfartsselskab vil være billigere, vil papiret finde sin plads. Også glem ikke dens anvendelse inden for kunst. På trods af de åbenlyse fordele ved computergrafik, maleri, boligindretning, i de fleste tilfælde, er stadig skrevet på papir eller lærred.

Og selvom papiret ud af nogle områder af livet, er det stadig meget populær i andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.