BilerBiler

På grund af, hvad bilen trækker til venstre, når der bremses?

Til betjening af bilen var så sikker som muligt, er ejeren forpligtet til at overvåge status for alle dets komponenter. Ifølge statistikker, de fleste af alle ulykker sker ikke på grund af manglende forståelse af færdselsregler eller dårlig ledelse, men på grund af forskellige problemer i bremsesystemet og styreapparater. Ejerne af "AvtoVAZ" produktion biler kan ofte hører, at bilen trækker til venstre, når der bremses. Dette er ikke et godt tegn. Du skal diagnosticere og løse problemet. Lad os finde ud af, hvad er årsagen, og hvordan man løser det.

I virkeligheden er dette et typisk problem for køretøjer, der længe har været i drift. Ved kørsel eller bremsning hjul tendens til at rotere, hvorved de afviser køretøjet fra ligeudkørsel. Denne situation opstår ikke kun under bremsning, men også på et sæt sats.

Af en eller anden årsag bilen går til siden?

Der er flere nedbrud, der fremprovokerer bil pull højre eller venstre. Sommetider bilister skylden tilstanden af vejbanen. Men det er ikke altid at skyde skylden på vejen. Den mest almindelige årsag til denne adfærd ligger i de meget specifikke fejl.

Luft styretøj

Hver producent motorkøretøj tillader en vis afstand. For biler er det mindre end lastbilen, men stadig skal overholde normen. Hvis graden af slør er større end tilladt på pas (15 grader), så bilen vil tage ud i retning af bevægelsen. For at løse problemet ved at justere styresystemet.

Forskydningen af baghjulene i forhold til legemet

Ændring af geometriske parametre for en krop - en temmelig sjælden årsag. Men på grund af det under acceleration og under opbremsning bilen trækker til venstre eller højre.

Alle meget banalt - årsagen er ikke i karrosseriet ændringer og forkert udførte arbejde ved at justere positionen af den forreste hjulpar i forhold til den bageste. Hvis du sætter alt korrekt, vil det ikke være nogen problemer.

Forkert kalibrering sammenbrud

Problemer af denne art kan undertiden forekomme, hvis du fejlagtigt sætte sammenbruddet af baghjulene. Hvis der er en signifikant forskel mellem hjørnerne, vil rattet sidespor. Men så, hvilken del forlader maskinen afhænger af størrelsen af sammenbruddet. Dette sker, når den ene hjulsæt med en negativ vinkel, og den anden - med en positiv. Vej ud - re-justere konvergensen af camber.

ujævn pumpe

Hvis bilen trækker til venstre ved opbremsning, anbefales det at kontrollere den venstre dæk.
Hvis trykforskellen er større end 0,5 atmosfære, måske grunden er, at. For at eliminere nok udligne trykket i dækkene. Problemet går væk af sig selv.

Et beskadiget dæk

Dette er mere vigtig grund. Dæk tendens til at bære ud kun delvist. Derfor kan stabiliteten af bevægelse af de styrende hjul tabt. Skal være grundigt tro tilstanden af alle dæk. Hvis du udskifter en beskadiget dæk ikke er muligt, kan du slå dem glattere side ud. Det er en måde at returnere bilen bevægelse stabilitet, samt spare på gummi udskiftning. Men vi skal huske, at dette kun kan hjælpe på kort sigt. Gummi stadig nødt til at ændre.

Bilen tager kun under bremsning

Vi kiggede på et par grunde til bilen strejfer fra den lineære bevægelse. Dette kommer til udtryk i alle tilfælde - ved kørsel, rekruttering og reducere hastigheden. du nødt til at stoppe på de sidste karakteristiske detaljer.

Eksperter siger, at hvis bilen trækker til venstre ved opbremsning, bremseklodserne er skyld i, at der er beslaglagt af tromlen eller skiven. Diagnose i dette tilfælde er meget enkel. Nogen rejser i bil omkring 10-15 minutter, til tider forsøger at bremse let. Så, stop og tjek diskene til opvarmning. Hvis de er for varmt, klar årsag i bestandene. De kilet i bremsen caliper. Undertiden problemet er ledsaget af en karakteristisk lugt af brændende.

Denne fejl kan kun ske på den ene side. Også værd at tjekke ud pads for slid ensartethed. Hvordan påvirker det vores situation? Hvis der er ujævnt slid, når der bremses bilen trækker til venstre eller højre (afhængig af slitage). Problemet løses rille eller udskifte disken.

VAZ-2107 og bremsesystem

Hvis maskinen er i retning af pedalen, så, som allerede beskrevet ovenfor, problemet ligger i bremsesystemet af bilen. Det anbefales at kontrollere, hvor godt tilpasset de bagerste trædepuder.
Når bremsning bilen trækker til venstre (VAZ-2107 injektor inkluderet) sandsynligvis udskifte puderne, når de ikke er fuldstændig ændret. På grund af den ujævnt slid på en af hjulparrene pedalen opstår forskellig modstand. Pads tromler variere parvis på begge aksler. Du må heller ikke være ilde at kontrollere tilstanden af trommerne selv. På overfladen kan produceres alle former for skader i sin tid:

  • Risici.
  • Ridser.
  • Teaser.

Hvis arbejdsflade af bremsetromlen (eller puder) var olie eller anden olieagtig væske, så dette er en anden grund bilen trækker til venstre ved opbremsning. Det anbefales at kontrollere, hvor godt de faste elementer i forhjulsophæng af maskinen. Samtidig kontrolleres montering understøtninger på de forreste bremser.
Hvis du er slidte stempler i bremsecylindrene, kan dette føre til ridser. Som et resultat, vil stemplet sætte sig fast. Endelig mulige svigt af bremsekræfter regulator (tilfælles "wizard").

Trækker til siden under acceleration

Hvis bilen er forhjulstrukket, mens fjedrene er installeret ekstra afstandsstykker, vil det gå direkte til kurset. I hvilken retning vil det tage væk vil afhænge af, hvordan parterne etableret en tykkere spacer. To halv-aksen kører i dette tilfælde i forskellige vinkler. På grund af de forskellige centrifugalkræfter, når du kører bilen trækker til side.

På forsiden-VAZ sker denne ulejlighed ofte. Men du kan fjerne det ved hjælp af selv-korrektion. Hvis bremsning maskinen trækker venstre (VAZ-2109, for eksempel) er tilstrækkelig til at fjerne kilerne fra stativet på den ene side og installere dem i den modsatte retning. pedalen reaktion skal stabilisere sig.

Trækker til siden efter turn

På "Audi-100", samt "Moskvich-2141" er at bevæge sig væk fra en lige kurs kun forekommer i sving. Når driveren dreje rattet helt til højre, bilen går til højre. Hvis rattet er drejet til venstre, mens man kører, og ved opbremsning af bilen trak til venstre. Årsager - den øverste støtte.
Hvis de sidder fast, er foråret banker på koppen, ikke at vende, som det skal være tilsigtet. Problemet er let løses ved at udskifte den beskadigede del.

Om behovet for en regelmæssig diagnose og MOT

Til disse fejl og arbejde for at fjerne dem er ikke forvandlet til en månedlig procedure, skal du ikke forsømme rutinemæssige MOT, rettidig diagnose af bremsesystemet og suspension af bilen. Rengør regelmæssigt bremseanlægget mod snavs.

Diagnostics vil undgå mange problemer, ikke blot i bremsesystemet og suspension. Hvis du jævnligt inspicere din bil, kan være på tide at fjerne fastklemte puder, justere toe-out, udligne trykket i dækkene. Og så bilen vil ikke længere gå til siden, og kørsel vil være langt sikrere og mere komfortabel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.