FormationHistorie

Vestfronten af Første Verdenskrig: kampene

Men det kunne antages med sikkerhed før krigen, at Vestfronten vil tage væk en masse liv. Her bliver vi rører de to store civilisationer - fransk og tysk. I 1871, Bismarck tog fra Napoleon III, Alsace og Lorraine. Den nye generation af naboerne ivrige efter hævn.

tyske invasion

Ifølge schlieffenplanen, tyske tropper var at finde en hurtig slag mod hans vigtigste rival i regionen - Frankrig. For at bane bekvem måde at Paris, planlægger at gribe Belgien og Luxembourg. Den lille fyrstedømme blev besat 2 august 1914. Det var den første streg er foretaget på den. Vestfronten åbnet. To dage senere, Belgien var under angreb, som nægtede at lade den angribende tropper gennem sit territorium.

Nøglen slag af de første dage af krigen betragtes belejringen af fæstningen Liege. Hun var et centralt punkt i krydsning af floden Maas. Den militære operation fandt sted fra den 5. august til 16. Forsvarer (36.000 reservister) råder 12 forter og 400 kanoner. Maaskaya angribere hær var næsten 2 gange højere (næsten 60 tusind soldater og officerer).

Byen blev anset en uindtagelig fæstning, men han faldt så snart tyskerne opdraget belejringsartilleri (12. august). Efter faldet af Liège 20. august landets hovedstad - Bruxelles, og den 23. august - Namur. Samtidig, den franske hær forsøgte uden held at invadere og få fodfæste i Alsace og Lorraine. Resultatet af belejringen var gennemførelsen af en hurtigt indsættende de tyske tropper. Samtidig efter kampene august blev det klart, at styrkelsen af den gamle type ikke er i stand til at begrænse tropperne udstyret med nye våben - XX århundrede.

Lidt Belgien forlod hurtigt bagud, og kampene blev overført til linje med Frankrig, hvor han boede Vestfronten. 1914 - det er også en række slag i slutningen af August (Ardennerne drift, slaget ved Charleroi og Mons). Det samlede antal af tropper på begge sider oversteg 2 millioner. På trods af, at den franske 5. hær hjulpet flere afdelinger af britiske tropper den 5. september Kaiser nåede Marne-floden.

Slaget ved Marne

Planerne for Berlin Kommando var i Paris omgivelser. Dette mål virkede opnåeligt, fordi de enkelte enheder allerede var i en afstand af 40 kilometer fra den franske hovedstad i begyndelsen af september. På Vestfronten i 1914 syntes han at smede ubetinget succes af Kaiser og hans generalstab.

Det var på dette tidspunkt de Entente tropper gik til modangreb. Kampene spredt ud over et stort område. På et kritisk tidspunkt for at hjælpe den franske ankom marokkanske Division. Soldaterne kom, ikke kun på jernbanen, men selv med hjælp af en taxa. Det var første gang i historien, da krigen som transportmidlerne anvendes i store mængder. Kommunikation af den tyske hær var strakt over Belgien og opfyldning i arbejdskraft stoppet. Hertil kommer, at samme 5th franske hær brød igennem fjendens forsvar og gik til den bageste, hvor mange tyske soldater kastede i Østpreussen, hvor Rusland åbnede Nord-Vestfronten. At se denne situation, general Alexander von Kluck beordret til at trække sig tilbage.

Soldater fra tripelalliancen modtog en stærk psykologisk effekt. Ejerforholdet af personale førte til, at fangen tog de sovende soldater. Men Frankrig og England var ude af stand til at drage fordel af hans sejr. Forfølgelsen var træg og langsom. Allierede at afskære flygter fjender og udfylde hullerne i deres forsvar.

I oktober, den aktive kampene transporteres til nord, tættere på kysten. Den infanteri på begge sider forsøgte at omgå fjendens flanke. Succes har været variabel, frem til udgangen af året ingen var i stand til at håndtere et afgørende slag. Juleaften, nogle divisioner uofficielt enige om at en våbenhvile. Hvert enkelt tilfælde modtager navnet "Christmas våbenhvile".

skyttegravskrig

Efter begivenhederne i Marne vestfronten af Første Verdenskrig ændret karakteren af konfrontation. Nu modstandere forankret i deres positioner, og krigen blev positionelle hele 1915. Blitzkrieg plan, som tidligere var udklækket i Berlin mislykkedes.

Sporadiske forsøg fra parterne til at komme videre vendte rundt katastrofe. Så efter angrebet i Champagne allierede mistede ikke mindre end 50 tusinde mennesker, fremrykkende kun en halv kilometer. Ifølge en lignende scenario Slaget ved Neuve Chapelle landsby, hvor briterne har mistet mere end 10 tusinde soldater, fremrykkende kun 2 km. Vestfronten af Første Verdenskrig har udviklet sig til den største i historien om kødhakkemaskine.

Du kan lige så godt gå videre tyskere. I april og der var Må en kamp af Ypres, som blev tragisk berømte og takket være brugen af giftgas. Uforberedt på den vending, begivenhederne infanteri omkom, tabet af tusinder. Efter det første angreb på slagmarken straks blev de bragt masker, som har bidraget til at overleve genbrug af gassen våben af den tyske hær. De samlede tab på Ypres Entente var 70 tusinde mennesker (i det tyske rige - halvdelen). offensiv succes har været begrænset, og på trods af massedrab, blev forsvaret linje aldrig brudt.

Fighting fortsatte på Vestfronten Artois. Her de allierede forsøgte at udvikle angrebet to gange - i foråret og efteråret. Begge operationer har svigtet, ikke mindst gennem brug af maskingeværer Reich.

Slaget ved Verdun

Kommende foråret 1916 Vestfronten i Første Verdenskrig, mødt af storstilede militære operationer i det område af byen Verdun. I modsætning til tidligere operationer, en funktion af den næste plan for angreb var de tyske generaler beregnet på en smal grund. På dette tidspunkt - efter en række blodige kampe - tyske hær simpelthen ikke har tilstrækkelige ressourcer til at rykke over et stort område, som det var, for eksempel på den Marne i 1914.

En vigtig del af angrebet begyndte beskydningen som ødelagde befæstede positioner af emnerne for den tredje republik. Efter bombardement ødelagde befæstning Infanteriets besat. Desuden blev denne innovative våben som flammekastere brugt. Med starten af cast af Triple Alliance tropper vundet strategiske initiativ.

På det tidspunkt, Rusland fortsatte med at chikanere deres Northwest Front. Lake naroch offensiv begyndte på højden af Verdun begivenheder. Den russiske hær lavet en finte på området for moderne Minsk-regionen, hvorefter Reich kommando besluttede at overføre en del af sine styrker mod øst, da de fandt i Berlin, der begyndte en generel offensiv. Det var en fejl, fordi dens vigtigste slag slog Rusland i retning af Østrig-Ungarn (Brusilov Offensive).

En anden måde, eller, men præcedens blev oprettet. Vestlige og østlige fronter samtidigt opbrugt Kaiser hær. I oktober, efter en række lokale svigt i den franske kom til linjerne de holdt i februar til begyndelsen af fjendens offensiv. Ingen strategiske resultater nåede ikke Tyskland. Mængden af tab på begge sider har nået mere end 600 tusind mennesker (dræbte omkring 300 tusind).

Slaget ved Somme

I juli 1916, da slaget ved Verdun trak ud, de allierede begyndte deres egen tilslutninger angreb på en anden front. Betjening på Somme begyndte med en artilleribeskydning, der blev gennemført en uge. Efter den planlagte ødelæggelse af fjendens infrastruktur, dens bevægelse begynder infanteri.

Som det var før, i 1916 vestfronten blev rystet af en lang og langvarige kampe. Imidlertid blev begivenhederne i Somme husket i historien for flere funktioner. Først blev der først anvendt tanke. De blev opfundet af den britiske og den anderledes teknisk ufuldkommenhed: hurtigt forfaldt og blev brudt. Ikke desto mindre, dette ikke forhindre det nye produkt årsag alvorlige psykologiske konsekvenser for fjenden infanteri. Aktiv rædsel spredt, når blot én form aparte kunst. Denne succes gav en alvorlig skub i udviklingen af tanken. For det andet har deres fordel bekræftet arealundersøgelsesprojektet, som blev udført for at overskue fjendtlige stillinger.

Fighting foregik, og udmattelse tog langsigtet karakter. I september blev det klart, at friske kræfter i Tyskland er fortsat. Som et resultat, i de første dage af efteråret allierede avancerede dybt i fjendens positioner på flere snese kilometer. 25 september blev besat højde, havde en strategisk betydning i regionen.

Vestfronten Verdenskrig blødte tyske dele, som har kæmpet med flere modstandere alene. De mistede vigtige og befæstede stillinger. Somme og Verdun førte til, at de allierede erobrede strategisk fordel og kunne nu pålægge krigen Kaiser og hans stab.

Hindenburg linje

Begivenheder vektor har ændret sig - igen rullet væk Vestfronten. Verden er gået ind i en ny fase. Den kejserlige hær blev trukket tilbage til Hindenburg linje. Det var et system af befæstninger stort omfang. Hun begyndte at bygge selv under begivenhederne i Somme i overensstemmelse med instrukserne fra Paul von Hindenburg, i hvis ære var opkaldt. Feltmarskal blev overført til Frankrig på den østlige operationsområdet, hvor han med succes førte krig mod det russiske imperium. Dens løsninger understøtter andet militært figur - Erich Ludendorff, der støttede den nazistiske parti hæver sit hoved i fremtiden.

Linje bygget hele vinteren 1916-1917 s. Det var opdelt i 5 linjer, har fået navnene på de tegn i den tyske epos. Vestfronten 1. verdenskrig generelt husket kilometer skyttegrave og pigtråd. Hæren endelig flyttet i februar 1917. Tilbagetoget blev ledsaget af ødelæggelsen af byer, veje og anden infrastruktur (brændte jords).

Nivelle offensiv

Den første og fremmest huske den første verdenskrig? Vestfronten - et symbol på den meningsløshed af menneskelige ofre. "Udsnit og terninger Nivelle" blev en af de største tragedier i historien om denne konflikt.

I operationen på den side af Ententen blev overværet af over 4 millioner mennesker, mens Tyskland kun 2,7 millioner havde. Men brugen af denne margen ikke var muligt. Kort før de smide tyskerne erobrede en fransk soldat, der havde med ham en plan for drift skriftligt. Således er det blevet opmærksom på de forestående afledningsangreb, forberedelse Storbritannien. Som følge heraf har dets anvendelse er reduceret til nul.

Overflødigt offensiv kørt ned, og de allierede var ude af stand til at bryde igennem fjendens forsvar. Tab på begge sider oversteg en halv million. Efter fiaskoen i Frankrig begyndte strejker og utilfredshed i befolkningen.

Det er også bemærkelsesværdigt, at i den berygtede angreb deltog russiske hær. Russisk ekspeditionsstyrke blev dannet specielt til forsendelse til Vesteuropa. Efter mange tab i april-maj 1917 blev nedlagt, og de resterende soldater sendes til en lejr nær Limoges. I efteråret soldater stationeret i et fremmed land gjorde oprør, og efter Oktoberrevolutionen brød ud, har nogen vendt tilbage til slagmarken, andre var på planterne på bagsiden, og den tredje gik til Algeriet og Balkan. I fremtiden har mange officerer tilbage til deres hjemland og døde i borgerkrigen.

Pashendeyl og Cambrai

Sommer 1917 var præget af Tredje slag ved Ypres, som også er kendt under navnet en lille landsby Pashendeyl. På dette tidspunkt, britisk kommando besluttede at bryde vestfronten. Verden tvunget til at huske de mange kolonier af de ressourcer, Empire. Det er her, kæmpede det meste af Canada, Australien, New Zealand og Sydafrika. Ekspeditionsstyrke modtog den første massetab på grund af brugen af den nye fjende af gassen våben. Det var en sennepsgas eller sennep, som ramte åndedrætsorganerne, celler blev ødelagt, forstyrret metabolisme af kulhydrater i kroppen. Wards af feltmarskal Douglas Haig døde i tusindvis.

Virkning og naturforhold. Lokale moser blev begravet under kraftig regn, og måtte gå gennem tykt mudder. Briterne mistede i alt 500 tusinde dræbte og sårede. var Fremskridt kun muligt for et par kilometer. Ingen vidste, når enden 1 World. Vestfronten fortsatte med at blusse.

Et andet vigtigt initiativ af den britiske - offensiv ved Cambrai (november til december 1917), hvor en hidtil uhørt succes kampvogne blev anvendt. Det lykkedes dem at komme igennem linjen Hindenburg. Imidlertid blev den modsatte side af held bagud infanteriet og som et resultat, der strækker kommunikation. Fjenden benyttede sig af dette, at have kompetent kontraangreb og kastede den britiske til deres oprindelige positioner.

Færdiggørelsen af kampagnen

Som i 1914, Vestfronten indtil de sidste måneder af krigen stort set ikke ændre sin holdning. Situationen forblev stabil kun indtil det øjeblik, hvor kraften i bolsjevikkerne blev etableret i Rusland, Lenin besluttet at stoppe den "imperialistiske krig". Verden blev udskudt flere gange på grund af kaste af delegationen, ledet af Trotskij, men efter det næste angreb af tyskerne kontrakt stadig blev underskrevet den 3. marts 1918 in Brest. Efter dette, fra øst i en fart 44 divisioner blev overført.

Og den 21. marts begyndte den såkaldte forårsoffensiv, som var den sidste alvorlige forsøg på hær af Wilhelm II til at pålægge et kursus af krigen. Resultatet af flere operationer blev tvinger Marne-floden. Men efter passage var i stand til at bevæge sig kun 6 km, så i juli, de allierede lanceret en afgørende modoffensiv, kaldet hundrede dag. I mellem Amiens og Saint Miyelsky fremspring blev successivt fjernet mellem 8 august november 11. I september begyndte en generel kaster fra Nordsøen til Verdun.

Begyndelsen af den økonomiske og I Tyskland en humanitær katastrofe. Demoraliserede soldater overgav massevis. Nederlaget blev forværret af det faktum, at USA sluttede sig til de allierede. Amerikanske divisioner var veluddannede og fuld af energi, i modsætning til dem, der var på den anden side af skyttegravene, som rullede tilbage med 80 kilometer. I november, kampene var allerede i Belgien. 11 numre i Berlin var der en revolution, ødelægge magt William. Den nye regering underskrev en våbenhvile. Kampene ophørte.

resultater

Officielt krigen sluttede kun 28. juni 1919, når den relevante aftale blev underskrevet i Versailles-slottet. Myndighederne i Berlin har lovet at betale en enorm erstatning, at give en tiendedel af landets territorium, demilitarisering. For et par år landets økonomi blev kastet ud i kaos. Mark afskrives.

Hvor mange liv tog første verdenskrig? Vestfronten blev den vigtigste sted af kampe gennem års konflikt. På begge sider af død adskillige millioner mennesker, hvoraf mange sårede, kontusion eller skøre. Anvendelsen af nye typer våben som aldrig devaluere menneskeliv. Nye teknologier vundet intelligens. Vestfronten, det første slag, som var lige så slemt som angrebet efter 4 år, forblev ikke-helende ar i Europas historie. På trods af at de blodige slag fandt sted i andre regioner, de havde ingen sådanne strategisk betydning. Det var på belgisk og fransk jord den tyske hær har lidt de mest alvorlige tab.

Denne udvikling blev afspejlet i kulturen: bøger Remarque, Junger, Aldington og andre. Her er en ung korporal Adolf Hitler. Hans generation blev forbitret unfair udfald af krigen. Dette førte til vækst i chauvinistiske følelser i Weimarrepublikken, kom nazisterne til magten og udbruddet af Anden Verdenskrig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.