BilerBiler

Pickup "Toyota Hilux" - en SUV med en 40-årige historie

For første gang, "Toyota Hilux" pickup blev født tilbage i 1968. Siden da har bilen gennemgået en masse ændringer vedrørende ikke kun designet, men også de tekniske specifikationer. Men én ting er uændret - denne bil er stadig kendt for sin pålidelighed og fine præstationer åbenheden. Det er for disse kvaliteter, han elskede mange bilister. I dag frigivet den syvende generation af SUV, som er en værdig efterfølger af den slags bil "Toyota Hilux". Som en del af vores gennemgang, vil vi overveje, hvilke ændringer der er foretaget i det 7. generation af denne legendariske jeep.

"Toyota Hilux" pickup - billeder og en oversigt over det udvendige udseende

Udenfor bilen har de karakteristiske træk ved en pickup truck. Foran de synlige lys klassisk rektangulær form, og korte udhæng usædvanlige design kølergitre, der problemfrit passerer ind i hætten relief. Næsten 30 centimeter frihøjde er uændret, så den nyhed ser virkelig "on-off-road."

inde

Interiør af den nye SUV har en praktisk og uhøjtidelige form, efterbehandling detaljer. På trods af, at pick-up "Toyota Hilux" henviser til en klasse af luksus SUV'er, dets frontpanel og en torpedo bord foret med hård, stiv plast, rundt langs kanten af de indvendige synlige flere slots, og mens du flytter føreren føles endda nogle knirkende. Men på trods af disse ulemper, er det værd at bemærke den gode lydisolering interiør - selv ved høje omdrejningstal inden føreren ikke føler en skarp brøl og brummen af motoren. Som for plads, er det nok til at komfortabelt rumme førerhuset 5 personer. Desuden stedet stadig for overskydende bagage. En pick-up i et lastrum kan bære bagage vejer op til 850 kilo, med pladsen tillader nem transport hele paller. Af den måde, i et dyrere modeller kunden kan bestille en læderindtræk, opvarmede sæder, navigation skærm og et væld af andre elektronik.

tekniske egenskaber

På det russiske marked en ny pickup "Toyota Hilux" vil være tilgængelig i to motorvarianter, med dem begge vil køre på dieselolie. Den første enhed har en kapacitet på 144 hestekræfter og et arbejdsvolumen på 2,5 liter. Den er udstyret med en enkelt transmission - en fem-trins "mekanik". Den anden motor med arbejdsvolumen på 3,0 liter vil have en kapacitet på 170 hestekræfter. Det virker i tandem med automatisk transmission 5-hastighed. Med hensyn til brændstofforbrug er at sige, at det nye produkt er ganske økonomisk, fordi med sin egenvægt på 2 tons det forbruger kun 8,3-9 liter pr 100 km i den kombinerede cyklus.

pris

Den minimale omkostninger for en ny pickup truck "Toyota Hilux" Seventh Generation er 985 tusind rubler. Den dyreste repræsentant, komplet med 3-liters dieselmotor vil koste omkring en halv million. Med hensyn til de biler i det sekundære marked, "Toyota Hilux" pickup med en vifte af 100-150 tusinde kilometer vil koste omkring 500-650 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.