BilerBiler

Fiat Doblò Panorama ( «Fiat Doblò Panorama") - fantastisk til familier!

Personbil "Fiat Doblo Panorama" serielt produceret af den italienske bilindustri siden 2000. Siden da, det tog 13 år, men denne maskine er stadig produceres. Men efter sin debut bilen har været igennem flere opdateringer, blandt hvilke det er værd at bemærke nyindrettede 2005.

Da minibil erhvervet en helt nyt udseende, som ifølge mange bilister, var meget vellykket. Og faktisk - næsten to meter højde og store forlygter vigtigste lys gør bilen ligne en slags minibus ( "Fiat Ducato", for eksempel). Af den måde, de store døre og voluminøs lastrum gør denne maskine den mest praktiske og alsidig - den dag, det er muligt at transportere produkter eller byggematerialer, og om aftenen eller i weekenden for at gå hele familien på naturen. På grund af dette, "Fiat Doblo Panorama" blev tildelt "Best Van of the Year".

Nu er denne bil, bortset fra Italien gjort mere i flere lande. Det er Brasilien, Vietnam, Tyrkiet og Rusland. På grund af denne indenlandske bilister vil have noget problem at finde de rigtige dele på bilen "Fiat Doblo Panorama". Reservedele om det kan findes i næsten hver by, på markedet, eller i butikken.

Niveauet af komfort af de nye elementer er heller ikke i sidste sted. Ved udformningen af bilen "Fiat Doblo Panorama," ingeniører har taget hensyn til de mindste detaljer og nuancer, der gør det muligt at skabe den mest bekvemme og komfortable lounge. I øvrigt kan de bageste rækker af sæder (og der er i alt fem) let foldes, og i deres sted bliver flad læsserampe. Således er "Fiat Doble-Map" glamour familie af MPV let omdannes til at præsentere "arbejdsnarkoman". I øvrigt, arrangementet af førersædet er ikke minder om sin tilhører lastbilen. God synlighed opnås på bekostning af store forrude høj landing sæde og front panel, som er planlagt byggeri. Midterkonsollen intet til hinder for ledelsen - alt er på plads. Gearknop fortjener særlig ros inden for ergonomi i øvrigt det passer godt ind i det overordnede interiør udseende. For nemheds skyld i kabinen er der en hylde nær loftet, hvor man kan sætte en række ting - fra topografiske kort til dokumenter og små dele. I almindelighed kan alle de frie rum af vognen anvendes til maksimal fordel.

Bil specifikationer er ret forskellige. De russiske kunder mulighed for at bruge en bred vifte af diesel- og benzinmotorer i volumen fra 1,3 til 1,9 liter og magt i 77-120 hestekræfter. Alle enheder er i overensstemmelse med internationale miljøstandard udstødning "Euro-4". Udstyret med pålidelige motorer 5-trins gearkasse med mekanisk transmission skift.

"Fiat Doblo Panorama": pris

Udgifterne til denne bil i Rusland er omkring 580 tusind rubler. I forhold til sine konkurrenter, er prissætningen maskinen ikke har nogen forskel til det bedre eller til det værre. Men funktionaliteten er ikke ringere selv til dyre "Mercedes Vito" og "Volkswagen-Cuddy."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.