BilerBiler

Hvad er en hovedenhed. hovedenhed

Den moderne bil er pakket med alle former for elektronik, der skal forbedre sikkerheden og skabe et behageligt miljø, mens du kører. Ikke hver chauffør kender alle elektroniske enheder, såvel som på de opgaver, de udfører. En undtagelse er måske kun hovedenheden. Dette udtryk skjuler multimediesystemet af bilen, for at udføre mange af vores sædvanlige funktioner.

I denne artikel vil vi se præcis, hvad der udgør et sådant system for medierne, de muligheder, som de nuværende modeller fra forskellige producenter.

Multimedia System - midten af bilen interiør medlem

Da gamle vromen i salonen nogen civile bilradio indtager en central plads. På instrumentbrættet er en række forskellige enheder, men at det ofte måttet beskæftige sig med. Tidligere blev sine muligheder begrænset til at spille FM-radio, eller i bedste fald kassettebånd og cd'er. Hvad er de store ændringer?

Nu hovedenhed - er et komplet system, der kan udføre mange forskellige funktioner. I virkeligheden, med deres hjælp, bilen bliver til et fuldgyldigt underholdningscenter, og i nogle tilfælde - og i den computer, der styrer maskinens ydeevne.

Der er flere hovedgrupper af opgaver, der er designet til at udføre hovedenheden:

 • Underholdning (lyd og video).
 • Kontrol af bilens forskellige systemer.
 • Målretning områder (satellitnavigation).

I betragtning af, at kravene til nutidens køretøjer konstant stigende kompleksitet traditionelle multimediesystemer bliver også højere.

Udseende og placering funktioner

Traditionel bil var næsten usynlig i kabinen - de ikke optager meget plads, og ledelsen blev udført med bare et par knapper. Nu er situationen begyndte at ændre sig radikalt. Oftest, producenterne selv skabe hovedenheden til en bestemt bilmodel.

Der er flere karakteristika af en sådan anordning:

 • Det centrale på instrumentbrættet.
 • Stilfuldt og attraktivt udseende.
 • Et stort antal forskellige knapper eller ledelseskompetencer.
 • Tilstedeværelsen af LCD, og så videre. D.

Dette indikerer, at hovedenheden blevet meget mere kompleks og mere funktionel. I overensstemmelse hermed øge deres betydning.

Mulighederne for moderne multimediesystemer

Forskellige modeller af sådanne anordninger er forskellige, ikke kun i udseende, men også i funktioner. Det er klart, hovedenheden "Toyota" vil være forskellige fra de modeller, som er monteret på billigere modeller. Selv nu alle producenter stræber efter at reducere denne kløft, og dette bidrager til den hurtige udvikling af forskellige teknologier.

Hvis vi tager for eksempel den mest avancerede version, lederen enhed har følgende funktioner:

 • Radio.
 • Afspilning af lyd fra en lang række medier (CD, flash-drev, og så videre. D.).
 • Videoafspilning udgang til hovedskærmen (eller plug-in separat).
 • Satellitnavigation (GPS og GLONASS).
 • Styring af de forskellige systemer i køretøjet (med data udgang til hovedskærmen).
 • Hurtig styring via en touch screen af forskellige enheder (belysning, aircondition mv køreindstillinger. D.).

Hovedenhed blevet en slags ekstra instrumentbrættet, der er designet til at gøre livet lettere for føreren og passagererne.

Navigation - en populær og nyttig funktion

Som allerede nævnt, er kravene til køretøjer konstant stigende. I forbindelse med denne hovedenhed og bliver mere komplekse. Oftest dette fører til det faktum, at de kombinerer funktionerne i forskellige enheder, herunder navigation.

Traditionelt er de vigtigste funktioner omfatter følgende:

 • Demonstration kort.
 • ruteplanlægning.
 • Beregning af hastighed og rejsetid.
 • Forudsat ajourførte oplysninger om trafikpropper (i den udvidede version).

I øjeblikket er enheder er udstyret med sensorer til GPS, og GLONASS. I automatisk tilstand, de definerer den nøjagtige placering og give relevant information til startskærmen. Fordelen er klar: der er ingen grund til at købe en separat browser.

Tredjeparts multimediesystemer

I dag Toyota hovedenheden eller andre førende bilmærker er ret almindelig. Men ejere af flere simple maskiner i budgettet prisklasse ikke er i stand til at nyde alle fordelene ved sådanne anordninger. Spørgsmålet er, om det er muligt at installere sådanne systemer hver for sig.

Ja, der er et stort udvalg af modeller, der sælges af tredjeparts producenter, og installation af hovedenheden udført på næsten ethvert køretøj.

Hvor kan du købe?

I øjeblikket kan du finde alt hvad du har brug for i en specialiseret automotive butikker, såvel som bestilles online. På salg enheder fra forskellige producenter, som adskiller sig i deres evner og størrelse.

Hvad gør man efter køb?

Bare gå til et servicecenter eller en autoværksted, tilbyder tjenester til State Assembly. Dygtige håndværkere vil udføre alle operationer hurtigt og effektivt.

erhvervelse Egenskaber

For din bil, altid vælge kun det bedste. Og helst det ikke betale nogen ekstra penge. Derfor bør spørgsmålet om valg gribes an meget omhyggeligt, ikke mangler en enkelt detalje.

Når du køber bør være opmærksomme på de specifikke tekniske parametre:

 • Funktionalitet.
 • Et sæt af indbyggede elementer.
 • Den interne hukommelse.
 • Tilstedeværelsen af forskellige stik og trådløse moduler (USB, Bluetooth, Wi-Fi, og så videre. D.).
 • Installation krav.

Eksperter anbefaler at formulere specifikke krav til sig selv, således at senere var det lettere at vælge en bestemt model. Omkostningerne til sådant udstyr varierer meget, så det er bedre til at løse alle spørgsmålene.

Kompatibel mediecenter med en bestemt bilmodel

Et af højdepunkterne - det er hardware-kompatibilitet med en bestemt bilmodel. Med andre ord, når de vælger man spørger sig selv, om det vil være muligt at etablere en bestemt enhed på hans bil.

Hvis du er, for eksempel, ejeren af Chevrolet, så skal du vælge den relevante hovedenheden "Chevrolet". Eksperter anbefaler at studere listen over kompatible modeller, eller anbefales. Typisk kan sådanne oplysninger findes på producentens hjemmeside eller i beskrivelsen af en bestemt enhed.

Selv om der er universelle modeller, der passer til størrelsen og andre tekniske data for næsten enhver maskine. Ulemperne ved disse versioner omfatter normalt:

 • Begrænset funktionalitet.
 • Mulige komplikationer under installation eller ved en videre drift.
 • Behovet for at bruge specielle rammer (for holdbar installation og skjule huller).

Man skal huske, at for eksempel specialiserede hovedenhed "Nissan" vil altid være mere funktionel og kvalitet end de universelle modelbiler af dette mærke.

Multimedia centre baseret på Android OS

I de sidste 2-3 år blandt bilister stigende popularitet en række forskellige enheder baseret på Android mobile operativsystem. En lang række gadgets er lavet på baggrund af dette operativsystem. Desuden bliver systemet mere funktionelle og komfortable.

Til dato hovedenheden Android - det er de mest avancerede og innovative løsninger til en lang række køretøjer. Det har ikke kun rig funktionalitet, men også gennemtænkt styringssystem, brugervenlig grænseflade og evnen til selvstændigt at udvide funktionaliteten i enheden. Det er, hvad der er attraktivt udstyr:

 • Avanceret funktioner.
 • Enkel og praktisk betjening.
 • Kompatibel med forskellige mobile gadgets.
 • Muligheden for selv-installation af ekstra software.

Mange bilister ejer smartphones eller tablet-computere baseret på dette system, så ingen problemer i arbejdet opstår ikke.

Internationale standarder for størrelse

I øjeblikket er der en række internationale standarder for denne type enhed. Den vigtigste standard for størrelse, på grund af dette afhænger i høj grad om den videre installation.

Nu er alle de virksomheder inden for produktion tages hensyn til følgende standarder:

 • De otte ISO 10487 stik (til tilslutning staten med store elektroniske systemer i biler).
 • Størrelse Enkelt DIN ISO 7736 - 178 x 53 mm (almindelig i nogle lande i Europa og Sydamerika).
 • Størrelse Dobbelt DIN - 178 x 106 mm (fordelt i Nordamerika, UK, Japan).

Når du vælger en enhed bør være styret af disse standarder - de vil hjælpe dig med at vælge den mest passende løsning.

Forholdet mellem bilmærker og modeller af multimedieenheder

Nu staten er ikke altid repræsenteret ved samme mærke som bilen. Automotive virksomheder ofte opgive deres egen udvikling, ved at underskrive lukrative kontrakter med eksterne producenter. Derfor kan sælges effektiv og af høj kvalitet elektronisk udstyr under andre varemærker.

På grundlag af partnerskabet mellem de to selskaber kan spores kompatible modeller:

 • Mark Levinson for "Lexus".
 • Bose - hovedenhed er "Mazda" og "Cadillac".
 • Harmon Kadron - enhed til "Mercedes", "Saab", "BMW", "Subaru", etc ...
 • Rockford Fosgate for "Mitsubishi".
 • Sony til Ford biler.

Kendte elektronik-producenter som Sony, BBK, Panasonic, Mystery, Philips, typisk producere en universel model for de populære biler i budgettet og i mellemklassen.

Men i dette tilfælde kan vi ikke glemme GU funktionalitet. Simple modeller ikke altid har den nødvendige sæt af funktioner, sådant udstyr i nogle tilfælde og i det hele betragtes som forældet. Derfor er det nødvendigt at kigge efter en vis kompromis, der allerede kort tid efter købet ikke behøvede udskiftning af hovedenheden.

I nogle tilfælde kan en og samme stat sælges under forskellige mærker. Denne situation skyldes det faktum, at bilen selskaber indgå særlige aftaler med elektronik montører.

Producenter universelle hovedenheder

Universelle modeller er i konstant efterspørgsel, fordi de gør det muligt at omgå mange restriktioner og installere det nødvendige udstyr på deres bil. I dag er der flere af de mest kendte mærker. Disse eksperter og almindelige forbrugere er følgende:

 • "Phantom" (Phantom).
 • "RedPauer" (RedPower).
 • "NaviPaylot" (NaviPilot) og t. D.

Det første mærke anses for at være den mest almindelige, det har en førende position i Østeuropa. Virksomheden tilbyder overkommelige og meget interessante løsninger til en bred vifte af forbrugere.

Den anden virksomhed er specialiseret i produktion af enheder, der kører Windows Mobile og Android operativsystemer, så dens produkter tiltrækker stor interesse.

Tredje varemærke etableret sig på den positive side, fordi det giver en virkelig multi-purpose udstyr, der er installeret selv på BMW og Mercedes.

konklusion

Når du vælger en hovedenhed til et køretøj, skal du tage hensyn til mange aspekter, især funktionalitet og kompatibilitet. Uafhængigt gør det meget vanskeligt, så det er tilrådeligt at være opmærksom på producentens anbefalinger og råd fra erfarne brugere. Så det vil være at hente en MMS-center, som i høj grad øge evnen til at øge komfort under bevægelse og sikkerhed på vejen.

Kvalitet modeller findes på salg i tilstrækkeligt antal, med ejerne af nye biler ofte træffe beslutning om at udskifte sin standard GU på siden af modellen, fordi det er meget lettere og mere praktisk at bruge. Dette gælder især for enheder baseret på den mobile styresystem "Android".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.