ForretningIndustri

Hvad er det næste største passagerfly i verden?

Globale luftfartsindustri har gennemgået i sin historie, en række måder. Designerne af de tyverne, trediverne og fyrrerne af det sidste århundrede, konkurrerede i hastighed, loft, rækkevidde og, selvfølgelig, størrelsen af deres kreationer.

Kæmpe ANT-20, som har modtaget navnet på den store proletariske forfatter Maksima Gorkogo, i 1934 blev den største fly af sin tid (med den sædvanlige chassis med hjul). Værdien af det for flyrejser var minimal, flyet udførte mere propaganda funktion, sin imponerende udseende forårsager en følelse af stolthed for den sovjetiske stalinistiske luftfart.

Men gav det snart vej til spørgsmål om prestige prioriterede pragmatiske grunde. Førende flyselskaber har set, er, at jo flere mennesker flyvende køretøj kan rumme, jo billigere transport af hver enkelt passager.

Den sti, der gik under vejledning af eksperter KB A. N. Tupoleva i begyndelsen af 1960'erne, at skabe den største passagerfly i verden med turboprop kraftværk af Tu-114, var typisk for den sovjetiske flyvedligeholdelse skole. Grundlaget blev taget strategisk bombefly Tu-95: skroget udvidet og udstyret med tre komfortable lounges. Alle var på grund af konstruktionsfejl at konvertering mulighed, betyder kravene til militært udstyr, der ikke tager hensyn til støjniveauet og bekvemmeligheden ved at løfte stigen.

I begyndelsen af halvfjerdserne det amerikanske firma Boeing afsløret den største passagerfly i verden, dobbeltdækker "Dzhambo Dzhet 747". Det var et sandt mesterværk, startvægt er lidt mindre end 400 tons, nogle ændringer sørge for befordring af mere end fem hundrede passagerer.

Men ikke kun det passagerfly af interesse for kunderne. Som i Sovjetunionen og det amerikanske forsvarsministerium udviklede læren hvorefter muligheden for hurtig indsættelse af en lang række varer er ikke den sidste. "Ruslan" AN-124 den største fly i verden er designet oprindeligt til levering af missilsystemer, men bruges også i kommercielle og humanitære formål. Dens dimensioner og tekniske specifikationer, som f.eks massen af nyttelast og rækkevidde søgning, forbliver uovertruffen til denne dag.

For alle sine fortjenester, "Ruslan" har en funktion - det er absolut ikke egnet til transport af personer. Står mål med størrelsen af det største passagerfly Airbus A380 skabt netop til dette formål. Otte hundrede og halvtreds passagerer at slå sig ned med en hidtil uset hidtil komfortabelt på to dæk, en non-stop rækkevidde på op til 15 thous. Km og et forbrug på kun tre liter petroleum 100 kilometer pr passager skabe denne himmelske titanium uforlignelige konkurrencefordele foran sine jævnaldrende i den civile luftfart furer en travl hovedvej.

Hvad vil være det største passagerfly i verden i de kommende årtier? Hvordan vil det se ud? Baseret på de generelle tendenser i den globale luftfartsindustri tyder på, at vi skal forvente en yderligere stigning i kapaciteten af saloner op til tusind eller flere mennesker, men mulighederne for klassisk layout ordninger er ikke ubegrænsede, så det er usandsynligt, at overstige tallet 1500. Designet er selvfølgelig i stigende grad vil anvende kompositmaterialer og plast. Det kan konkluderes fra data i den hurtige udvikling af polymer teknologi, som giver mere høj styrke kombineret med lavere vægt.

Men spørgsmålet om, hvem vil skabe den næste største passagerfly i verden, forbliver åben. Europa havde orde, hvis sted er nu? Måske amerikanerne eller russerne? Og er det muligt, at den næste vil være den kinesiske gigant? Kina luftfartsindustrien i de seneste år er i kraftig vækst ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.