ModeTøj

Designer Rick Owens

Journalister kalder det "designer skandale." På trods af den uhyrlige ekstravagance og hver skabt en kollektion Rick Owens har sine faste kunder i ansigtet af Madonna, Rihanna, Kortni Lav og bandet "Tokio Hotel".

De, der bekymrer sig om verden af mode nyheder, ved første hånd, at en dag på hans show model udført shamanistisk dans, og på mændenes modeuge i Frankrig, hans mandlig model tog til podiet, udsætter hans kønsdele. Men det seneste tilfælde, som forårsagede en storm af kommentarer og diskussioner. Til modeller sætte dem på vores kolleger, som en rygsæk.

Biografi, karriere og personlige liv

Designer Rick Owens blev født i det solrige Los Angeles, men voksede op i Portville. Efter sin eksamen i skolen, beslutter han sig for at vende tilbage til sin hjemby for at deltage College of Art and Design (Otis Parsons). Efter at have studeret der i 2 år, følte han pludselig trang til at associere liv med mode og forlod skolen.

Erfaringer sy han modtog i handel og teknisk skole, hvorefter Rick Owens fik i "Garment District" cutter, hvor han arbejdede i 6 år.

Eget mærke han grundlagde kun i 1994. Ved den tid, designeren så sin egen stil, som var baseret på pop kultur 90'erne.

Rick Owens, sammenlignet med andre designere, ser mode ellers. For eksempel giver sine kolleger-designere fra Californien ikke forstår sine samlinger, hvor der er en sten, asymmetri, skrå linjer og dyster væv.

Designeren har underskrevet i 2001 en samarbejdsaftale med Eo Bocci Associati. Efter denne begivenhed, hans tøj begyndte at blive produceret i Italien og solgt over hele kloden.

Fremkomsten af Keyt Moss i en læderjakke af Owens brand i Paris Vogue magasinet designeren viste stor interesse. I 2002 præsenterede han ham med den prestigefyldte pris fra Rådet for Fashion Designers of America, og han vinder nomineringen "Breaking the Rules" i 2007.

Som for hans personlige liv, Rick Owens gift med Mishel Lemi, med hvem han flyttede til mode hovedstad i verden i 2003.

Style designer skandale

Fans ekstravagance satte pris på hans stil som en glamourøs grunge, og virkelig, denne syntese gjorde ham til en genkendelig mærke blandt tusindvis af andre. Samlingerne er undertiden overrasket over, at mange ikke ved, hvordan harmonisk kan bære ulogisk ved første øjekast ting. Fx asymmetrisk yderbeklædning og trøjer bæres over kjoler. Og hvordan kan du højhælede sko, designet til mænd?

Samlingerne er forskellige i, at de er praktiske og er ikke bundet til de parametre af modellerne.

Skandaløse Kollektion: Efterår-Vinter 2015-2016

Ser man på hans samling, beundre nogle eksperter mode, mens andre er stadig på et tab. Ikke desto mindre er de færreste være ligeglade med hans talent. Rick Owens lide at chokere publikum. For eksempel forår-sommer kollektion af designer i 2013 var trin-danser med en kurvet form.

Den seneste skandale skete for nylig under en demonstration af efterår-vinter kollektion. Model, der viste tøjet var uden undertøj.

Så overraske publikum kan kun Rick Owens.

Sko skabt til Adidas

Der er designere, der er inspireret af at lytte til musik, se på de storslåede arkitektoniske strukturer eller beundre talent af hans kolleger, men ikke Owens. Rick har bevist, at du kan finde en muse, føler had.

Hans nye kollektion af sko, han skabte, baseret på en frygtelig aversion mod cardio øvelser. Arbejde som et monster, besluttede han i stedet at fastsætte dit hjerte, du ønsker at skabe noget for sjælen og lys.

Ved at lære, at de sneakers til spillet af basketball er meget ubelejligt til hverdagsbrug, tog han op oprettelsen af en komfortabel sportssko. Samlingen, der går på salg i december, vil bestå af 6 mandlige og 4 kvindelige modeller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.