Nyheder og SamfundMiljø

Puljer i Solntsevo: liste over

For dem, der bor i nabolaget Solntsevo i Moskva og nyder at svømme, vil det være nyttigt at indsamle oplysninger om de puljer, som er placeret i nærheden. I denne artikel, tilbyder vi dig en liste og overblik over institutioner, som er puljer.

Sport komplekse "Sunrise"

Solntsevo pools er populære, da det er en ganske stor del af hovedstaden, og dem, der ønsker at svømme her har skrevet en masse. En af de mest besøgte steder er FOK "Sunrise". Denne pulje på Shchorsa (Solntsevo) har fem numre på 25 meter i længden. Dybden er fra 1,2 til 1,8 meter.

Ved svømning tilladt børn over syv år og voksne. billetpriser for otte besøg er 1760 rubler. Der er fordele for handicappede og ældre borgere (gratis eller 120 rubler per session). Før besøger de steder, skal du medbringe en læges tilladelse til at gå til puljen. Vand Rensningen sker ved ozonisering. Klor bruges ikke så meget sundere, og ikke forårsager en allergisk reaktion på huden.

Arbejdstid: 07:30 til 21:00 pm. Adresse: Moskva, gade Shchorsa, 6.

Terapeutisk rekreation kompleks 4

En anden pulje kan findes i Solntsevo №4 LOC. Her kan besøgende bare gå til en svømmetur, og kan også bestille et skræddersyet sessioner med en træner for et gebyr. Desuden er der med jævne mellemrum afholdes forskellige aktiviteter såsom vandpolo og andre konkurrencer og sjov på vandet. Tidsplanen for besøget og omkostningerne kan afklares telefonisk.

At besøge, såvel som i de andre puljer i Solntsevo, her har brug for hjælp. Vand Rensningen sker ved ozonisering. Åbningstider: 08:00 til 21:00 pm. Adresse: Moskva, Spring Street, hus 12/2.

Fitness center "Albatross"

Denne virksomhed er ikke i Solntsevo, samt i nærheden. Derfor er det også til stede i den generelle liste, så hvordan man kommer til det i bil ganske let og hurtigt.

Pool her har svømning baner 5 til 25 meters længde hver. Dybden varierer fra 1,2 til 1,8 meter. Ud over den sædvanlige besøg til svømning, kan du tilmelde dig vandaerobic. Der er også en børns grupper, klubber for vordende mødre, og kan være individuelle sessioner med en træner.

Enkelt besøg koster 220 rubler. For pensionister med social kort moskovitiske gebyr er 110 rubler. For børn op til 14 år skal betale 110 rubler. Vandrensning - ozon. Skema: 8-00 am til 22-00 kl. Adresse: Moskva, Vnukovo forlig Rasskazovskaya Street, Bygning 31.

Fitness club Dr.Loder

Denne klub er også placeret tæt på Solntsevo, men for at komme til det er bekvemt kun for deres egen transport, som direkte busser eller taxier ikke derned. Men hvis vi ønsker at overveje alle puljer i Solntsevo, så lad os ikke udelukke denne mulighed.

Denne institution tilhører den præmie klasse, og hans besøg er ret dyrt. Normalt kunder tilbyder ikke en-gang-sessioner, og til at indgå en kontrakt for et år, og omkostningerne herved er i øjeblikket 90 tusind rubler. Men for regelmæssig besøgende er der en rabat på 40%, hvis en aftale om forlængelse med seks måneder før udløbsdatoen af det gamle.

Der er to svømmebassiner - for voksne og børn, hvis samlede areal er 1.000 kvadratmeter. Der er ni svømning baner. I børnenes soppebassin "vand er varmere, og der er tre typer af gidroaeromassazhey. Voksne puljen er udstyret med en særlig mekanisme, der hjælper til at fordybe sig i vandet til mennesker med handicap.

Planlagte gruppe klasser afholdes i en pulje for alle aldre. Individuelle sessioner med en træner for et gebyr muligt.

Vandrensning finder også sted ved hjælp af ozonisering. Arbejdstid: fra 6-00 am indtil 00-00 nat på hverdage og fra 8-00 til 00-00 i weekender og på helligdage. Adresse: Moskva-regionen, landsby distriktet, Stille gade, 13.

Swimmingpoolen i Solntsevo og være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.